Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פגו 206 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 206 שנת 2001 (קניתי חדש ועדין בבעלותי). שנה הראשונה היתה מעולה, בלי שום בעיה. שנתיים אח"כ סיוט, בעיקר בשל מוסך גרוע, נאלצתי לחזור בשל אותה תקלה כמה פעמים. מאז, כבר 7 שנים לערך, הרכב אמין מאוד ולא עושה בעיות מיוחדות. זה לא טויוטה, אבל ללא ספק עושה את העבודה.

שים לב במיוחד לבעיות בגיר (אם זה אוטומטי), חשמל ופלסטיקה של הרכב. אצלי לא מעט פלסטיקה נשברה או התעוותה בשל השמש, למרות שימוש די זהיר.

פורסם
יש לי 206 שנת 2001 (קניתי חדש ועדין בבעלותי). שנה הראשונה היתה מעולה, בלי שום בעיה. שנתיים אח"כ סיוט, בעיקר בשל מוסך גרוע, נאלצתי לחזור בשל אותה תקלה כמה פעמים. מאז, כבר 7 שנים לערך, הרכב אמין מאוד ולא עושה בעיות מיוחדות. זה לא טויוטה, אבל ללא ספק עושה את העבודה.

שים לב במיוחד לבעיות בגיר (אם זה אוטומטי), חשמל ופלסטיקה של הרכב. אצלי לא מעט פלסטיקה נשברה או התעוותה בשל השמש, למרות שימוש די זהיר.

הרכב ידני, הוספתי גם קישור לרכב שראיתי ואני מעוניין לקנות אותו

פורסם

עם ריקול ובעיות כל שני וחמישי אתה צריך להודות שזה לא טויוטה!!

פורסם

יש לי במקביל קורולה שנקנתה באוקטובר 99 חדשה ועדין אצלי, היא עדין לא נכנסה למוסך מלבד לטיפולים קבועים (שבזכות המחירים הסבירים עדין נעשים במוסך המורשה) והחלפת מצבר או נורות. הלוואי על כל רכב...

אז בעיות בטויוטה מן הסתם היו, ודגמים בעייתיים כמו לכל יצרן אחר גם היו, אבל אני מאמין שהעניין טופל ולא נראה את העניינים האלו שוב בדגמים החדשים.

פורסם

גם לי יש 206 שנת 2001 וחוץ מגיר אוטומאטי ששבק חיים לאחר 138K ק"מ אין לי בעיות אלקטרוניקה ואין לי בעיות פלסטיקה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ממליץ בחום.

יש לי את אותו הרכב, אותה שנה, גם ידני, וחוץ מטיפולים שותפים ובלאי מעצם השימוש בו, לא הייתה לו בעיה אחת בכל הזמן שהוא ברשותי (7 שנים). בדר"כ אני לא ממהר לשבח את פיג'ו אבל ספציפית למודל הזה הם קלעו בול, פשוט אוטו אמין בצורה מדהימה.

כמובן קח את כל מה שאני אומר בערבון מוגבל, אני מדבר על האוטו הספציפי שלי, שטופל כל הזמן במוסך מורשה ועבר את כל הטיפולים השותפים בזמן, אולי באוטו אחר לא טיפלו כמו שצריך או "קרעו" אותו ואז התמונה יכולה להיות שונה לגמרי.

Audi A3 8V Sportback

• תוכן חדש...