Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש :),

הרכבים שאני מתלבט בינהם צריכים לעמוד בדרישות(מדובר על רכבי ספורט דור ישן):

- צריכת דלק נמוכה יחסית

- חלקי חילוף לעיתים רחוקות(אמינות) - רצוי שיהיה כמה שיותר זולים.

- התנהגות נחמדה על הכביש- לא להרגיש כל חור הכי קטן על הכביש.

האמת שבהתחלה רציתי מאוד איביזה 1.8 20T אבל התקציב לא מאפשר, אז ההתלבטות היא בין הרכבים הבאים:

פיאט HGT שנתון 2002 יד 4, ק"מ 78,000 , 30K

פיאט HGT שנתון 2002 יד 3, ק"מ 110,000 , 27K

מאזדה MX3 שנתון 1994 יד 2, ק"מ 118,400 , 31K

סיאט איביזה קופרה GTI שנתון 1998 יד 6, ק"מ 111,000 , 30K

אין שום ראלי נורמאלית, רנו קליאו יקרה מידי לאחזקה בשבילי, ההתלבטות היא בין המכוניות הנ"ל, או אם יש הצעות לרכבים יותר טובים שעומדים בדרישות הנ"ל.

אגב, אני מעדיף רכב שיהיה ניתן לשים עליו שיפורים בהמשך מבלי שיתפרק, כמובן שאני יעשה הכול ע"פ חוק.(לאו דווקא על הספק הסוסים, אלא על התנהגות הרכב,אחיזה,בולמים וכו')

תודה רבה :)

פורסם

UP UP UP, חשוב לציין שזה רכב ראשון שלי, אז אני לא רוצה יותר מידי בעיות, אמינות הכי חשוב.

אגב מצאתי גם פונטו GT טורבו 1.4 במצב טוב עם 78,000 ק"מ משנת 95 יד 5 ב28K

האם האפשרות הזאת עדיפה?

למרות שבנתונים הכתובים באתר של יד2 רשום שהפונטו GT עושה מ0-100 ב9.6 שניות לעומת הHGT שעושה את זה ב8.6 שניות, האם אלה נתונים אמינים?

עריכה אחרונה, מצאתי פיגו ראלי במצב דיי טוב עם 150K קילומטראז', אך אני פחות מעדיף אותה, איזה מבין האפשרויות הכי תתאים לי לפי הדרישות והכי עדיפה מבחינת התנהגות+ביצועים?

פורסם

מבחינת הדרישה שלך לחלקי חילוף כמה שיותר זולים וצריכת דלק יחסית קטנה הייתי הולך על HGT או ראלי.

פורסם
מבחינת הדרישה שלך לחלקי חילוף כמה שיותר זולים וצריכת דלק יחסית קטנה הייתי הולך על HGT או ראלי.

מה עם הפונטו GT לעומת הHGT?

המאזדה MX3 והסיאט קופרה GTI נחשבות רכבים שעלות התחזוקה שלהם גבוהה?

פורסם

האם יש פה נחש מתחת לשק?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1814703

הגיוני שעולה כל כך זול עם קילומטראז' נמוך יחסית?

טוב, אני רוצה לחסוך כמה שיותר, מצאתי פונטו GT ב28K, דיברתי עם הבנאדם והוא אמר לי שהמנוע חדש הוא הזמין מאיטליה, בתחילת השיחה הוא אמר לי שהמנוע עשה משהו כמו 5-6K קילומטראז' ולקראת סוף השיחה אמרתי לו, שכתוב באתר במודעה שלו שהרכב עשה 70K קילומטראז', זו המודעה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1792525

נשמע הגיוני או שיש פה משהו?

ולמה זאת עולה 28K לעומת השנייה שהצגתי למעלה שעולה 10.5K, ההפרשים הכל כך משמעותיים האלה שווים משהו?

בכל מקרה אני מתלבט בין הGT לבין הראלי, החלטתי בסופו של דבר לא לבזבז יותר מ25K על רכב כי גם ככה יהיה קשה לי לתחזק אותו לבד, עוד איזה כמה שנים אני אשתדרג אבל בנתיים, אפשר את הצעת המומחים?

הGTI הכי טובה שמצאתי היא זו: http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1726008

בבקשה עיזרו לי, אני בקרוב מאוד מתחיל לימודים ואני צריך לקנות כמה שיותר מהר :)

כמו שהבנתם ירדתי מהמאזדה-חלקים יקרים מידי ותחזוקה קשה, אני בעיקר מתלבט בין הGT לראלי GTI והסיאט 2.0 שעולה פחות מ25K

• תוכן חדש...