Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כמו שכתוב בכותרת מבקש ייעוץ למערכת(לא כולל התקנה) כמה שיותר איכותית שתתאים למוזיקת האוס,דאנס ופסייכודלית.

פתוח ליד 2 אבל עדיף חדש.

תודה.

פורסם

הרכב אשר לו מיועדת המערכת זה הפונטו בתמונה?

האם כבר יש לך רכיבים בהם תוכל להשתמש? או שאתה צריך הכל מאפס?

האם השארתה מהתקציב שהוא 5-6 אלף לרכיבים, גם מספיק כסף להתקנה איכותית משהו כמו אלף ש"ח ומעלה?

האם שמעתה סטאפ מסוימם אשר מצא חן באוזנייך או לא מצא חן באוזנייך? כדי שנדע מה כן/לא להציע. אולי תרצה לבוא לשמוע את שלי?! אתה תמיד מוזמן. :)

פורסם

אני בונה הכל מאפס הסכום הוא במלואו למערכת כי את ההתקנה יעשה לי חבר שמתעשק בתחום.

האמת שהכל נשמע לי טוב באוזן ואני לא ממש יודע מה לבחור , זה יותקן בקליאו 95.

תודה.

פורסם

תגדיר גם מה אתה רוצה שיהיה במערכת:

מגבר אחד או שני מגברים?

קומפוננט + אחורים או רק קומפוננט?

רדיודיסק או דאבל דין?

פורסם

אתה לא צריך מונו+4 ערוצים לדעתי אתה יכול להסתפק ב-4 ערוצים בודד ולהוסיף סט אחורי אם תרצה בחיבור להגברה של ה-HU

HU- פיוניר 7250

קומפוננט הרץ HSK165XL

סאב הרץ ES300

מגבר הרץ EP4X

----------------

6000 שח

אם בכול זאת תרצה באותו תקציב 4 ערוצים+מונו

אז במקום ה-EP4X

לך על :

JBL GTO1004

JBL GTO 3501

עם סאב הרץ ES300D