Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

duel core VS i3

לאון
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר לפטופ חדש ולאחר התלבטויות ארוכות החלטתי שאני מעוניין בדל 4020/ 4030 מאחר ויש 3 שנות אחריות

ההתלבטות עכשיו מתמקדת במעבד, 4020 (duel core) עולה כ 2550 ו 4030 (I3) כ 3000 ש"ח

השימוש כרגע יהיה בסיסי לאינטרנט, אופיס, מיילים וכו' ואולי גם לשימושים אחרים כגון משחקים, תיכנות, SQL, סרטים וכו'

השיקול הוא לקנות כבר מחשב טוב לכמה שנים (היות ויש אחריות ל3 שנים) אבל מצד שני אני לא צריך את שיא הטכנולוגיה

להלן המפרטים:

4030

יצרן

Dell

דגם מכונה

Inspiron N4030

מעבד

מעבד

Intel i3-370M

מהירות

2.4GHz

זיכרון מטמון

3MB L3 Cache

זיכרון

נפח

2GB/DDR3 1333MHzקיבולת זיכרון מקסימלית4GBאיחסון

גודל דיסק

320GB

מהירות דיסק

5400rpm

כוננים

DVD±R/W

Yes

מסך

סוג WXGA LED (1366X768) Built-In Cam 0.3mpxגודל "ATI Mobility Radeon HD 530v 512MB14 תקשורת

כרטיס רשת 10/100Bluetooth YesDell Wireless 1501 802.11g/n Yes יציאות

VGA

Yes5in1 Memory Card Reader Secure DigitalYesMic In/Line OutYesSpeakersSRS Premium Sound 2 Speakers USB 2.03XUSB 2.0 RJ-45YesHDMINoמערכת הפעלה

מערכת הפעלה Windows 7 Home Premiumאחריות ושירותמשך האחריות 3 שנים ע"י מעבדות DELL ישראלמשקל2.23 ק"ג

4020

כלליDell יצרן

Inspiron N4020 IN-RD09-4413 דגם

שחור צבע לוח אםIntel® GM45 Express Chipset לוח אם

מעבדIntel Pentium Dual Core T4500(2.30GHz,800MHz,1MB)

זיכרון2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3

נפח איחסון חדש! 320GB Serial ATA 5400RPM

כוננים8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner

חריצי הרחבה5- in-1 Media Card Reader Secure Digital

מסך14.0” Widescreen HD glossy WLED display with TrueLife™

מצלמה Integrated 0.3 Mega Pixel Camera

תקשורת10/100 כרטיס רשת

Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth

Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Wireless

כרטיס מסך גרפיקהIntel Integrated GMA 4500MHD

סאונדרמקולים Premium Sound 2 Speakers

יציאות1 Video VGA 3 USB

מערכת הפעלהIsrael MUI Windows 7 Home Premium (64 BIT) - (Eng, Heb, Russia)

נתונים טכנייםStarting: 2.23 kg משקל Primary 6-cell 48W/HR LI-ION סוללה

הערות חדש! Microsoft Office 2010 Starter

אחריות ושירות שלוש שנים אחריות יצרן מעבדה משך האחריות Dell 3Yr Lab Warranty

מה ההמלצה שלכם?

פורסם

הדואל קור הוא מעבד ישן יותר,

ללא צרכי הפיתוח שלך הוא מספיק,

אם אתה רוצה את הדור הכי חדש של מעבדים הייתי ממליץ לך דווקא על הI5 ולא על הI3 [משום שהמעבד הכי גבוהה בסדרה ה I7 הוא עם סט חוקים נוסף לטפל בהצפנה ולפי דעתי על רוב המשתמשים הביתיים מיותר ולא יהיה בשימוש].

אם אתה לא מפתח כבד ולא מקמפל דברים על ימין ושמאל אתה יכול להשאר עם מעבד חלש יותר אבל אל תוותר על זיכרון רב כי הדבר ישפר את ביצועי המחשב משמעותית.

אם אתה משחק במשחקים כבדים תלך על האופציה של המעבד היקר יותר + כרטיס מסך טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

למחשב שלא מיועד למשחקי חשב מטורפים אין מניעה מ I3. ההבדל בינו ל I5 הוא הCACHE.

רכשתי לאחרונה נייד עם I3 לשימושים של לימודים : אופיס, אינטרנט והביצועים שלו הדהימו אפילו אותי.

בתקופת הבחינות הגעתי למצב של מספר דו ספרתי של PDFים, מסמכי WORD, תוכנות ייעודיות, מליון חלונות אקספלורר ועדיין המחשב סוחב מצויין, מפתיע מאוד.

DUAL CORE זה ישן יחסית, זה אפילו פחות מה CORE2DUO ,אלו דברים שרצו אולי לפני שנתיים שלוש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על העזרה, ההחלטה נפלה על הI3

מצאתי את המחשב הזה באותו מחיר בשתי חנויות עם הבדלים קטנים כגון גודל דיסק, כרטיס מסך ואולי הדבר הכי חשוב זה האחריות, אחת ליד הבית שלי ונותנת 3 שנים אחריות במעבדה

http://www.skypc.co.il/pl_product~N4030-1155~14~0.htm

והשניה די רחוק שעושה משלוחים בחינם ונותנת 3 שנים אחריות VIP בבית.

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6913

מאיזה כדאי לקנות?

פורסם

היי,

עדיף כמובן הדגם N4030-1155 עם ה2GB וה320, רפרפתי אצל המפיצים ולא נתקלתי בדגם עם ה250GB וכרטיס מסך של אינטל לדגם הזה, שלא לדבר על WINDOWS 7 BASIC, כנראה דגם מיושן.

אני גם משווק את הדגם הנ"ל בשתי אפשרויות, האחת עם אחריות 3 שנים מעבדה במחיר דומה למה שראית, השניה עם 3 שנים אחריות באתר הלקוח במחיר מעט יותר גבוה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מתעלק על השרשור.

יש לי N4030 כזה. אני שוקל למכור אותו בשביל מקינטוש. יש לו 4 שנות אחריות בבית הלקוח כששנה אחת כבר עברה.

כמה אפשר למכור אותו?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...