Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים קניתי פגו 306 1.4 קצת גמורה כדי לעשות עליה פרוייקט.

אחרי שיפוץ המנוע הסתבכתי בהחזרת הטימינג .

אין לי ניסיון עם צרפתיות.

בקמשפט מצאתי את הסימון וכיווני אך בקראנק שפט לא כלכך הצלחתי למצוא .

מצאתי חור על בלוק המנוע מצד הגלגל תנופה והכנסתי הלן ארוך ודק וסובבתי את הקמשפט עד שההלן נכנס (זאת הנקודה?)

תודה בן.

Photo0751.jpg

Photo0753.jpg

106 1.6 XSI

פורסם

איני יודע איך זה בפיז'ו אבל ישנה אופציה נוספת שהיא להביא את הבוכנות 1 ו-4 עד שיהיו שניהם בנקודה מתה עליונה כאשר הקאמשאפט לפי הכיוונים שלו וזוהי בעצם הנקודה בה אמור להיות הקאמשאפט והקראנק. לגבי איזה מהם צריך להיות במצב תחילת יניקה ואיזה בסוף פליטה קשה לי לאמר לך.

:)
פורסם

מה לגביי הקמשפט יש לך קישור או תמונה או סרטוט איפה הוא אמור להיות? יש קו ממש דק אני כמעט בטוח שזה הוא מהצד הפנימי של הראש מנוע ועל גלגל הקמשפט יש חריטה ברורה

הקראנקשפט קיבלתי תשובה מפורום אחר בוודאות זה ככה

106 1.6 XSI

פורסם

קיבלתי תשובה בפורום פיאט....

לידע כללי מדובר בפגו' 1.4 מודל 98 גימור XN האצבק

וכך נראה הסימון בקמשפט.

אותו רעיון של הסימון בגלגל תנופה.

קמשפט כיוון.JPG

106 1.6 XSI

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...