Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחזוקת הדיזלים:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו רבים, אני מחפש רכב חסכוני ומתקדם (בטיחות) בעלות מבישה. הדיזלים קופצים בראש לעניין הזה, וההשגות שחברי הפורום מעלים (עלויות תיקונים) הן השגות בעלות משמעות.

אם משאבת דלק של רכב X עולה 8000 ש"ח, אם החלפת טורבו זה 5,000, אז באמת חבל לרכוש רכב כזה ב- 10 או 15 אלף ש"ח, למרות שאלו רכיבים שלא "הולכים" כל כך מהר.

כמו שאני מכיר את נושא החלפים היקרים מהמשאיות הכבדות, כאשר יש רכיב יקר מאוד וקשה השגה, צצים המתקנים שלו, כמו למשל מחשבי מנוע, שבמוסכי החברה בלי חשבון זורקים לפח ומחייבים על הרבה ת'לפים, אצל מתקן כזה פתרתי בעיה במשהו כמו 1,500 ש"ח, וזה כלל פירוק לא פשוט והרכבה כנ"ל.

והתיקון פשוט החזיר את הרכב לכביש.

בקיצור, אין בתי מלאכה שיכולים לתקן, נגיד, משאבת הזרקת סולר של מע' מסילה משותפת? ואין מכלולים כאלה בפירוקיות שאפשר לסמוך עליהם/ן?

ואני לא שואל לקנטר, אלא באמת עזרה להחלטה, אם ללכת, למשל על C3 HD משהו עם 300K ק"מ, שתוחזקה באופן סביר, או לחזור לטרודה, הילדים, השכנה (איזו 1,400 בנזין עם מוניטין טובים?)

תודה,

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יש ישראל ששולחת לווינים ויש זאת שהתפתח בה ייבוא מנועים וגירים ממזבלות כי אפילו על חריטה (שלא דורשת דיוק גדול במונחי צ'יפי סיליקון) והתאמות מיסבים לפי הספר הפשוט מאד אי אפשר לסמוך כאן . במוסך בלי רצפת ביטון -על האדמה - בטימבוקטו כן.כאן לא. שיפוץ טורבו ? משאבות הזרקה ? תחזור לאדמה.אתה לא מדבר עם יוצאי תלפיות.

פורסם

קשה לי להאמין שאין בעלי מקצוע טובים בתחום הזה. בטוח שיש.

צריך רק לחפש טוב טוב (לפי המלצות).

הכי קל זה להחליף מכלול שלם מאשר לתקן אותו(עקב חוסר ידע/אפשרות/"לא משתלם").. ומכוון שהיום הכל בנוי לאורך חיים קצר יותר - אז הרוב מחליפים ולא מתקנים.

alfa 156 2.5.

פורסם

השאלה העיקרית שהייתי שואל את עצמי,

האם החלקים של הדגם שאתה מחפש יקרים יותר בדיזל או לא ,

אם המחיר והזמינות זהה אז עדיף דיזל משום שחוסר הביקוש בשוק יגרום למחירו של הרכב לצנוח.

אם כן תעשה את השיקול מה עדיף היום .

יתר על כן שים לב שמחיר הדלק הרשמי של מדינת ישראל לגבי סולר הוא בסביבות ה 10 שקל לליטר כאשר בנזין עולה 7.30 לליטר,

אני מדבר על מחיר רשמי , אם תעשה חיפוש ותעקוב אחרי נהגי המוניות תמצא תחנות שמוכרות דיזל בהנחה לכיוון ה 7~ שקל לליטר אבל זאת הנחה שיכולה מחר להשתנות \להיות תלוית מזומן ולא אשראי ועוד.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...