Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MAF עם אלכוהול רפואי, מתאדה ברוח תוך שניות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עדיף לנקות את הMAF עם ספרי מגעים, או ספרי קרבורטורים מתאים(בקבוקון צהוב- אני לא זוכר את השם של הספרי).

במידה ולא תמצא, אז לרסס ספרי קרבורטורים על קיסם אוזניים ולנקות את החריר של הMAF.

קובי

פורסם
MAF עם אלכוהול רפואי, מתאדה ברוח תוך שניות.

מאיפה אני אמצא עכשיו אלכוהול רפואי.

ואם ונגיד יש לי אלכוהול רפואי וספריי מגעים מתאים, את החיישן MAF אני מנקה עם קיסם אוזניים משפריץ על הקצה של הקיסם ומנקה את החיישן? או שבדרך אחרת?

ואת המצערת אני משפריץ עם ספריי קרבורטורים על מטלית ומנקה מסביב?

פורסם

העדיפות היא לנקות את המצערת באמצעות הספריי כאשר המצערת מנותקת מהרכב כלומר מחוץ לרכב, הניקוי הוא יותר יסודי ומוריד לחלוטין את כל הליכלוך גם במעברים הממש צרים. האם קיים לרכב בעיית טורים לא יציבים או גימגומים שבגללם אתה מעוניין לבצע את הניקויים הנ"ל?

:)
פורסם

הבאתי לפני 3 שבועות מארה"ב ספריי ייעודי של חברת CRC לניקוי ה-MAF.

אני מדבר על המוצר הזה: http://www.crcindustries.com/auto/content/prod_detail.aspx?PN=05110

אם אתה רוצה,צור איתי קשר בפרטי ואני אשאיל לך אותו לשימוש.הספריי סגור וחדש,ללא שימוש עדיין.

כל טוב ושבת שלום

שי

פורסם

את החיישן מאף תנקה אך ורק עם נוזל ייעודי או 90 אחוז ומעלה של אלכוהול בלי לגעת בשום חלק פיזית!

בקשר למצערת כל ספריי קרבורטור יעשה את העבודה אל תשכח שיש מצערות שצריכות כיוון לאחר פירוק 

פורסם
את החיישן מאף תנקה אך ורק עם נוזל ייעודי או 90 אחוז ומעלה של אלכוהול בלי לגעת בשום חלק פיזית!

בקשר למצערת כל ספריי קרבורטור יעשה את העבודה אל תשכח שיש מצערות שצריכות כיוון לאחר פירוק

את האלכוהול לשפוף על קיסם אוזניים ולנגב את החיישן?

פורסם

יש חיישני MAF מאוד רגישים, שניקוי שלהם עם כל חומר, פשוט יהרוס אותם סופית ורק אם יודעים שהחיישן מזייף אפשר לנסות לנקות.

פורסם

מה דעתכם על התרסיס הנ"ל?

יעזור?

זה ניתן לקנייה בארץ

BG406 תרסיס מסיר פיח מסעפות יניקה pixel.gifimg.aspx?img=9680.jpg&width=200

enlarge_but.gif

BG406pixel.gifמסיר ביעילות את הפיח המהווה על המצערת ובתוך סעפת היניקה, משמן את ציר המצערת. אינו פוגע ברכיבי גומי ופלסטיק. אינו פוגע בחיישן חמצן וממיר קטליטי.

תכולה: 418 גרם.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...