Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יקר מדי, בוכים.

זול מדי, בוכים.

מיבאים, בוכים.

לא מיבאים, גם בוכים.

תבלו.

רגע ,רגע.

אני חייב להבין משהו

פרנקוס, מה שרשום למעלה, נחשב לטרול?8):wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל המכוניות האלה שמייבאים לא מעניינות אותי ,ברגע שיתחילו לייבא רכב שנכנס בתקציב שלי (סביבות ה40K וגם זה לא בטוח) אתעניין :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אוי נו זאת כזאת אימרה של ישראל סוציאליסטית של שנות ה80-70,

בחייך,למה בלונדון ניו יורק או טוקיו יש מקום להרביץ? ההפך הוא יש מצלמות מהירות בכל פינה,המדרכות שם יותר נמוכות? יש חנייה שפע?,i dont think so. שלא נדבר על הפקקים,

בטח שלא חסר שיכורים ברחובות מלאי זעם על מנת לשבור לך מראה.

אני מברך את ישראל על התקדמותה לעבר מדינה מאוזנת שאדם בעל ממון יכול לממש את שאיפותיו החומריות.

אגב גם אנחנו פשוטי העם יכולים להנות מזה בעתיד הרחוק,בכך ששוק רכבי היוקרה גדל לו,ככל שיש מבחר כך גם יגדלו הלקוחות(אפשר לראות את זה קורה ב10 שנים אחרונות).

מה שאומר שיותר אנשים יפתחו לקנות פורשה בוקסטר,911,יגואר אקס קיי,מרצדסים ב.מ.וו חזקות וכו,מה שאומר שהרכבים הללו יהפכו להיות יותר ויותר נפוצים בכבישים (ואנשים יפתרו מקו החשיבה הזה של מה אני יעשה עם רכב כזה בארץ)מה שאומר במחירי השוק המשומשות ירד,ויותר אנשים שהם לא מיליונרים בעלי תשוקה עזה לעולם הרכב יוכלו להרשות לעצמם חלומות ,כשאר בשוק מצומצם הם בחיים לא היו מרשים לעצמם בגלל נדירות הרכב מלאי חלפים מאוד סלקטיבי,מחיר משומש גבוה ולא פרופורציונלי,וחוסר הבנה של מוסדות הביטוח לגביי רכבים מסוג שכזה.

העובדה שהמכוניות הללו מסתובבות בלונדון הפקוקה אינה הופכת את המצאותן שם למוצדקת יותר מאשר כאן. גם בלונדון הן מיותרות לחלוטין. ההבדל הוא שמחוץ ללונדון אתה יכול למצוא דרכים וכבישים מהנים למכביר ואפילו לעבור עם האוטו לאירופה, אם מתחשק לך. מחוץ לתל אביב תמצא פחות או יותר את פתח תקווה וכבישים מהנים יש אחד או שניים עם קילומטראז' מאוד צנוע כידוע לחלק נכבד מהמשתתפים כאן. הנסיון שלך, כמו גם של חברך היהלומן מדרום מזרח אסיה, לקשור את הודעתי הקודמת עם תפיסת עולם חברתית, הוא מענין, אולי גם רלבנטי, אבל לא זה הענין.

פורסם

באמת, הגיע הזמן ששרשורי החופש הגדול יקבלו קצת רענון. במקום "אני מתלבט בין ב.מ.וו 780 טורבו לאיביזה AMG" נוכל להנות מקצת "אבא קונה לי אוטו לכבוד השחרור מהצבא, מה עדיף פרארי או מזראטי?"

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
יקר מדי, בוכים.

זול מדי, בוכים.

מיבאים, בוכים.

לא מיבאים, גם בוכים.

תבלו.

קורא מחשבות אתה :)

דווקא 750 נשמע הגיוני במידה והדילר לא מנסה להיות סופר גרידי.

אני מאמין שהעלות של היבואן לרכב שכזה תהיה באיזור ה85K דולר אז יש היגיון, למרות שבדרך כלל הצהרות טרום יבוא נמוכות מהמחיר , אני מאמין שזה יהיה 790 או 890.

haters will hate

פורסם

לא ראיתי כאן מישהו בוכה על מחיר נמוך מדיי.

פשוט זה נראה תמוהה ואם באמת אלו יהיו המחירים - אז מכוניות האלו יהיו להיט היסטרי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לא ראיתי כאן מישהו בוכה על מחיר נמוך מדיי.

פשוט זה נראה תמוהה ואם באמת אלו יהיו המחירים - אז מכוניות האלו יהיו להיט היסטרי.

להיט היסטרי זה קצת קיצוני , אני לא חושב שיהיה מבצע "חבר" על זארטי , עדיין 700K + .

haters will hate

פורסם
להיט היסטרי זה קצת קיצוני , אני לא חושב שיהיה מבצע "חבר" על זארטי , עדיין 700K + .

מבצעים יש רק בסופר:lol:

חלק מדבר כאילו 700 אלף זה לא יקר לרכב.

ובלי קשר למשהו ישראלי.

dvwmtmjnidmn.jpg

פורסם
אוי נו זאת כזאת אימרה של ישראל סוציאליסטית של שנות ה80-70,

בחייך,למה בלונדון ניו יורק או טוקיו יש מקום להרביץ? ההפך הוא יש מצלמות מהירות בכל פינה,המדרכות שם יותר נמוכות? יש חנייה שפע?,i dont think so. שלא נדבר על הפקקים,

בטח שלא חסר שיכורים ברחובות מלאי זעם על מנת לשבור לך מראה.

אני מברך את ישראל על התקדמותה לעבר מדינה מאוזנת שאדם בעל ממון יכול לממש את שאיפותיו החומריות.

אגב גם אנחנו פשוטי העם יכולים להנות מזה בעתיד הרחוק,בכך ששוק רכבי היוקרה גדל לו,ככל שיש מבחר כך גם יגדלו הלקוחות(אפשר לראות את זה קורה ב10 שנים אחרונות).

מה שאומר שיותר אנשים יפתחו לקנות פורשה בוקסטר,911,יגואר אקס קיי,מרצדסים ב.מ.וו חזקות וכו,מה שאומר שהרכבים הללו יהפכו להיות יותר ויותר נפוצים בכבישים (ואנשים יפתרו מקו החשיבה הזה של מה אני יעשה עם רכב כזה בארץ)מה שאומר במחירי השוק המשומשות ירד,ויותר אנשים שהם לא מיליונרים בעלי תשוקה עזה לעולם הרכב יוכלו להרשות לעצמם חלומות ,כשאר בשוק מצומצם הם בחיים לא היו מרשים לעצמם בגלל נדירות הרכב מלאי חלפים מאוד סלקטיבי,מחיר משומש גבוה ולא פרופורציונלי,וחוסר הבנה של מוסדות הביטוח לגביי רכבים מסוג שכזה.

כל כך נכון!

ישנם רכבים שגם אם לא תוכל "לנצל" אותם, ההנאה המתקבלת שווה את זה (אם יש לך את הכסף, כמובן - ואם יש, אז בכיף שיהיה). זה לא שבחו"ל מי שקונה פרארי (נגיד) מרביץ איתה קבוע 120 קבוע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המזראטי היא מכונית GT די נוחה, שוות ערך ל650 ולXK, משהו שאפשר לחיות איתו ביום יום.

לא נהגתי על ה SLS ודווקא הייתה לי הזדמנות מצויינת אבל סירבתי, לא יודע אבל האוטו הזה לא עושה לי את זה.

בכל מקרה ההנאה ממכוניות כמו פרארי היא מהפוזה.

ביליתי יותר מדי זמן בתנועה עירונית צפופה מאחורי הגה של LP640, קאררה GT וכד', ההנאה היא מהמבטים, כייף להגיע למועדון ככה , תענוג לראות את כל התיירים עם המצלמות, אבל זה לא פרקטי ! לא נוח. ועם התנועה המחורבנת של ת"א....

בוא נראה, פקק של בוקר בשדרות ירושלים עם למבורגיני או מאזדה 2, אני אקח את המאזדה.

בכבישים ציבוריים מכונית ביניים כמו 911 תהיה הרבה יותר נוחה ומהנה מכל פרארי.

haters will hate

פורסם
כל כך נכון!

ישנם רכבים שגם אם לא תוכל "לנצל" אותם, ההנאה המתקבלת שווה את זה (אם יש לך את הכסף, כמובן - ואם יש, אז בכיף שיהיה). זה לא שבחו"ל מי שקונה פרארי (נגיד) מרביץ איתה קבוע 120 קבוע.

ההנאה היחידה שתקבל ממכוניות כאלו, בתנאי תנועה וכבישים כמו בארץ, היא הנאת הPוזה". ולא שיש לזלזל בה, מי שחשוב לו להראות לאחרים כמה הוא מוצלח ומוכשר, כמובן שזכותו לעשות כן. מכל בחינה אחרת כל מרצדס זולה בעשרות אחוזים, תיתן לך נוחות עדיפה, מרחב פנימי מקביל או טוב יותר, אביזרים וצעצועים למכביר ויש להניח הוצאות אחזקה זולות משמעותית. כל שאר הסיבות בשלהן אנשים קונים מכוניות כאלו, יהוו בסך הכל מקור לתסכול עמוק, אצל מי שקנה אוטו כזה, כשאין לו בעצם אפשרות אמיתית לממש אותן. ואם למישהו יש נסיון עם מכוניות אקזוטיות כאלו בכבישים עירוניים פקוקים ולי יש נסיון קצר כזה ( לא עם אוטו שלי כמובן ), יש להניח שיידע למה כוונתי.

פורסם

פתאום אף אחד לא רוצה פרארי, למה ? כי יש פקקים נו תעשו טובה די עם התירוצים... אם היה לכם כסף הייתם קונים פרארי גם אם תגורו על קינג' גורג בת"א.

כי מה לעשות ככה זה גם בלונדון יש פקקים, גם בג'נבה בבוקר יש פקקים וגם במינכן ותנחשו מה? גם שם נוסעים עם פרארי אנשים ועומדים בפקקים. אתם שוחכים שהיום ה 458 וכל המכוניות האלה זה לא הטסטרוסה של פעם...

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...