Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבלילה קיימת.

היתה עוד בלילה 1935 בירושלים. מישהו יודע מה עלה בגורלה?

והנה פרסומת של אלפא רומיאו למי שביקש. (תחילת שנות השבעים)

alfa.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אפרופו פיאט!

זכור לי בסוף שנות השיבעים באחד המוסכים ליד מכון הרישוי בבני ברק עמדה פיאט כנראה סוף שנות ה-20 תחילת ה-30 בתהליכי שיפוץ .

מישהו מכיר?

חן.

פורסם

בדף מס'3 מופיע פירסומת להיינקל.מישהו מצליח לזהות את שם היבואן?

אשמח לכל מידע בעניין הקטנוע הזה,ידוע לי שהיה להם מועדון בארץ.

חן.

פורסם
אפרופו פיאט!

זכור לי בסוף שנות השיבעים באחד המוסכים ליד מכון הרישוי בבני ברק עמדה פיאט כנראה סוף שנות ה-20 תחילת ה-30 בתהליכי שיפוץ .

מישהו מכיר?

חן.

יש פיאט מסוף שנות העשרים שעומדת אצל חבר ומחכה לשיפוץ.

לא יודע אם זאת אותה מכונית.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אפרופו פיאט!

מישהו מכיר?

חן.

נראה לי שזאת הפיאט של אבא שלי! כי יש לו מוסך שם, וגם זה היה בבסוף שנות ה70! ןהפיאט עצמה הייתה מאמצע-סוף שנות ה30!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
לא הצלחתי למצוא באינטרנט כמה שווה לירה ישראלית של שנת 66 לעומת השקל החדש של היום.

דהיינו כמה רכב עלה אז ביחס להיום.

לעונים נכונה תוגרל פרוטה.

אסף.

מחירה של פיאט 124 בסוף שנת 1965 (כשזכתה בתואר מכונית השנה 1966) היה 13960 ל"י בלבד.

במונחים של היום מדובר על כ-111137 ש"ח בלבד. (די דומה למצב היום)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבלילה שנת 35 חיה, נושמת ונוסעת מעולה! היה לי הכבוד לנסוע בה ולנהוג בה והיא אחד הרכבים הכיפיים ביותר שנסעתי בהם.

• תוכן חדש...