Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, וכבר נדון בשירשור אחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חברים, מה דעתכם על מחאה שקטה?

כל אחד יתפוס בעיר שלו מכשיר אחד כזה, ויצמיד אליו לוח-תוצאות ענקי שאי אפשר לפספס, עם הכיתוב "לוח תוצאות"...

אולי אז יורידו את הטימטום הזה מהדרך.

תמיד אמרתי שצריך לשים שלט high score מתחת לשלט הזה.

במיוחד אצלנו בב"ש ששמו אותו בקטע כביש די קצר, בין שתי כיכרות, במקום שהמהירות המותרת בו היא 60.

בלי התמרור הזה, לא נראה לי שמישהו הגיע שם פעם ל-60. עכשיו כולם משחקים עם זה כדי לראות איך הוא מגיב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אכן נראה שלאורך זמן ההשפעה על מהירות הנסיעה הולכת ופוחתת.

בתור ירושלמי לשעבר יצא לנסוע הרבה פעמים בעמק המצלבה, היכן שהתמרור הנ"ל קיים כבר תקופה ארוכה.

בהתחלה אנשים האטו כמעט תמיד, אבל בנסיעות האחרונות שלי שם נראה שאין לתמרור השפעה ממשית.

כיום אני גר בהוד השרון. לא מזמן הוצב תמרור כזה על דרך רמתיים בכיוון דרום (לפני הפניה לקניון מרגלית למי שמכיר).

לפי מה שאני רואה ההשפעה של התמרור כבר הולכת ופוחתת ומעטות מאד המכוניות שנוסעות שם כחוק.

התמרור בהוד השרון גם נוטה להודיע על מהירות שלא ממש קשורה למציאות - מה שגורם לבלימות מיותרות, בילבול והסחת דעת.

הבעיה הגדולה עם התמרור בהוד השרון, חוץ מחוסר הדיוק, היא המיקום שלו - בדיוק לפני מעבר חציה לא מרומזר.

מדובר על דרך דו מסלולית עם הפרדה בנויה שאנשים נוטים לנסוע בה לפחות 70 קמ"ש, כאשר המהירות המותרת היא 50.

אני משער שהסיבה היחידה למהירות המותרת הנמוכה יחסית היא עצם קיומו של אותו מעבר חציה.

העניין הוא שנהג שנוסע שם על 70 קמ"ש ומתרכז בתמרור, עלול בקלות לפספס הולך רגל שמתחיל לחצות את הכביש.

לי קרה פעם אחת שנסעתי שם בשעת חשכה במהירות המותרת, הסתכלתי על התמרור שהראה מהירות לא מציאותית בעליל (כמעט שמונים קמ"ש אם אני זוכר נכון). מצאתי את עצמי מעביר מבטים בין התמרור, הספידומטר והוויז - וכמעט לא ראיתי הולך רגל שהיה לבוש בבגדים כהים ועבר את הכביש בריצה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
לא משנה איך איפה ולמה, אבל שמעתי מחבר של אח שמישהו שאני לא מכיר בכלל שיש לו אופנוע, והוא נסע בכלל 230 מטרים לשנה, אבל התמרור הראה 199 ולא יותר.

במהירות הזאת לא אמור אפילו להראות את הספרה 1. הרי זה 230 מטרים לשנה, שזה 19.16 מטרים לחודש, כלומר 64 סנטימטר ליום, ו2.6 סנטימטר לשעה.

פורסם

יוסי, מרוב שאתה נתפס לקטנות עוד יחשבו שאתה פדופיל :lol:

פורסם

תמרורים ארורים,פה כל אחד שנוסע "וקולט" את המהירות שלו נותן ברקס חירום כאילו אין מחר מהפחד שזה יצלם אותו וכמובן ישלח דו"ח :evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יוסי, מרוב שאתה נתפס לקטנות עוד יחשבו שאתה פדופיל :lol:

אהמ.

שווה לך לתת קרדיט. בעיקר עכשיו, כשנפתחת עונת הברווזים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
speed-score-board.jpg

:roflmao::biglaugh::hihi:

חזק! רק חסר גרסה ישראלית עם שמות ערסים \ שאר עברייני צעצוע :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
:roflmao::biglaugh::hihi:

חזק! רק חסר גרסה ישראלית עם שמות ערסים \ שאר עברייני צעצוע :p

מאיר, עומר, יוסי, וכמובן- ערוסי לפנים.

• תוכן חדש...