Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדובר במערכת די בינונית. הידע שלי בתחום די בסיסי ולכן אני זקוק לעצתכם.

דלתות קדמיות:

סט של Dotech Ovation.

הבעיה שלי היא מאחור :wink:

בנימה קצת יותר רצינית, אני לא מצליח להחליט בין 6x9 במגש לבין עוד סט קומפוננטים בדלתות האחוריות. אציג בפניכם את המצב

מבחינת סט בדלתות

יש לי סט של Dotech MKII אבל כשמדדתי היום את הטוויטרים, הם לא נכנסים בגרילים של הרכב. הגרילים קטנים מדי.

כמו כן הסט כבר קיים ולא צריך להוציא עוד כסף.

מבחינת 6x9 במגש

יש לי מגש שכבר חתוך ל-6x9 (כך קיבלתי את הרכב) אך אין לי את הרמקולים.

1. באופן כללי (בלי קשר למקרה הספציפי שלי) מה עדיף, סט קומפוננטים בדלתות האחוריות או 6x9 במגש? כמובן שאני מדבר על מוצרים שהם ברמה של ה-Dotech MKII.

2. מבחינתי, האם יש 6x9 שיכולים להגיע לאיכותם של ה-Dotech MKII כאשר התקציב עומד על 500 ש"ח?

3. כמה (באופן גס כמובן) אוכל למכור את הסט MKII הזה (כולל קרוסים, בתי טוויטר ובמצב מעולה) ?

תודה רבה חברים.

Bimmer

פורסם

תנסה להתקין רק את המידים בדלתות האחוריות (כמובן שעם הקרוסים, אם אתה עובד פאסיבי).

כך תקבל את הבאס מהם, אבל לא את משיכת הבמה אחורה בגלל התחום הגבוה.

אם ממש יהיה חסר לך התחום הגבוה מאחורה, תמיד אפשר להוסיף את הטויטרים בפינות של המגש האחורי, ולכוון לאן שמתאים לך.

מתחדשת*

פורסם

תודה על התגובות חברים.

לא, לא מכרתי אותה, די מדהים האמת - הייתי בטוח שהיא תחטף במחיר הזה.

רעיון מצוין עם המידים, תודה.

ובכל זאת מה עם שאלה 3?

Bimmer

פורסם

אני הייתי מציע לך להתקין כסט אחורי סט 6X9 שהוא משלים בצורה טובה ויש 2 המלצות טובות מאוד מניסיוני ששניהם לא יקרות

1.DLS 1269 שהוא הבסיס אך מצוין לטעמי לבמה אחורית ב ב 550 ש"ח

2.הרץ דייצי מדויק ונציל אפילו להגברה על HU . ב 500 ש"ח.

3.לסאונד יותר עמוק ווצלילים ווקאלים (מידים) הייתי ממליץ על DLS960 .

• תוכן חדש...