Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת אסדת חתול שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(כותרת השרשור נערכה ע"י מנהל משועמם במיוחד)

שבת שלום לכל חברי הפורום.

ברצוני לרכוש קסדה ,היות והמחירים בארץ לא שפויים אשמח לדעת באילו קשיים אני עלול להיתקל.

אגב חשבון בפייפל ובאיבי יש, אבל מחפש אתרים אחרים ,אמינים שכבר רכשתם מהם.

מדובר על קסדת שטח,ובנוסף אני רוצה לרכוש כפפות וחליפה תואמת אשמח גם לפירוט לגבי הפריטים הללו.

תודה לכל העוזרים ומקווה לא להכוות על ידי קנייה בחול.

פורסם

אני לא יודע לגבי ציוד לאופנועים, אבל אני הזמנתי מהאתר הזה ערמות של ציוד באלפי דולרים לאופני הרים.

הם מחזיקים גם ציוד לאופנועים.

לא יודע לגבי המחירים, כי אני לא מכיר את המחירים של הארץ.

תבדוק פה:

http://www.chainreactioncycles.com/Default.aspx

יש להם קטגוריה נפרדת ל MOTO-X

שוב, אני לא יודע אם זה מחירים זולים או לא, אבל האתר אמין ב110%.

כבר כמה שנים שאני מזמין מהם אחת לכמה חודשים, מהזמנות קטנות של 100$ ועד הזמנות גדולות של 1500$.

מעולם לא נתקלתי בבעיה, וגם אם קניתי משהו שלא מתאים או סתם לא אהבתי, אפשר להחזיר חזרה ולקבל זיכוי מלא לחשבון בנק.

מקווה שאולי זה יעזור.

under construction..

פורסם

תודה מקרב לב.

אשמח לדעת כאשר אני מזמין חבילה ב 200 דולר או יותר כמה מכס או מע''מ אני יצטרך לשלם כשזה יגיע לארץ.

שמעתי שעל מוצרי מיגון לא משלמים או משלמים סכום מזערי.

אגב ראיתי שהמחירים שמה מצויינים כ £ האם 200£ הם 200 דולר?

פורסם

לצערנו רק קסדה נחשבת למוצר בטיחותי ולכן היא פטורה ממכס, שאר האביזרים לא פטורים מכס והמדינה תשמח לעשות איתך עסקים במיוחד אנשי המכס.

לרוב חבילות קטנות לא נתפסות במכס כך שאם אתה מזמין משהו אז רק בחבילות קטנות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אז לפי דברייך, אני ישלם מכס ומע''מ על כול המוצרים חוץ מהקסדה?

אגב ,אם אני שולח את החבילה ביחד חוץ מלקרוא לי ולשלם עלייה אני לא צריך לספק איזשהם אישורים נכון?

תודה לעונים.

פורסם

קסדה תשלם מע"מ

כפפות לדוגמא יכולות לעבור בלי לשלם כלום אבל אם הם יהיו יחד בחבילה עם הקסדה כן תשלם עליהם

על חבילות של פחות מ 50 $ לא משלמים מיסים

מראות צריכות אישור של משרד התחבורה

בלמים ורפידות לא עוברים

בפולגז מדברים על זה כל הזמן,אופנוענים לא קונים כלום בארץ

אתרי קניות בחו"ל - סדר בבלאגן

אייל

פורסם

תזהר עם הזמנת קסדות במיוחד יקרות, הזמנתי בשבילי קסדת דאון היל חדשה מקרבון (לאופניים) מאנגליה במחיר יותר זול מאשר אני מקבל אותה (בתור יבואן ומשווק בשוויץ) וקיבלתי אותה שבורה :S

במחיר של המשלוח עכשיו מחדש וכל הפרוצדורה היה יותר משתלם לי לקונת אותה פה

פורסם

בעקרון אתה אמור לצלם את הקסדה (במקרה שהיא נשברה, נשברה או לא יודע מה), לשלוח במייל את התמונות, לשלוח בחזרה

את הקסדה, ולהמתין שישלחו לך חדשה ובתקווה שהיא לא תגיע שבורה (לרוב החברות אתה אמור ישר להתקשר ולהודיע שקיבלת

מוצר פגום ולא אמור להיות בעיה עם זה).

• תוכן חדש...