Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתרתי בחו"ל רכב מדהים לחלקים. האמת, הייתי מת להביא אותו לארץ בתור אספנות אבל הוא שנת 85...מאחר וחבל לי לפספס אותו אני שובר את הראש מה לעשות.

למיטב ידיעתי זה לא אפשרי, ולפרק אותו שם אני מניח שלא יהיה כלכלי. עלות הפירוק ועלות משלוח החלקים בתפזורת (ואני רוצה את כווולללם...) תהיה גדולה מאוד. אז אני עדיין מחפש דרך.

שמעתי פעם, ויש סיכוי טוב שזו לא יותר משמועה שיש איזושהי דרך להכניס רכב לפירוק בתנאי שחותכים לו את השלדה ואז הוא בלתי כשיר לתנועה בדרכים. האם מישהו יודע אם יש בזה משהו? יש הבדל בענין בין מישהו עם רשיון לסחר במוצרי תעבורה לבין אדם פרטי? (אם כן נגייס מישהו..) יש עוד רעיונות?

הרכב אגב, נמצא בצרפת. אם היה לי שם מקום אחסנה הייתי שוקל אפילו להשאיר אותו שם 4 שנים ולהביא אותו שלם אחר כך, או לפחות לקנות אותו ואחר כך לשבור את הראש בנחת מה לעשות איתו. יחד עם זה אני לא רוצה לחשוב על עלות אחסנה ביורו...גם בנושא הזה אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.

תודה מראש לעונים

איתן

פורסם

חשבתי על זה אבל להעמיד ל4 שנים רכב בארץ שאני לא מכיר בה אף אחד זה רעיון בעייתי. המקום צריך להיות נורמאלי ושמור בצורה סבירה אחרת עוד 4 שנים כבר לא יהיה מה לקחת...

עוד רעיונות??

פורים שמח8)

פורסם

אתה יכול לחתוך את הרכב לשניים-ממש כך, להעלות על מכולה וליבא כחלקי חילוף העלות 3.5 ש"ח לק"ג מכס, אם אתה מעוניין אני יכול לסייע עם תעודת יבואן מורשה....

בהצלחה

פורסם

אתה בטוח בזה? אם אני אפנה למכס ולמשרד התחבורה זו התשובה שאקבל? וזה כולל גם את חלקי המתלים???

והמון תודה על הנכונות לעזרה!

• תוכן חדש...