Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במבט ראשון אמרתי, הרכב גמור. מצד שני, אם יש מקום להעמיד ואפשר לעבוד בשקט בלי לחץ, והאישה לא לוחצת, אז אפשר להשקיע ברתכת, לקנות פחים ולהתחיל בפרוייקט. קודם לפרק הכל ואז... למה לא? מישהו רודף אחרינו?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעקבות לחץ של הבן שלי אשר חולם בלילות על שיפוץ הטריומף ,החלטתי שאנחנן ננסה לשפצה בעצמנו

העבודה מאוד קשה ומאתגרת ,התחלנו לרתח ולשייף

אשמח לעצןת ולחומרים ממכם

כל הכבוד! שיהיה המון בהצלחה! אחלה של אתגר. אשמח מאוד אם תוכל לשתף אותנו בתמונות. יהיה מעניין מאוד לראות את התהליך.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
בעקבות לחץ של הבן שלי אשר חולם בלילות על שיפוץ הטריומף ,החלטתי שאנחנן ננסה לשפצה בעצמנו

העבודה מאוד קשה ומאתגרת ,התחלנו לרתח ולשייף

אשמח לעצןת ולחומרים ממכם

קבל ברכות , עידוד והצלחה במשימה .

כל שינוי יוסיף לך עוד עידוד על מנת להגיע לתוצאה הסופית הרצויה .

"סע לאט" הרבה סבלנות וגם הבן ילמד ויקבל ערכים מוטוריים אמיתיים :-)

ב ה צ ל ח ה

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הרכב הזה רקוב ברמה מסוכנת

עם לא תתבצע בו עבודה מקצועית וחיזוקים

הוא בקלות יכול להשבר לך לשנים

יותר קל להשיג רכב אחר מאשר לשפץ את זה שמור אותו לחלקים

או רד מהפרויקט חבל על הכסף

שבוע טוב

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
"רגשנות מזויפת?" הרכב הזה בין רבים אחרים, היה חלק מתמונת נוף ילדותי

וכאחד שיש לו "קצת" סמפטיה וגעגוע ונוסטלגיה לתקופה ההיא, חבל לי על כל רכב

כזה שהולך לאבדון בלי קשר לערך הכלכלי שלו או ערך כספי שלו. כי הרכבים

הנ"ל נעלמים מהנוף, ביחד עם המון דברים נוסטלגיים אחרים, אז כן חבל לי ואני מצטער

אבל בטח לא מזייף. - רן

ספציפית למפרקי גל ההינע של הרכב הזה שעשויים גומי כמו בסאאב למשל ,אני ממש לא מתגעגע ,כמי שרכב הרבה מאוד על טריומפים כאלו אני לא מתגעגע למכונה המאוד גרועה הזו .

בנוף ילדותך קיים חסר וליקוי ,תגיד ,היה לך רכב כזה ?

אתה מזייף ,זה שקוף !

פורסם
ספציפית למפרקי גל ההינע של הרכב הזה שעשויים גומי כמו בסאאב למשל ,אני ממש לא מתגעגע ,כמי שרכב הרבה מאוד על טריומפים כאלו אני לא מתגעגע למכונה המאוד גרועה הזו .

בנוף ילדותך קיים חסר וליקוי ,תגיד ,היה לך רכב כזה ?

אתה מזייף ,זה שקוף !

הבנתי...אתה צודק.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה מזייף ,זה שקוף !

כמי שנוהג ומטפל במכונית כזאת לאורך 41 השנים האחרונות אני חייב להסכים שהיא איננה "תפארת היצירה" של ההנדסה הבריטית. כנראה שגם ההרכבה הישראלית של אותן שנים לא הוסיפה לאיכות....

אך, למרות זאת, היא בהחלט ייצגה חלק לא מבוטל של הנוף המוטורי בשנות ה-60 וה-70. אין צורך ב"חסר וליקוי" בילדות כדי להזכר ואפילו להתגעגע לתמונות של אז.

ובוודאי שאין לך זכות (הייתי אפילו מכנה זאת חוצפה) לקבוע לגבי "זיופים" ברגשותיהם של אנשים החושבים אחרת ממך.

עודד

פורסם

אמנם הרכב נראה כרגע במצב לא הכי הכי,אז או שתשתמש בו כתורם חלפים לרכב אחר מדגם כזה או .............שתשפץ אותו,אמנם

הפח נראה לא במייטבו אך היום ניתן לעשות הכל.קחו את הזמן מי רודף אחרייכם.

בהצלחה מכל הלב.

עופר בן צבי

פורסם
כמי שנוהג ומטפל במכונית כזאת לאורך 41 השנים האחרונות אני חייב להסכים שהיא איננה "תפארת היצירה" של ההנדסה הבריטית. כנראה שגם ההרכבה הישראלית של אותן שנים לא הוסיפה לאיכות....

אך, למרות זאת, היא בהחלט ייצגה חלק לא מבוטל של הנוף המוטורי בשנות ה-60 וה-70. אין צורך ב"חסר וליקוי" בילדות כדי להזכר ואפילו להתגעגע לתמונות של אז.

ובוודאי שאין לך זכות (הייתי אפילו מכנה זאת חוצפה) לקבוע לגבי "זיופים" ברגשותיהם של אנשים החושבים אחרת ממך.

ממש לא מר פירסט ,בעיקר לאחר שאתה מיישר איתי קו (חלקית) .

הפורום נועד לשמוע דעות מכאן ומכאן .

דעתו של השושן היא לא אמיתית ,זה הרי שקוף ,ספק אם איפעם אחז ברכב כזה ,או רכב עליו.

לעומתו אתה מדבר מתוך שילדת הרכב ,מהסלון שלו ,מהמנוע ,ולמרות זאת יש לך מספיק יושרה לומר אמת .

השושן אינו מקורי ,לצערי .

פורסם

דן היקר.

לא הבנתי מה אתה רוצה מרן,שהוא אחד האנשים הנחמדים הכנים והישרים פה בפורום

ואני כותב את זה כאחד שעוקב כבר תקופה ארוכה אחרי הפורום.

מי שמך לקבוע מי מזייף ומי אמיתי?

בקיצור,שתה כוס מים ותנוח...

התנהלותך לא מוסיפה כבוד לפורום!

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
ממש לא מר פירסט ,בעיקר לאחר שאתה מיישר איתי קו (חלקית) .

הפורום נועד לשמוע דעות מכאן ומכאן .

דעתו של השושן היא לא אמיתית ,זה הרי שקוף ,ספק אם איפעם אחז ברכב כזה ,או רכב עליו.

לעומתו אתה מדבר מתוך שילדת הרכב ,מהסלון שלו ,מהמנוע ,ולמרות זאת יש לך מספיק יושרה לומר אמת .

השושן אינו מקורי ,לצערי .

לא ברור לי מה אתה רוצה או מחפש להשיג בגישה הזאת

ועל סמך מה אתה קובע שדעתו של מישהו היא אמיתית ושל אחר לא

אתה יכול להסכים או לא להסכים לדעתו של מישהו וזה לא חשוב כלל לדיון - אבל לקבוע שמישהו מזייף (כמו לשקר - לא?!) היא לא לעניין

פורסם

התחלנו בשיפוץ ויצאנו עם הרבה כוחות ןרצון ,תמונות יהיו בעתיד

שיפנו ,ריתכנו ומרחנו לאחר ניקוי קצת שכבות פיברגלאס

במקומות הקשים[לאחר ניקוי ליטוש וריתוך]

זו רק ההתחלה ולדעתי התוצאה מעודדת להמשך

אייל עובדיה

פורסם

שכחתי לכתוב שברשותי יש 2 טריומפים כאלה בדיוק והם במצ ב טוב מאוד ויפים מאוד

לא מכיר עוד כאלה נוספים [חוץ משל עודד שעוזר ותומך ] כך שהרכב הזה מאוד נדיר

ישנה אחת ללא מנוע היכן שהוא [לא מצליח לאתר היכן]

כך שלשפץ את השחורה זה אתגר וכיף שאני מקווה ביחד עם הבן שלי לעמוד בו

אייל עובדיה

פורסם

הטריומף 1300 שהוצגה ב 65' היתה מכונית נאה (מישלוטי האיטלקי היה אחראי על עיצובה) ומאובזרת היטב, שלמעשה מה שפגע בהצלחתה היתה החלטתה של טריומף שלמכונית תהיה הנעה קדמית.

בניגוד למיני המקורית או למוריס 1100\1300 שלהן היה מנוע רוחבי ותיבת הילוכים ששכנה מתחתיו, לטריומף 1300 היה מנוע אורכי וגיר ששכן אחריו, כך שהמרווח הפנימי לא יצא נשכר מכך, וההנעה הקדמית לא היתה אלא גימיק שיווקי.

לו היתה המכונית מתוכננת מלכתחילה כמכונית הנעה אחורית, עם סרן אחורי חי ופשוט, סביר להניח שהיא היתה מפגינה אמינות גבוהה בהרבה.

בשלב מסויים גם טריומף הבינו את טעותם, והטולדו צויידה בהנעה אחורית, וכך נמשך ייצורה עד שנת 80'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מהתבוננות בתמונות ניתן ליראות כי חלקי השילדה הפנימיים רקובים גם הם, לכן על מנת לשפץ את הרכב הזה יש לטפל בחלקי הפח הפנימיים, אם זה לא יעשה הרכב יתחמצן לחלוטין תוך שנים בודדות.

ממליץ לחתוך את חלקי הפח הרקובים החיצוניים ולטפל בפנימיים(נראה שרקובים לחלוטין). פיברגלס ממש לא פתרון אידאלי.

אני אשית היית מוותר, יש פה יותר מידיי עבודה שדורשת מיומנות לא קטנה והמון המון שעות עבודה.

אבל זה אני.

אני.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...