Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ההסבר שלו, לגבי מה שקורה באיטליה, מי שייסע מעל המהירות המותרת יקבל ברקס בדמות רמזור אדום. מי שייסע במהירות המותרת הרמזור לא יתחלף לו בכוונה לאדום והוא ימשיך לנסוע במהירות המותרת ללא העצירה היזומה.

Mazda 2 2013

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר את איטליה כילד.

הרמזור הינו בגדר המלצה בלבד.

having said that

באופן מפליא לא ראיתי תאונה בצומת.

ובנוסף השוטרים נחמדים ומנופפים בידיים לשלום.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
לפי ההסבר שלו, לגבי מה שקורה באיטליה, מי שייסע מעל המהירות המותרת יקבל ברקס בדמות רמזור אדום. מי שייסע במהירות המותרת הרמזור לא יתחלף לו בכוונה לאדום והוא ימשיך לנסוע במהירות המותרת ללא העצירה היזומה.

בדיוק מה שהתכוונתי :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
עשיתי ביום שיש ניסוי, ושיניתי את הגדרות הוולנטיין, כך שיתריע על תדרי K ו-KA, לפי המלצתו של nitch. לא קיבלתי שום התראה.

יכול להיות שזה עובד על פסי דריכה בכביש?

האם מופעלת כאן טכנולוגיה שלמכשירים שלנו אין מענה עליה? רק שלא יתחילו להשתמש בזה לאכיפה.

לפי המלצה אחרת, הפכתי את תדר X לפעיל (אופציה 1 במכשיר) אבל גם כך לא מתקבל התראה כלשהי לגבי השלט. מעניין.

פורסם

המצלמה נראית כמו מצלמה פשוטה. אני מניח שקריאת המהירות מבוצעת באמצעות תוכנת מחשב שמחשבת את הזמן שלוקח לעצם המצולם לעבור קטע שהוגדר מראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

-הקפצה-

שאלה: מאיזו מהירות התמרור הזה מפסיק להציג מהירות?

כי השמועות שרצות אומרות שבתוך העיר מעל בערך 110 קמ"ש הוא לא מציג כבר מהירות...

לעומת זאת שמועות נוספות אומרות שבכבישים מהירים הוא מציג גם סביב ה-150 קמ"ש.

אני מתעצל להיות יסודי ולבדוק בעצמי, אולי בהזדמנות :wink:

מישהו יודע בוודאות?

תודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מהניסיון המועט שלי, מודדי המהירות האלה רק גורמים להאצה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
-הקפצה-

מישהו יודע בוודאות?

תודה.

אישית לא נתקלתי באחד שמציג מעל מאה קמש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מחקרים שנערכו בנושא, באנגליה ,גרמניה ובארה"ב, הוכיחו כי לפחות 80% מהנהגים מאטים מיד כשהם מבחינים בשלט, המהירות הממוצעת של כלי הרכב בכביש זה יורדת דרמטית וכמובן בכך נמנעות תאונות והנסיעה בכביש שקיים בו שלט כזה, הופכת בטוחה יותר.

פיילוט שנערך משך כחצי שנה בעיר מודיעין, ביחד עם משרד התחבורה, הוכיח נתונים אלה באופן מובהק.

המערכת מורכבת מרדאר דופלר פנימי ומערכת אנרגיה סולארית הנטענת על-ידי קרני השמש. בגוף השלט מותקנת סוללה שמגבה את המערכת כך שהמערכת תוכל לתפקד באופן מלא גם במקרה ובמשך שבוע ימים השמש לא יצאה כלל.

http://reebak.co.il/?page_id=744

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש שניים כאלה בירידה בפרויד וכנראה שיש נהגים המגיבים להם בהאטה.

במנהרת הכרמל יש, במקביללתמרור להאטה מ-80 לפ70 קמ"ש, תמרור שמהבהב "האט" ם מתקרבים אליו במהירות גבוהה מהמותר.

לפני שנים רבות הכרת תמרורים דומים בדרך נמיר - איני יודע אם הם עדיין קיימים.

באירופה ראיתי תמרורים דומים שמזהירים בצורה יותר יעילה ממהירות אסורה - למשל על ידי החלפת צבע התמרור מצהוב לאדום, או הצגת פרצוף כועס. כנראה לה יותר יעילים (הצבע האדום כמראה מהווה צבע אזהרה אוניברסלי, ולא רק לבני אדם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
-הקפצה-

מישהו יודע בוודאות?

תודה.

לא יודע אם כולם זהים. אלו שאני נתקלתי בהם לא הראו מהירות תלת סיפרתית, למרות רכבים שנסעו במהירות כזו על פניהם.

מה שעוד יותר מוזר, זה שהם לא הראו מהירות בכלל, לדוגמה: יש שלט שאומר המהירות המותרת 70, את המהירות שלך הוא מראה כ-80, ואז חולף מישהו הרבה יותר מהיר, וזה לא שהוא מראה את המקסימום שהוא יכול 99, או מספר חלקי כלשהוא, אלא לא מראה כלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...