Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

אתמול הגיע אליי הסאב הזה ואני לא הצלחתי לזהות אותו, מישהו פה יוכל לתת לי עליו פרטים בבקשה.

רוב תודות לעוזרים.

IMG_0058.JPG

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ככה אי אפשר לזהות שום דבר,תפתח את הסאב,תצלם את המגנט של הסאב מה שרום אליו וכו'.

למרות שהמראה שלו מעלה לי לראש סאבים של INOX PRO..:idea:

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

פשוט לפתוח מהברגים וזהו?

סליחה על הבורות אבל בכל מה שקשור לאודיו לרכב אין לי מושג בכלום.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אכן מדובר בסאב של MACROM 12" 500W נצילות של 89DB סליל בודד של 4אוהם טווח תדרים 25-800HZ.

בכללי סאב חמד ומספיק למתחילים.

אתה יכול להרים אותו בצורה טובה עם מגבר טוב חזק ואיכותי 4ערוצים והתוצאה תהיה טובה.

מה יש לומאר,תתחדש ונישמח לשמוע חוות דעת והאם אתה מרוצה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

את האמת בשבילי זה די והותר, אני לא ממש מעוניין במשקל נוסף ברכב.

אני זכיתי בו בהגרלה וניתנה לי האפשרות לבחור או בסאב הזה או באזעקת ביפר של רב בריח או ברמקולים 9*6 של הרץ, מכיוון שיש לי ביפר ואין לי רצון להרוס את המגש האחורי אז בחרתי בסאב הזה.

אז בעיקרון הוא איכותי מינוס או מינוס מינוס?:-P

איזה מגבר רצוי לשים עליו, פשוט יש לי מגבר 4 ערוצים חדש של לייטינג אודיו שיושב אצלי כבר כמה חודשים במחסן. אם אני לא טועה הוא מדגם s4.600.4s.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

המגבר הזה יהיה לך מספיק בגישור אני בטוח,הסאב הזה די טוב אל תחשוב שלא,מעניין אותי באיזה הגרלה הגרילו סאב?

ג'ינו.

פורסם

אשדוד.

אני לא חושב שהמנהלים יעריכו את הצ'יטוטים האלה, אז עדיף שאלות כאלו בפרטי:wink:

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...