Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שזכור לי בפעם האחרונה שלפני שקניתי את הרכב האחרון שלי יש לא מעט GTI ביד-2 והם לא נמכרו כול כך מהר ובטח שלא מחזיקות מחירון, ועוד יותר שהיבואן מוריד מחירים ומקשה על הלקוחות, היום ממה שנראה אלפא דווקא יורד מצויין במחירון על הג'ולייטה עוד אין איזה שהוא מדד מסויים אבל את יכול לקחת את המיטו וה159 שנמצאו לא רע ונמכרו מצויין. זה שהפורום הזה חסיד VW לא אומר שהמכוניות שלה הם המילה האחרונה, לא בעיצוב ולא בביצועים.

ranll אין לי מושג מאיפה אתה מביא את המעשיות על אוטו שלא יודע להכנס לסיבוב ושהGTI תברח לו כול פעם אבל ידידי אתה רחוק מהמציאות, רחוק מאוד.

להזכירכם השרשור נפתח בזה שהגולף פיגרה ב4 שניות אחרי הג'ולייטה ו6 אחרי המגאן עם נהג שאין לו שום אינטרס להפאר את אחד הצדדים.

לצערי רכישה שלגולף מתבצעת עדיין לרוב לא בגלל שהיא מובילת הקטגוריה אלה על פי דעה קדומה על המתחרים שעולים עלייה בלא מעט פרמטרים.

נ.ב

אייל לא הייתה לך פעם 307 2.0 אוטומט ?

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

RANLL אתה מדבר מצד של מכור לגולף וחבל כי חצי מהדברים שכתבת לא נכונים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בסופו של יום הפיצ'רים החזקים של החבילה הזאת כמכלול ביחס לGTI הם: חיצוניות ומוחצנות אבל בטעם ובצורה מאוד מיוחדת, 5 דלתות, גיר ידני, פנים מושקע - ולחבילה הזאת אין תחרות כרגע.

אולי אני משוחד מהיותי בעלים גאה (וחדש) של לאון קופרה חדשה.

אבל לחבילה הזו (של הג'ולייטה) יש תחרות ועוד איך תחרות.

ב-40k פחות ואפילו עם מושבי ספורט אוחזים, מאוד.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ממה שזכור לי בפעם האחרונה שלפני שקניתי את הרכב האחרון שלי יש לא מעט GTI ביד-2 והם לא נמכרו כול כך מהר ובטח שלא מחזיקות מחירון, ועוד יותר שהיבואן מוריד מחירים ומקשה על הלקוחות, היום ממה שנראה אלפא דווקא יורד מצויין במחירון על הג'ולייטה עוד אין איזה שהוא מדד מסויים אבל את יכול לקחת את המיטו וה159 שנמצאו לא רע ונמכרו מצויין. זה שהפורום הזה חסיד VW לא אומר שהמכוניות שלה הם המילה האחרונה, לא בעיצוב ולא בביצועים.

ranll אין לי מושג מאיפה אתה מביא את המעשיות על אוטו שלא יודע להכנס לסיבוב ושהGTI תברח לו כול פעם אבל ידידי אתה רחוק מהמציאות, רחוק מאוד.

להזכירכם השרשור נפתח בזה שהגולף פיגרה ב4 שניות אחרי הג'ולייטה ו6 אחרי המגאן עם נהג שאין לו שום אינטרס להפאר את אחד הצדדים.

לצערי רכישה שלגולף מתבצעת עדיין לרוב לא בגלל שהיא מובילת הקטגוריה אלה על פי דעה קדומה על המתחרים שעולים עלייה בלא מעט פרמטרים.

נ.ב

אייל לא הייתה לך פעם 307 2.0 אוטומט ?

אתה טועה ומטעה, אין כמעט GTI בשוק (דור 5 ומעלה) , גם כי לא נמכרו הרבה וגם כי הטובות נחטפות מהר.

אני מכיר כמה שמחפשים כבר תקופה והם על גבול התסכול.

היתה לי 306 ידנית בעבר.

הפורום הזה רחוק מאוד מלהיות חסיד VW, ההפך הוא הנכון.

הפורום הזה מורכב מחובבי צרפתיות ואיטלקיות בעיקר , לאחרונה עלה מספר בעלי ה VW בעקבות מוצרים טובים שיצאו לשוק שבמקרים רבים גרמו לחובבי צרפתיות / איטלקיות להפוך את עורם וזה לא היה דבר של מה בכך.

במה כבודו נוהג ? (בוגדני מגעיל1)

לפי הביקורות הנחרצות , שאני רוצה להאמין שמבוססות על נסיון אמיתי, אני בטוח שלא מדובר ב206 .

דרך אגב, GTI ידנית עולה היום 187K, אתה רוצה לומר לי שהג'ולייטה באמת שווה עוד 53K ?

כשהגולף R תגיע אתה באמת חושב שהיא לא תתעלה מעל הג'ולייטה כראוי לרכב באותו טווח מחירים?

אגב2, ככל הידוע לי : RANLL אינו מכור לגולף וזוהי הגולף / GTI הראשונה שלו לאחר שורה של רכבים אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

oferh, כמו שאמרת ישר חשבנו שהצמיגים הם האשמים, נראו בסדר גמור. (להיפך, אתה צריך לראות את המצב של הצמיגים שלי)

בוגדני,

הויכוח על מחירוני יד שנייה לא רלוונטי לדיון וגם לא מעניין.

האוטו לא יודע להכנס לסיבוב אלא הנהג והנהג אולי לא מקצועי אבל דווקא להכנס לסיבוב מצליח.

אמרת -

"אבל הג'ולייטה מבחינתי ומבחינת עוד הרבה אנשים שנהגו על הרכב הרבה יותר מהנה לנהיגה"

מי אלו האנשים הללו? אולי הם מעדיפים תת-היגוי?

באמת שכבר גרמתם לי לתהות על הביקורת שלי על הרכב הזה שוב כדי שחס וחלילה לא אטעה אנשים שקוראים פה,

חיפוש קל בגוגל והנה התוצאות המדהימות (אני חייב לציין שיצאתי בהלם מהתוצאות, הכתבים תיארו בדיוק מה שהרגשתי):

ראשונה ממבחן של מגזין evo הנחשב:(http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/250711/alfa_romeo_giulietta_cloverleaf_review.html):

this is still not a car to be pointed keenly into a bend on a trailing throttle and caught with a dab of power. It's too tied-down and inert for that, which is a shame for an Alfa Romeo.

This is more a GT than a proper hot hatchback, an impression heightened by the engine's inability to pass 6250rpm, and a trick has been missed. It does ride well, though, even on its shallow-sidewall 225/40 R18 tyres.

How does it compare?

The Giulietta's chassis engineers rate the Audi A3 highly and think a Ford Focus poor, which tells you a lot. The QV should be a rival for that Golf GTI and Mégane 250 but it lacks their dynamic sparkle. Instead it's good A3 or BMW 1-series alternative, which is what Alfa Romeo wanted.

Topgear (http://www.topgear.com/uk/alfa-romeo/giulietta/road-test/cloverleaf-driven :

But there is a problem. If you drive the Giulietta on the raggedy edge, it loses some of that composure. Where Megane RenaultSports or Golf GTIs keep on giving no matter how much they're pushed, the Cloverleaf doesn't become better the quicker you go. The steering bucks around in your hands more and the damping can't keep up with the higher speeds. Go barrelling into a corner in the Alfa too hard and the car gets too nose heavy, with no sensation of the Cloverleaf pivoting around you like the best hot hatches have. The natural chassis balance isn't quite there.

The Cloverleaf feels like Alfa has tried to make a Golf GTI rival, but it hasn't got there. To be fair, the Alfa does the Golf part of Golf GTI very well. It's comfortable and refined, you get a decent-looking car into the bargain. Plus, at £24,495 it's £385 cheaper than the five-door VW. But the GTI, bi-polar part of the Golf is missing. That final little bit of fun isn't there. Buy it because it's different, not because it's better.

הנה ציטוט מautoexpress:

"But while this flagship performance model is certainly fast, it’s another Giulietta that’s some way behind the class leaders. And for only an extra £385, you could buy a Golf GTI."

לאלה שבחרו להגן על הגו'ליטה, רצתם לדגל מוקדם מדי - אני חושב שאני הגנתי על הרכב יותר טוב מכם ע"י הגדרתו בצורה נכונה יותר.

פורסם
RANLL אתה מדבר מצד של מכור לגולף וחבל כי חצי מהדברים שכתבת לא נכונים.

אתה מתכוון לחצי שדיבר על המחיר או על החצי שמדבר על האבזור?

ועכשיו ברצינות, אני אוהב לקרוא משפטים קצרים של אנשים ששוללים בהינף מקלדת דברים של אנשים אחרים ללא שום הסבר או סימוכין.

עם כל הכבוד, הערות כאלה אתה יכול לרשום על הקיר שלי בפייסבוק.

שוב אציין, אני לא מכור לגולף והייתי שמח אילו האלפא הזאת הייתה מתעלה על הGTI.

(יום שלישי נסיעת מבחן על מגאן RS, אני יצאתי למסע קטל של הGTI אם לא שמת לב)

תצאו מהסרט, אי אפשר להגיד מילה לא טובה על אלפא?

פורסם

תסלחו לי ,אך אדחף לויכוח שלכם עם שאלה.

אבל קודם אני חייב לציין שהגולף GTI ,בפעם הראשונה שנהגתי בה הוציאה ממני גניחות של מינימום שארפובה בטניס. תמיד נהנתי לנהוג בגולפים ,ללא תלות בגדישה ,או מהירות ,הרכבים האלה הצליחו להיות נוחים ומהנים לנהיגה עם כמעט כל מנוע ,הרכבים האלה איכותיים ומי שאומר שלא, מדבר מתוך שנאה למותג ללא כל הבנה אמיתית (למרות שנוחות זה עיניין יחסי).

קראתי משהו על GTI שלא יודעת להיכנס לסיבוב ,באתי באותו ראש וציפיתי לאחיזה של סופה על כביש מרוח בשמן תינוקות ,הופתעתי לטובה ,האחיזה של הGTI מעולה ,וההגה מתקשר די טוב ,אפילו די טוב מאוד ,הכוח מורגש גם בסל"ד נמוך יחסית והרכב פשוט מתחנן ללחיצה.

הGTI הצליחה להיות הוט האצ' לעניים ובכך קנתה לעצמה שם טוב בשוק הרכב הישראלי ,קצת מזכיר לי את הנהיגה הראשונה שלי באלפא 147 ,זה רכב מרגש -אין מילה אחרת ,תמיד אמרתי שאיטלקיות יודעות לרגש ,אז הנה עכשיו אני מוסיף גרמניה לרשימה.

וזה בא מאחד שלא חסיד של שום דבר ,רק של מכוניות טובות ,וה-GTI היא מכונית מצוינת ,נקודה.

לצד השני שבויכוח ,לא נהגתי בג'ולייטה ,לא אמרתי שום דבר רע עליה ,האמת שאין לי מושג איך היא ואם היא שווה את תוספת ה40K ,הדברים שלי נאמרו ישירות על הGTI.

וכעת לשאלתי: האם אפשר לרכוש בארץ הוט האצ' אמיתית בדמות: פוקוס RS או מאזדה 3 MPS? אני לא מעוניין בביקורות ,אני רק רוצה לדעת אם יש כזו אופציה ומה המחיר בערך (לא חייב להיות מדויק ,רק בערך).

באתרי היבואן לא מצאתי זכר לרכבים אלו.

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא ניתן לרכוש פוקוס RS ולא מזדה MPS.

תבדוק יבוא אישי, אבל זה בטח לא יצא משתלם.

הרכב הכי קיצוני ומהיר יהיה המגאן RS CUP שנמכרת בארץ!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אייל, אתה פשוט אומן ! לא ציפיתי לפחות מזה !

וואלה? ספר לי מה כתבתי שהיה אומנותי בעיניך.

לדעתי האומנות היא דווקא אצל אחרים שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם.

גם הזלזול שלכם בRANLL לא במקום. הבחור יוצא מגדרו לקטול את הGTI גם בנקודות בהן לא ראוי לקטול אותה וזה כדי שלא יחשדו בו כטעוצ מצדד בה , וגם זה לא מספיק לכם.

מה הדבר הבא שאתם רוצים?

יאללה הג'ולייטה כ"כ מוצלחת, רוצו בהמוניכם לסוכנויות וגהצו 240K. בינתיים לא ראיתי אף אחד שעשה זאת.

מי זה מגזין EVO לעומת בוגדנימגעיל1... :D , מה AUTOEXPRESS מבין לעומת פאפאקרלוס ובניו על האש :)

מה טופגיר מבינים לעומת niv ?

כנראה רנו וVW שיחדו את כל מגזיני הרכב המובילים, אין מצב שהג'ולייטה פשוט קצת פחות טובה מהמתחרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תשמע אייל , זה שאתה סוגד לגולף אני גם יודע, אתה אפילו לא טורח לקרוא את מה שאנשים כותבים ולהבין, אין ספק שגולף GTI מכונית טובה ואין ספק שאם הייתי מתחבר לשעמום הטוטאלי בעיצוב החיצוני ולניהוג שהוא שגר ושכח היא הייתה מועמדת מצויינת מבחינתי גם מול הג׳ולייטה. אבל לצאת בהצהרות על הרכב שלא יודע להכנס לסיבובים ולצאת מהם ולהגיד שמזל שיש לו יחידת כוח חזק טיפשי, פעם באיחוד אחרי שגם אני וגם עוד כמה אנשים שנסעו אמרו שהרכב מצויין ויותר מהנה לא פחות מהמכוניות של אותם אנשים (אחד עם z4) ולא ״מכונית עמודים״ לפי הגדרת ranll

אגב נמכרו באזור ה47 מכוניות מאז תחילת שווקה של הג׳ולייטה שזה 3 חודשיים בערך, תרצה או לא זה מספר יפה מאוד

נ.ב

אני נוהג היום באלפא gt 3.2 בציר 2008 שמבחינתי לא הג׳ולייטה ולא הגולף מתקרבות אלייה.

והחזקתי בזמן שגרתי בחו״ל מכוניות לא רעות בכלל שאלייהן אני משווה את השניים, RX-8 ולזמן קצר z350, ונסעתי על כמה חביבות אבל זה לא לשרשור הנ״ל

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

אני מסכים לגמרי עם מה ש ranll כתב. לטעמי הג'ולייטה נראית מדהים אבל מבחינה ספורטיבית היא נופלת מהגולף GTI. זה לא שהיא לא טובה כחבילה, פשוט ההשוואה המתאימה היא לאודי A3.

וכן, יש לה כמויות מטורפות של תת היגוי לעומת הגולף ובכל אופן שתיהן משעממות לדעתי לעומת המגאן.

emotion of motion

פורסם
תשמע אייל היקר זה שאתה שחצן רציני אני יודע, אני רואה את זה בהרבה שרשורים, זה שאתה סוגד לגולף אני גם יודע, אתה אפילו לא טורח לקרוא את מה שאנשים כותבים ולהבין, אין ספק שגולף GTI מכונית טובה ואין ספק שאם הייתי מתחבר לשעמום הטוטאלי בעיצוב החיצוני ולניהוג שהוא שגר ושכח היא הייתה מועמדת מצויינת מבחינתי גם מול הג׳ולייטה. אבל לצאת בהצהרות על הרכב שלא יודע להכנס לסיבובים ולצאת מהם ולהגיד שמזל שיש לו יחידת כוח חזק טיפשי, פעם באיחוד אחרי שגם אני וגם עוד כמה אנשים שנסעו אמרו שהרכב מצויין ויותר מהנה לא פחות מהמכוניות של אותם אנשים (אחד עם z4) ולא ״מכונית עמודים״ לפי הגדרת ranll

אגב נמכרו באזור ה47 מכוניות מאז תחילת שווקה של הג׳ולייטה שזה 3 חודשיים בערך, תרצה או לא זה מספר יפה מאוד

נ.ב

אני נוהג היום באלפא gt 3.2 בציר 2008 שמבחינתי לא הג׳ולייטה ולא הגולף מתקרבות אלייה.

והחזקתי בזמן שגרתי בחו״ל מכוניות לא רעות בכלל שאלייהן אני משווה את השניים, RX-8 ולזמן קצר z350, ונסעתי על כמה חביבות אבל זה לא לשרשור הנ״ל

מסכים עם כל מה שכתבת.

ובנוסף הGT3.2 שלך טוחנת את הגולייטה והGTI לארוחת בוקר עם צמיג קשור מאחורי הגב. כנראה גם אני יחזור לGT אחרי שהבנתי שאין לקנות משהו יותר טוב חדש.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

חברים, אתה כבר לא מדברים לעניין...

שום רכב לא טוחן את הGTI גם לא אלפא סופר דופר, אלא נהג א' טוחן את נהג ב',

אז כנראה שאתם מתכוונים בתאוריה שהנהג באלפא ייטחן את זה שבGTI.

אני מוכן לאתגר, אבל ייצטרף צלם וידאו לאירוע ויתעד את ההשפלה שלי או של הנהג השני באלפא (אני מדבר על הGT 3.2 כי מול הגו'ליטה זאת לא תהיה חוכמה גדולה)

בשינקין אין תת-היגוי, את הפוזה תשאירו למסלול.

לפחות סגרנו עניין עם הגו'ליטה.

("מכונית עמודים" לא אני אמרתי אלא אתה, פעם ראשונה בכלל שאני שומע את הצירוף הזה.

אבל הרמת להנחתה קטע מהנסיעת מבחן: "יוני, רואה את העמוד שם?...תזהר כי הרכב לא פונה.")

• תוכן חדש...