Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני איזה שנתיים עמדתי ברמזור עם S65 AMG אמיתית בוודאות, כל האדמה רעדה, והייתה לו מדבקה מאחורה

של "סובארו יותר טוב..." אתם קולטים?!!? יצאתי מהרמזור עם בקרת שיגור אבל כלום לא עזר מולו :cry:

הרכב שייך לגד זאבי. חונה כל הזמן במשרדים שלו ברחוב ****** בחיפה:wink:

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי.

יהיה מעניין לפגוש פרארי 458 בכביש 1 או איילון, מעניין אם יביאו לארץ :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גם אני נתקלתי ב- S65 החדשה. עם לוחית במבחן.

הנה תמונה גרועה מהבלקברי. שבוע שעבר בדרך נמיר בת"א

IMG00188-20110227-1340.jpg

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

ה S65 לבן מאט,עם גג צבוע בשחור שייכת לג'קי בן זקן, והS65 עם הלוחית במבחן של יבואן מכוניות יוקרה מאשדוד בין היתר הוא זה שהביא לארץ את הS65 של ג'קי.

בלי קשר לנושא מרצדס SLS שבאה ביבוא אישי מהינומה מוטורס. צילמתי באיזה פאב בכביש החוף באשדוד הלילה. הרכב משך תשומת לב,האשדודים לא רגילים לראות רכבים כאלה בעיר.

:-)

IMG_3753 copy.jpg

IMG_37450 copy.jpg

פורסם

תפסיקו לגנוב עם השרושר עם תמונות של בהמות גרמניות.

כאן זה מקום רק ליצריות אומנות איטלקיות ;)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הללויה.

אני תוהה איך באוקראינה התכוננו לבוא של מזארטי כבר לפני 50 שנה:

Ukraine_herb.png

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מאמין שאם תהיה הצלחה במכירות כניראה יבואו עוד יבואנים שישמחו למכור מכוניות במחיר של בית.

אבל המחירים פה יהיו בשמיים אם בארצות הברית הGT עולה 118,900$ שזה 404 אלף שקל ולוקחים עליה 900 אלף אז למבורגיני מורצ'אלגו SV תעלה 3.3 מליון שקל.

ובקשר לכבישים זה שטויות אנשים קונים מכוניות כאלה בעיקר בשביל להראות שהם יכולים, בהרבה מקומות שיש בהם סוכניות של מכוניות כאלה זה לא בגלל הכבישים המצויינים אלה בגלל שיש שם אנשים שיכולים להרשות לעצמם מכוניות כאלה

פורסם
מעניין כיצד רכבי מאזרטי\פרארי יתמודדו עם כבישי הארץ? במובן של כמות הבורות, גובה פסי האטה במקומות מסויימים וכן הלאה...

אוי די כבר עם התירוץ הזה,

באירופה ובפרט בערי הבירה הגדולות מצב הכבישים לא יותר טוב מאשר בארץ ועדיין *איכשהו* מכוניות העל שם מצליחות להגיע מנקודה A לB בחתיכה אחת בלי להשאיר את הטמבון באמצע הדרך.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא מדויק, ברוב המקומות שמוכרים רכבי על, בעל הרכב יכול לנסוע בסופ"ש למסלול הקרוב ולנצל את מלוא הפוטנציאל של הרכב בנהיגת מסלול טובה ואינטנסיבית, פה זה עדיין בעייתי בלשון המעטה.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא מדויק, ברוב המקומות שמוכרים רכבי על, בעל הרכב יכול לנסוע בסופ"ש למסלול הקרוב ולנצל את מלוא הפוטנציאל של הרכב בנהיגת מסלול טובה ואינטנסיבית, פה זה עדיין בעייתי בלשון המעטה.:wink:

כן אבל הרבה אנשים לא עושים את זה, בדיוק כמו שלא כל בעל ג'יפ לוקח אותו לשטח בסוף שבוע כי זה כרוך בהוצאות וסיכון לרכב.

• תוכן חדש...