Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה בחיפה, סיקרנת אותי. אולי "אתנחל שם עם כסא מתקפל באיזה יום יפה ואחכה שיבוא טייס נמוך" כדי לבדוק אם הוא מציג גם מעל 100.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש כמה בחיפה, סיקרנת אותי. אולי "אתנחל שם עם כסא מתקפל באיזה יום יפה ואחכה שיבוא טייס נמוך" כדי לבדוק אם הוא מציג גם מעל 100.

בדקתי כבר מעל 99 הוא רושם --

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

"התנחלתי עם כסא מתקפל" בפרויד. הופתעתי לראות שאנשים נוהגים שם מעל 100 קמ"ש, לטענתם כמובן. השלט חשוך במהירויות שמעל 99.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יום שישי ראיתי כזה בירידות מפרויד בחיפה, לא כל כך ייחסתי חשיבות כי גם ככה אני נוסע כחוק.

אחרי זה ראיתי כבר עוד 2-3 כאלה בכביש החוף במחלף ינאי עד מחלף נתניה, קטע שנמצא כרגע ב"שיפוצים". אני נסעתי בנתיב הימני, כחוק, ואותי עקפו רכבים. המהירות שהציג השלט הייתה גם מעל 100 קמ"ש, ולפי מה שהצלחתי להבין הוא הראה את המהירות של הרכב שנוסע בשמאלי, מהר יותר ממני.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ברור שזה מראה מעל 100.

אוקיי אז אני מבין שבאיזור עירוני בעיקרון המקסימום זה 99 קמ"ש.

כמה בכביש מהיר?

בשלט שממוקם בנתב"ג שמעתי עפ"י גורמים זרים על 153 או 163 קמ"ש לא זוכר בדיוק...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בפעם הראשונה זה עובד, אכן מאטים. אבל אח"כ פשוט מתעלמים מזה.

אם זה יהיה נפוץ בארץ, בכלל אנשים לא יתיחסו לזה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בכביש החוף לכיוון דרום באזור בית ינאי (אאלט) בקטע שבו יש עבודות יש כזה.

שם בוודאות מוחלטת הוא לא מראה מהירות תלת ספרתית.

בכפר שמריהו יש גם אחד כזה שמראה סמיילי כועס אם מהירות הנסיעה היא מעל המהירות המותרת.

גרם לי לצחוק כמה דקות בלי הפסקה.

פורסם

כשתמרור כזה היה מוצב בכביש 65 מצומת הסרגל לכיוון צומת מגידו הוא אף פעם לא הצליח למדוד אותי, כשהייתי מתקרב הוא היה נכבה ולא היה מוצג כלום על הצג, אך מצד שני הוא מדד מכוניות אחרות. לא יודע מה הסיבה, סתם שיעשע אותי.

פורסם

בכביש אשדוד-ראשון (בשני הכיוונים) יש הרבה תמרורים כאלה, כמובן שאין להם שום השפעה על מהירות נסיעה של הרכבים.

פורסם

גם אני ראיתי הרבה כאלה, במיוחד בדרך לאשדוד/אשקלון מראשון לציון, יש שיפוצים בכביש ויש הרבה תמרורים כאלה.

הבעיה היא שהדרך שלהם ליגרום לך להאט היא הצגת של המהירות שלך + 20 קמ"ש לפחות!

שאני נוסע על 70 - הוא מראה לי כמעט 100 ויורד למהירות שלי לפני שאני עובר אותו.

סתם פוגע בבטיחות לדעתי כי אנשים ניבהלים ומיד מסתכלים בספידומטר ומורידים עיניים מהכביש- ממש טימטום!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חברים, מה דעתכם על מחאה שקטה?

כל אחד יתפוס בעיר שלו מכשיר אחד כזה, ויצמיד אליו לוח-תוצאות ענקי שאי אפשר לפספס, עם הכיתוב "לוח תוצאות"...

אולי אז יורידו את הטימטום הזה מהדרך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...