Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר היחיד שיותר גרוע למכשיר חשמלי ממים זה אקונומיקה - היא גורמת חלודה במהירות גם במקומות בהם לא צריכה להיות חלודה...

לפני מספר שבועות נפל לי הטלפון ישר לכוס קפה שחור מלאה (לא בדיחה) שבוע לא היה לי מסך עד שהטלפון סידר את עצמו. היום הכל עובד כשורה. הסוד - הוצאה מהירה, ייבוש מהיר ותפילות מרובות :-)

פורסם

trolls gettin trolled by trolls

היי, מה נשמע?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב, כמובן שהסיפור היה בגדר בידור קל בליל שישי.

אבל אני אלמד אותכם מה עושים כאשר אי-מכשיר שלכם נופל לתוך המים.

יש להחזיק בבית בקבוק אלכוהול 97%. מכיוון לא ניתן לשלוף סוללה זה הכי בעייתי. לאחר שהמכשיר היה בתוך המים, יש לדאוג שהמכשיר יהיה מכובה ומיד לטבול אותו באלכוהול, כלומר לתת לאלכוהול להיספג לפנים המכשיר ולהוציא אותו מקערה ולנער את האלכוהול החוצה. פעולה זו נעשת על מנת להוציא ולהרחיק מים מהמגעים. האלכוהול דוחף את המים ובתורו מתנדף כמעט מיידי ולא משאיר סימני קורוזיה. להמתין 24 שעות, ולהנות מהמכשיר.

מנסיון של כמה וכמה מכשירים.

פורסם

עידכון חם...לאחר ערב של פעולות חילוץ והצלה וייבוש של האייפון התוצאות לא ממש משמחות.

המסך נדלק וגם אפשר להתחבר לאייפון דרך אייטונס אבל הפומית והאפרכסת לא עובדים.

השאלה האם כדאי לפנות לסלקום או מעבדה עצמאית ?

אבקש המלצה למעבדה באיזור ת״א.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם
trolls gettin trolled by trolls

לא, טרולינג זה למטרה להצית ויכוח סוער, דוגמת "צרפתי נגד יפני", או "מק נגד PC" ועוד, ליצור TEH DRAMA!!!!!!111, לגרום למשתתפים לבזות את עצמם, ולצחוק עליהם.

כאן יש שני סוגי תגובות - או צוחקים על פותח השירשור, או נותנים לו עצות בסגנון "תייבש את המכשיר 24 שעות", שרק בן אדם עם חוש הומור מאוד מוזר יכול למצוא מצחיקות.

אז כטרול הוא לדעתי נכשל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עידכון חם...לאחר ערב של פעולות חילוץ והצלה וייבוש של האייפון התוצאות לא ממש משמחות.

המסך נדלק וגם אפשר להתחבר לאייפון דרך אייטונס אבל הפומית והאפרכסת לא עובדים.

השאלה האם כדאי לפנות לסלקום או מעבדה עצמאית ?

אבקש המלצה למעבדה באיזור ת״א.

אם הכל אמיתי ולא הזוי.

היחיד אני חושב שיוכל להתמודד עם המצב זה מרק מרח' צ'לנוב בת"א בפניה מרח' סלמה אחרי 50 מ' בצד שמאל.

הוא מפרק ומרכיב אייפונים כאילו זה לגו, אני מאמין שיש לו את כל החלקים.

פורסם

אם הכל אמיתי:

אני לא מבין את התגובות שלך , כאילו לא קראת את כל תגובות החבר'ה שאמרו כמה פעמים , תוציא את האייפון כמה שיותר מהר.

ואתה- מוריד עליו מים ואקונומיקה:brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

השרשור הזה מאוד מטריד אותי.

באים אנשים, לוקחים את האייפון שלהם לשירותים, עושים מה שעושים, מפילים מה שמפילים, ואז באים אליך ומשדלים אותך לשחק עם האפליקציה החדשה שהם הורידו. לך תדע באיזה אסלה היה האייפון הזה קודם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תראה את השרשור שלי בנושא.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

חבר'ה, האייפון כבד. גם אם תורידו 500 פעם מיים - הוא לא יטפס לבד על הצינור ויחליק לביוב.

אפשר להוריד מים בשקט.

מנסיון עם טלפון אחר...:?

(ואת הטלפון הזה דווקא ניסיתי להטביע. אבל לא הלך. הוא שכב באסלה כמה ימים עד שהתייאשתי והוצאתי אותו עם כפפה)

ולפותח השרשור - עדיף כבר לדחוף אותו עם המברשת של השירותים לעומק ולתבוע את הביטוח.

• תוכן חדש...