Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרסמה הבוקר כתבה בידיעות אחרונות המבשרת על כוונה להציב כ-100 תמרורים המודדים ומציגים את מהירות הנסיעה, כשמתחת לתמרור יוצב תמרור המציג את מהירות הנסיעה המותרת באותו קטע כביש.

לפי הכתבה, תמרורים כאלה בחו"ל הפחיתו את מהירות הנסיעה בקטעי הכביש בו הם הוצבו. מדובר על קטעים נבחרים כגון לפני צמתים לא מרומזרים, לפני מעגלי תנועה ובקטעים הדורשים זהירות יתרה.

התמרור קולט את מהירות הרכב החל ממרחק של כ-150 מטר (מאוחר מידי לצורך מתן דוח).

התמרורים יוצבו בעיקר במקומות מהם מותרת מהירות הגבוהה מהמהירות העירונית הרגילה.

מעניין איך תמרור כזה ישפיע על הנהג הישראלי.

אגב, תמרור כזה כבר מוצב בירושלים כמה חודשים, בכביש עמק המצלבה. הוולנטיין שלי לא קולט אותו. מעניין באיזו טכנולוגיה הוא עובד או לחילופין באיזה תדר הוא משדר.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כמה כאלה ברמלה. לפי מה שראיתי הוא עושה את העבודה חלקית, כי אנשים לפעמים נבהלים מהירות שבה הם נוסעים ויש כאלה שמאתגרים את עצמם ולוחצים עוד לראות עד לאן יגיעו..

פורסם

למה אני צריך תמרור שמודד את מהירות הנסיעה אם יש לי ספידומטר ברכב?

אם יציבו במקום התמרור מצלמות מהירות אני בטוח שזה יפחית את מהירות הנסיעה באזור באופן יותר משמעותי.

פורסם

בזבוז כסף

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כמה תמרורים כאלה מוצבים גם בקריית אונו.

לפי דעתי זה בזבוז כסף ולא אפקטיבי, כי פעם ראשונה כשתראה את התמרור אולי תירתע, אבל לאחר מכן כבר לא תתייחס אליו, כאשר אתה יודע שדו"ח לא תקבל.

פורסם
אגב, תמרור כזה כבר מוצב בירושלים כמה חודשים, בכביש עמק המצלבה. הוולנטיין שלי לא קולט אותו. מעניין באיזו טכנולוגיה הוא עובד או לחילופין באיזה תדר הוא משדר.

לדעתי K/Ka, וזה תדר שככל הנראה כיבית בהגדרות על מנת לא לסבול מהתראות שווא. המשטרה כבר לא משתמשת במכמונות בתדר הנ"ל, ועל כן מכבים את הגילוי שלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בבסיס תל-נוף שממנו השתחררתי לא מזמן המב"ס פדנט לגבי זהירות בדרכים.(מעט בצדק, יש לומר)

הוא הציב בתוך הבסיס תמרור אלקטרוני שכזה. לא יודע לגבי השפעותיו על תרבות הנהיגה בבסיס. לפני כמה שנים כשהיו מש"קי משמעת בבסיס, תרבות הנהיגה בתוכו הייתה הרבה יותר זהירה ומכבדת את החוקים. (ע"פ הקצין שלי לשעבר)

שאלה:

אם נוסעות מס' מכוניות במהירויות משתנות, מהירות של איזו מכונית הוא יציג? של הראשונה?

Mazda 2 2013

פורסם

מוצב תמרור כזה במודיעין, אני מכיר מישהו שתמיד בודק מה המהירות המקסימלית שהוא יכול לקרוא בשעות לילה מאוחרות :lol:

פורסם

הסיבה לשים תמרור כזה באיטליה לפי מה שראיתי לאחרונה היא שהוא משולב עם רמזור בהמשך הכביש, התמרור מודד אותך מספר פעמים, אם אתה מהיר מידי הוא מהבהב עם המהירות שלך, אם לא הספקת להאט עד שעברת אותו והמדידה לא הפכה להיות ירוקה יציבה, אכלת אותה, הרמזור בהמשך הכביש הופך לאדום ועכשיו תהיה מחוייב להאט (או שזה איטליה, תבינו לבד)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עשיתי ביום שיש ניסוי, ושיניתי את הגדרות הוולנטיין, כך שיתריע על תדרי K ו-KA, לפי המלצתו של nitch. לא קיבלתי שום התראה.

יכול להיות שזה עובד על פסי דריכה בכביש?

האם מופעלת כאן טכנולוגיה שלמכשירים שלנו אין מענה עליה? רק שלא יתחילו להשתמש בזה לאכיפה.

פורסם

יש כזו בכניסה לרמת השרון. טרם מתפקדת נכון לשבוע שעבר.

היתה בעבר מצלמה דומה (לפני איזה 20 שנה) בכביש שמוביל לאוניברסיטת תל אביב (אינני זוכר את שמו) לא רחוק מהמיקום הנוכחי של המצלמה.

בזמנו, פושטקים נהגו לעשות בדיקות מהירות דווקא ליד התמרור.

ביי דה ווי, אופניים הוא ימדוד?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
נראה לי שזו תהיה השיטה היחידה שתעבוד בשביל לגרום לאנשים להאט בגלל התמרור האלקטרוני הזה.

למה שמישהו יאט את המהירות בגלל תמרור אלקטרוני שלא אוכף כלום??

• תוכן חדש...