Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

במסגרת החיפושים אחר ברכב הבא שלי ,הגעתי לישורת האחרונה ( הרבה בזכותכם) ומבקש עצה דחופה:

כרגע אני אמור לבחור בין שני רכבים :

האחד פיאט פיורנו 1400 בנזין 1400 סמ'ק עם 3 שנים אחריות מלאות מהיבואן , שתי דלתות צדדיות ותוספות במחיר של 85 אלף.

האוטו מוגדר יד 2 למרות שהוא למעשה עמד ויש לו 0 ק'מ.

השני - ברלינגו / פרטנר / דובלו - משנתון של 2008 או 2009 במחיר של כ55 אלף.

האם בטווח הרחוק שווה לקחת את הפיורינו בהנחה שהאחרות יכנסו למוסך לא מעט?

מחכה לתשובתכם בקוצר רוח.

פורסם

שלום,

לא כתבת כמה קילומטרים בשנה אתה עושה ואיפה אתה עושה אותם.

כמו כן, חשוב שתדע שהפיורינו קטנה מהאחרות וגם כושר ההעמסה שלה נמוך יותר, אם זה חשוב לך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

שלום ותודה רבה ,

הייתי היום אצל היבואן , פיאט 2010 ללא ק'מ עם אחריות שלוש שנים במחיר של 84 אלף.

לפי דעתך אני יכול לקנות חדשה יותר באותו מחיר ? נאמר לי שהמחירון של חדשה הוא 117 אלף.

מבחינת שטח ההעמסה של הפיורינו - הוא קטן יחסית אבל עם קיפול המושבים זה יכול להספיק.

- אם יש לכם המלצה לסטיישן עם כושר העמסה גבוה אשמח להמלצות .

מבחינת ק'מ לשנה - זה משתנה . בשנה האחרונה נסעתי כ25 אלף כולל נסיעות פרטיות ומשפחתיות . מקווה שזה יגיע אף ל30 אלף ( שהיקף העבודה יגדל ) אם כי אני לא בטוח בזה. אני נוסע באזור המרכז , חדרה גדרה , לעיתים בש והנסיעות שלי הן משולבות - כ70 אחוז בינעירוני ו30 אחוז עירוני.

אגב - ד'ר סובארו היקר - הייתי בשמחה קונה סטיישן כמו שהייתה לי עד לפני שבוע וחצי ואשר נגנבה , אבל אשתי לא מוכנה לשמוע על זה ....כמה חבל !

פורסם

כבר אין פיורינו 1400 בנזין ב 2011, לכן אי אפשר לקנות "חדשה 2011" ב 86K.

הדגם היחידי המיובא הוא הדיזל 1.25 ל' (MJD) והוא אכן עולה 122K ש"ח.

לדעתי אין טעם לקנות רכב כזה עם מנוע 1400 בנזין. אין שם "סחיבה", אין ממש חסכון בדלק ופשוט אי אפשר לנהוג בכזה דבר. לא סתם עשו בשכל (יבואני פיאט) שהורידו את הדגם הזה מההיצע - למעט היותו בנזין (עדיף בתיקונים ובלאי על פני דיזל) אין לו שום יתרון - לא בצריכת דלק ולא בעוצמת המנוע.

למרות התדמית של המסחריות בארץ - כרכב למשפחה הדובלו JTD הוא אופציה מעולה לדעתי - כמו גם הברלינגו (מבחינת בלאי והוצאות אחזקה - עדיף 2.0HDI).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה ,

לדעתכם האם כדאי לקנות רכב מסוכנות ליסינג / טרייד אין או מאדם פרטי .

נתקלתי במספר של ברלינגו 2008 שלא עברו את ה100 אלף , מאדם פרטי ( כך זה נשמע בטלפון בכל אופן ) - האם רכישה במקרה כזה כדאית ?

תודה על העזרה.

פורסם

זה תלוי גם איך שמרו על האוטו ותקינות הטורבו,כשאני בדקתי דובלו,בדקתי בהתחלה אחד עם 294 והשני עם 220,ודווקא,הרכב עם הק"מ היותר גבוהה היה מהיר יותרו בסופו של דבר נקנה.ככה שהק"מ זה לא העיקר,חשוב גם תקינות הטורבו במכוניות כאלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם משומש, עדיף לך לקנות מאחת הסוכנויות - AVIS, קל אוטו, אלבר וכו'.

לפחות הן נותנות אחריות למכלולים עיקריים למשך שנה וקצת. עדיף לך ממוכרים פרטיים.

• תוכן חדש...