Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו חושבים כרגע על קניית טנדר איסוזו דימקס חדש מהחברה,

יש 2 דגמים או מנוע 2.5 4X4 גיר ידני עם 136 כוח סוס , או מנוע 3.0 גם 4X4 גיר ידני הדגם המפואר LS אנחנו צריכים גם ארגז סגור +וו גרירה,

קיבלנו הצעה ככה בחברה על הדגם המפואר מנוע 3.0 בסיבות ה 210K לא כולל ארגז ולא כלום ,גם ככה לא ישבתי איתם רציני כי עכשיו אין במלאי ויגיעו רק בחודש יוני.

אז רציתי לשאול בעלי נסיון פה מה ההבדל בין מנוע 2.5 ל 3.0?

אני מחזיק כרגע בדימקס 2004 מנוע 3.0 הדגם הישן והוא עובד מצויין רציתי לדעת האם המנוע 2.5 יתן לי אותה רמת כוח של מנוע 3.0 הישן?

ואיך ה 3.0 החדש? הוא חזק באמת?

והאם בדימקס החדש יש תקלות או מחלות?

ובכללי מה עדיף לקנות אם כבר משקיעים חדש, מנוע 2.5? או ללכת על הטופ 3.0?

והאם עדיף לקנות חדש מהחברה או 2008-2009 יד 2?

ועד כמה שנים נותן הבנק שעבוד לרכב חדש?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לא יודע לגבי שאר המנועים אני יכול להגיד לך שבביתנו עומד DMAX 2008 מנוע 3.0 TDI, אם אני לא טועה 165 כ"ס

האוטו שמור מאוד מאוד ( אבא פדנט ברמות ) הרכב עם קרוב ל200 אלף קילומטר והאמינות שלו מדהימה! בינתיים רק טיפולים שוטפים!!!

שום דבר מעבר!!!

אני לא יודע אם זה אותו מנוע כמו שאתה מדבר עליו בכל מקרה האוטו אוטומטי עושה בערך 1-12 1-13 משולב דלק!

האוטו סוחב מצוין, לא רע בשביל טנדר לא מרגיש חלש גם לא בעליות מסיביות.

יש לציין שהאוטו מועמס בטון כלי עבודה מאחורה!

והקבינה סגורה!

מאוד ממליץ, החסרון היחיד שמורגש באוטו זה שהוא קפיצי למדי! ובנסיעות ארוכות זה מאוד מציק

פורסם

אוקי,

לגבי הקפיצות בנסיעה אני רגיל לזה כי מגיל קטן ואני נוסע בטנדרים מהרבה סוגים וכבר התרגלנו לקפיצות ורעשים ואפילו טנדרים לא סוחבים,

איך שאומרים הלוואי וזה הבעיות שלנו.

לגבי הטנדר עצמו אני מחזיק גם בדימקס 2004 יעני הדגם הישן והוא גם מפגין אמינות גבוהה מאוד, אני היום עם 410,000 KM וברוך השם אין לי בעיות, רק טיפולים רגילים, ופעם אחת לפני שנה הלך לי הגיר שזה דבר ידוע שהוא הולך ב 300,000KM .

אז אני גם בטוח ומרוצה מהאמינות של איסוזו לכן אני ממשיך רק עם איסוזו.

רק רציתי אם יש פה אנשים עם טנדר דימקס מנוע 2.5 רציתי גם חוות דעת מהם ,

כי זאת השקעה רצינית ורציתי לדעת מראש על מה ללכת.

ושאלה ככה לפני שאני הולך לסוכנות וסוגר עסקה:

כמה יעלה לי ארגז סגור מעל גובהה הקבינה בטיפה+ מדרגות צד ניקל+ סט ניקלים מקורי + פגוש אחורי ניקל עם וו גרירה?

והאם כדאי לי לקנות אותם מהחברה כלול או לקנות רק את הטנדר ערום ואז להתחיל להלביש עליו?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...