Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט MB QUART? JL AUDIO?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלים מרוצה של סט קידמי של ג'י אל אודיו.

אני יכול להגיד לך שהם ממש לא טרייבלים מידי.

אם התקנה נכונה בדלת הXR מנגן פשוט מדהים.

יורד נמוך מאוד והטויטר שלו נעים לאוזן.

לכיוון המוזיקה שאת שומעת לדעתי הם יטעימו לך.

אני מאוד מרוצה מהסט שיש לי. אני עובד איתם ללא סאב ולא מרגיש שחסר לי באס.

כמובן שאצלי יש איטום בדלתות והמיד מנגן פשוט מדהים, לטעמי.

אני ממליץ בחום. וגם הסט שלי הוא תוצרת גרמניה.

אבל שוב רק האוזן שלך יכולה להחליט מה טוב בשבילך.

פורסם
נכון שאיטום עוזר והכל טוב ויפה אבל לגבי זה שקומפוננט יקר בלי איטום ישמע כמו קומפוננט זול זה לא נכון

נכון וחצי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול להסכים ויכול לא להסכים אבל מה שאתה אומר זה לא נכון אנחנו יכולים להתווכח על זה עד מחר וכל אחד ישאר תדעה שלו

פורסם

+1 על האיטום.

אבל לא על דוטק, הסט לדעתי לא נשמע טוב פסיפית (אם הקרוס אובר).

אם התקנה נכונה ואיטום + טבעות הגבהה + זוויות למיד באס וטוויטרים אפשר להגיע לתוצאות מעולות כמעט על כל סט סביר.

אני לא אוהב משפטים כמו : בלי איטום הסט נשמע כמו סט ב 2 שקל אבל זה המצב באמת, עם לא שומעים את זה ישר אז מבינים את זה אחר כך.

לדעתי התקנה איכותים וזוויות פלוס איטום אפשר לקחת גם לא סט היי אנד ולשמוע מעולה!!!

אגב יש סטים יפים מאוד למכירה פה ביד 2 במחירים סבירים כמו MILLE .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי יותר מ7 שנים סט קדמי של XR jl, מגבר JL 300\4 ואני מאוד מרוצה מהם, אני גם לא אוהב סאונד טרבלי מדי, זה הסיבה שלקחתי אותם.

הסטים של הMBQ היום הם סטים סיניים, אני בספק אם תצליחי למצוא את סידרה Q,אבל בכל אופן ההתלבטות שלי הייתה בין JL ל MBQ והלכתי על ה JL כי הטוויטרים של MBQ מאוד חזקים, לא אהבתי את זה.

אגב את יכולה ללכת על הסט של VR שהוא יותר חלש מהXR אמנם, אבל יש לו סאונד מדהים וטוויטר ממשי, שזה נותן טרבל עוד יותר עדין.

• תוכן חדש...