Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת איתורן מפיזו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא פיזו 206, התקינו לו איתורן כשהיה חדש ושווה הרבה כסף, עכשיו הוא כבר ישן ולא שווה כל כך הרבה. האיתורן גורם לצרות כיוון שהוא צורך הרבה זרם וגומר את המצבר. חוץ מזה התשלום לחברת איתורן הוא משהו שאנחנו מבקשים להימנע ממנו.

השאלה היא איך מסירים את האיתורן, אפשר לבד ואפשר אצל בעל מקצוע, שתי האופציות באות בחשבון.

שאלה נוספת היא האם הקודן שמורכב ברכב הוא חלק מהאיתורן או שהוא עומד בפני עצמו ויהיה ניתן לשמור עליו?

בתודה מראש

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב,

אצלי השארתי את המערכת ואני משתמש בקודן של האיתורן.

פשוט הפסקתי לשלם את דמי המנוי.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
השאלה היא איך מסירים את האיתורן, אפשר לבד ואפשר אצל בעל מקצוע, שתי האופציות באות בחשבון.

נדב

חברת איתורן בהתקנות אינה מבצעת הסרה של הרכיבים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אינני יודע על סמך מה הנך קובע שהאיתוראן גורם לצריכת זרם, ואם כוונתך שצריכת זרם זליגה כאשר האוטו סגור, יש לבדוק את הצורך בהחלפת סוללת הגיבוי שלו.

אתה יכול להתנתק מאיתוראן, זאת מבלי לשלם דמי מנוי, ובהתנתקות מסודרת אל מולם.

אתה יכול לבקש הפחתה בתשלום דמי מנוי עקב שממילא הביטוח אינו מחייב אותך במערכת איתור.

למיטב ידיעתי, יש להם מבצע לבעלי איתוראנים ברכבים שאינם נדרשים לכך, להשמשת/תיקון מערכת האיתוראן (ככל שצריך) ותשלום דמי מנוי מופחתים.

אתה יכול לבדוק איתם.

לגבי הקודן, סיכוי גבוה ביותר שהוא שייך לאיתוראן.

כך שאם חב' הביטוח מחייבת אותך בלוח מקשים, יתכן והוא עונה לדרישה, את זה, יכולה לאשר תחנת מיגון מוסמכת של חב' הביטוח בלבד.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חבר שלי קנה את הרכב יד שניה גם כן עם איתורן והוא לא רצה לחדש את המנוי על השם שלו, הוא בירר כמה עולה הסרת המערכת אעל המקצוע והצעת מחיר הייתה 700 ש"ח, החלטנו לפרק לבד, לכל המערכת עצמה יש הרבה חלקים וכל אחד מוחבא במקום אחר על מנת למנוע גנבה, זה יום שנגמר ב 8 שעות פירוק ודשבורד מפורק כמעט לגמרי לפירוק האיתורן מהרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

האיתורן הוא עוד משהו שצורך זרם. אני לא מעוניין במנויי של האיתורן רק לפרק אותו ולשכוח ממנו.

השאלה איך מוצאים את כל החלקים כשמפרקים אותו.

אם יש למישהו עצות אני אשמח לשמוע.

תודה,

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...