Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 10000

avi820
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו זוג שמעוניין ברכב אוטומטי,אמין וחסכוני עד כמה שניתן בתקציב של עד 10000 ש"ח,ושיהיה מסוגל להכיל עגלת תינוק.

חשבתי על 4 רכבים:

סיטרואן קסארה ופיאט בראבה,ששתיהן באות ממשפחות לא כ"כ אמינות.

יונדאי אקסנט ודייהו לאנוס.

חשוב להדגיש שפחות מעניין אותנו "התנהגות כביש",נוחות או עיצוב,אלא בעיקר שיהיה אמין ולא שתיין דלק.

אשמח מאוד לקרוא רעיונות או תובנות על הרכבים הנ"ל.

תודה מראש,אבי

פורסם

אף אחת מאלו שצינת לא מתבטאת בצריכת דלק נמוכה וחסכונית ואתה צודק - אף אחת מהם לא ממשפחה טובה ואמינה. עגלת תינוק אתם יכולים להכניס גם ברכב קטן, אמנם לא בשיא הנוחות של רכב משפחתי אבל עם תקציב של 10 אלף ודרישה לאוטומט יהיה לכם קשה למצוא אחת שתענה על כל דרישותייך.

תוכל לחפש דייהטסו שרייד, סיטרואן סקסו ואולי מאזדה לאנטיס 95-96.

בנוגע לרכבים שציינת אני אישית לא היתי קונה אף אחת מהן.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

מכל אלו, דווקא הייתי מתחרק מהלאנוס ומהבראבו.

מהרושם שלי, האקסנט די אמינה והקאסרה לפי מה ששמעתי, יכולה לסגור גם את ה400 וה500 אלף ק"מ אם טיפלו בה כראוי.

בכל מקרה, היות ויש צורך באוטומט, חשוב לחפש רכב במצב טוב ולבדוק את הגיר שלו היטב, כי שיפוץ של גיר אוטומטי עולה לא מעט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...