Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי בדיקה בארכיון מצאתי דברים דומים אבל אני לא יכול להיות בטוח שזה אותו מקרה

אז ככה, יש לי פורש 911 סתם... :wink: יש לי סיויק 95 איאקס אוט' 1600.

היום, אחרי משהו כמו 5-10 דקות נסיעה, כשאני נותן גז האוטו כאילו מנמיך מהירות ומחוג הטורים על 0, התעלמתי (זה היה בכביש ראשי) וכשהגעתי לרמזור אדום ועצרתי האוטו כבה, לא הצלחתי להתניע שוב אלא רק אחרי כמה דקות.

אחרי שהוא התניע שוב התחלתי את הנסיעה ובצורה רנדומלית הוא עשה את מה שתיארתי בהתחלה, רק שפעם אחת הגיב כאילו הוא נכבה ובפעם השניה הוא נכבה. אחרי שהצלחתי להתניע שוב הגעתי ככה בצורה די מקוטעת הביתה.

ראוי לציון: מד החום של המנוע לא הראה על חום קיצוני, לא חסר שמן/מיים, לא חסר דלק, בדקתי אם רצועת האלטרנטור נקרעה אבל היא עדיין מחוברת

מה לדעתכם אני צריך לעשות?

פעם ראשונה שזה קורה לי. אם יש שאלות אני אנסה לענות בצורה הכי ברורה שאוכל =/

תודה למגיבים

אבי

פורסם

סליל הצתה, יושב בתוך המפלג

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם
סליל הצתה, יושב בתוך המפלג

מה זה אומר? ומה אני צריך לעשות?

האם תדלקת את הרכב לפני?

עשית טיפול משמעותי ?

לא תידלקתי, יש לי בערך פול.

לא עשיתי טיפול משמעותי, הטיפול האחרון שלי היה קשור לבדיקה של המזגן ולפניו שיפצו לי את המתנע אבל רק היום התחילה הבעיה הזאת

תודה על התגובות!

פורסם
תבדוק ריליי משאבת דלק יושב מצד ימין של התא כפפות פנים!

מה לבדוק שם? אני אדע מה זה כשאני אראה את זה? זה בתוך הרכב ואני פשוט צריך להוציא את תא הכפפות?

תודה על התגובה

פורסם
נשמע כמו משאבת דלקת מפרכסת.

לפורש 911 כנראה שתצתרך למכור את הבית ולקחת הלוואה בשביל משאבה חדשה :-P

חחחח ויש לך מושג מה אצטרך למכור בשביל סיויק 95?

במקרה של משאבת דלק מפרכסת, מה אני צריך לעשות?

פורסם

הכנסתי אותה למוסך עם כל ההשערות שעלו כאן, הוא אמר בדיקה תעלה 200 שקל והוא ידבר איתי בהמשך לראות מה הוא מצא.. :S

אני אעדכן

תודה על התשובות

פורסם

לי הייתה בעיה דומה עם הרכב הקודם שלי לאחר מספר בדיוקת נימצא שזה מערכת הגנה של הרכב נגד התחממות יכול להיות שהיה חסר לך מים או שמן . תבדוק את זה במידה וזה יחמזור ולא חסר לך מים או שמן אז תפנה אל המסך שמטפל ברכב שלך

פורסם
לי הייתה בעיה דומה עם הרכב הקודם שלי לאחר מספר בדיוקת נימצא שזה מערכת הגנה של הרכב נגד התחממות יכול להיות שהיה חסר לך מים או שמן . תבדוק את זה במידה וזה יחמזור ולא חסר לך מים או שמן אז תפנה אל המסך שמטפל ברכב שלך

בדקתי שמן מיים לא חסר כלום...

איזה יחס מעפן יש במוסך הזה :S

• תוכן חדש...