Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הסיפור הוא כזה אני הגעתי עם הרכב לעבודה הכל היה בסדר ובערב כשבאתי לנסוע הבייתה הרכב לא הניעה.

יש סטרטר אבל אין לי ניצוץ.

התחלתי לבדוק ומצאתי בתוך תא המנוע מתחת לכיסוי פלסטיק על קיר האש ליד החיישן MAP פיוז 40 אמפר מותך לגמרי.

זה פיוז ממש גדול ולא היה לי כזה, כרגע אין גם מושג למה הוא שייך אז למי שיוכל לשפוך קצת אור זה יעזור לי מאוד.

מה שמפחיד אותי שנגרם נזק למחשב הזרקה כי אז אני אכלתי בגדול, מצד שני למה שמחשב יצרוך 40 אמפר?

בקיצור הוזמן גרר ומחר אני ממשיך כבר בבית לחפש את הבעיה, בבקשה כל מי שיכול לזרוק איזה רעיון לכיוון של חיפוש אני אשמח.

פורסם

אני מעדכן קצת, הפיוז שייך למאוורר מנוע שכנראה צרך יותר מדי זרם.

בדקתי אותו והוא עובד כנראה היה משהו רגעי.

לגבי הניצוץ כנראה שיש ניצוץ פשוט הוא היה חלש בגלל שהמצבר כבר נחלש.

הגעתי היום למשאבת דלק ולצערי היא מתה לגמרי, נתתי לה ישירות 12 וולט והיא לא עבדה.

עכשיו אני מנסה להבין מה הקשר בין הדברים, אני הגעתי לעבודה בנסיעה המנוע לא התחמם ולא קרטע, רק בערב כשבאתי להניע גיליתי שיש בעייה.

אני לא יודע אם זה קשור אבל ממש לפני כמה ימים אני תדלקתי בתחנת דלק סונול בצומת פלוגות לכיוון צפון, לתשמות לבכם.

מחר אני מתכוון לפרק את המשאבה לגמרי לוודא שהיא באמת נשרפה ואסע לקנות חדשה, בתקווה שזה יהיה הפתרון.

לגבי המאוורר אני עוד לא בטוח אבל אני אעקוב אולי צריך להחליף גם אותו.

פורסם

טוב לשמחתי הרכב הניע לאחר החלפת המשאבה, לא היה פשוט למצוא אבל בסוף מצאתי חליפית כתוב על האריזה KH למי שמכיר אולי יוכל להגיד עד כמה זה איכותי.

צירפתי קצת תמונות של הפירוק למי שזה מעניין אותו.

צירפתי שרטוט, רואים שבמציאות ההרכבה קצת שונה ויש חלקים שונים מעט, כמו כן ניתן לראות את כמות הלכלוך שהצתברה באגן המשאבה.

fueln pump.png

Photo0550.jpg

Photo0551.jpg

Photo0555.jpg

Photo0556.jpg

Photo0557.jpg

Photo0559.jpg

• תוכן חדש...