Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט MB QUART? JL AUDIO?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר היו לי קומפוננט של MBQURT, קרעתי להם את הצורה במשך 6 שנים, נגמרו, התייעצתי באיזה חנות ליד הבית, המליצו לי בחום רב על INFINITY שיצאו לפני איזה שנה וחצי בערך.. בסוף לקחתי, והאמת ש..... הסאונד לא לטעמי. טרבלי מדי בשבילי.

אני רגילה באוזן לMBQUART, קיבלתי המלצה ל JL AUDIO MADE IN GERMANY.

עכשיו, יש לי מגבר JL AUDIO, עם 4 יציאות, SUB של JL AUDIO, אין לי רמקולים אחוריים והאמת שאני בסדר עם זה.

ודאי שזה אידיאלי, אבל זה לא פרקטי לי.

אני רק רוצה להעיף את האינפיניטי ולשים במקומם קומפוננט MB QUART \ JL AUDIO קדמי.

רכב סיאט איביזה 2004 ספורט.

אולי יש לכם המלצה? הערה? הארה?

אני לא רוצה את הקומפוננט הכי פשוט, אבל אני גם לא מתכוונת ללכת על top of the line,

משהו איכותי בסביבות מחיר 1000 עד 2000 שקל. לא יותר מזה.

והרכב כבר מחווט. התייעצתי פה לפני שקניתי.

פורסם

באיזור התקציב הזה יש לך מלא סטים מעולים:

מורל הייבריד אוביישן

הייבריד אודיו קלארוס

סיז פרפורמנס

פוקל K2P

ועוד...

אתה צריך לשמוע כמה סטים להגיע לסט שהכי מתאים לך לאוזן.

ביום שבת הקרוב יש מפגש ברמת-גן,אתה יכול לשמוע שם כמה סטים.

בשיפוצים...

פורסם

רק אל תגידי לי שמי שהמליץ לך זה רמי קראדי מהוד השרון.

יש הרבה סטים טובים בטווח מחיר הזה, וזו באמת שאלה של איזה סט קולע יותר לטעם שלך.

דוגמה לכמה סטים ברמת מחיר הזו:

הרץ היי אנרג'י

מורל הייבריד

ריינבו SLC

הייבריד אודיו קלארוס

פוקאל KF/KR

DLS UP6I

אודיסון ווצ'ה

סיז פרפורמנס

אם את רוצה להתמקד בסטים ה"לא טרבליים מדי" אז הייתי מתמקד במורל, DLS, סיז ואולי גם האודיסון (שלא שמעתי אותו).

מבין מה שכן שמעתי- הסיז טוב מכולם, במיוחד בתחום הווקאלי, אבל זה מאוד עניין של טעם ורצוי לשמוע לפני קניה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על ההצעות, איפה ברמת גן אפשר לשמוע סטים?

כי באמת הבעיה היא שאני מעדיפה לבחור לפי האוזן, אבל מי יבוא להתקין לי כל רמקול ושאני אבחר ככה?

אני לא שמעתי את המערות האלה שאתם מדברים עליהם, חוץ מהרץ, מורל ופוקאל.

אני יודעת שאני אוהבת את הסאונד של MB QUART. בגלל זה אני מתכווננת לשם,

לעומת זאת במילאנו הוצע לי לשים JL AUDIO, הקומפוננט גרמני, הוא יתאזן נהדר עם שאר ה JL שיש לי.

VR או XR או משהו כזה, אני לא בטחה כבר..

יש הצעות, יש מלא חברות, אבל אני רוצה את הכי איכותי בתוך התקציב שלי,

אני שומעת רוק, מטאל, קלאסי, ג'אז, פעם באף פעם אני גם שומעת קצת דברים יותר אלקטרונים, ורק בגלל החברים.

אני רוצה שיהיו לקומפוננט יכולות טרבליות מרשימות, אבל אני לא רוצה שהם יכתיבו את הפיל בסאונד.

קומפוננט שלא מתעייף מהר. יש לי העדפה די ברורה כנראה לסטים MADE IN GERMANY. או USA.

ולא, זה לא רמי קראדי, אני לא חושבת שאני מכירה אותו..

פורסם

את צריכה לשמוע כמה סטים להגיע לסט שהכי מתאים לך לאוזן.

ביום שבת הקרוב יש מפגש ברמת-גן,את יכולה לשמוע שם כמה סטים ברכבים של חברי הפורום שיהיו נוכחים.

רק לקרוא

מתחדשת*

פורסם

JL AUDIO זה גרמני???:-D

זה אמריקאי אסלי.

ברמת גן יש את החנות פומפה שיש להם די הרבה סטים אבל לשמוע ברכב ולשמוע בחנות יש הבדל לכן מומלץ לך להגיע למפגש ברמת גן ולשמוע ברכבים של חברי הפורום.

פורסם

לא מדוייק, סדרת ה C5 אבולושן שלהם מיוצרת בגרמניה.

+1 לגבי המפגש בר"ג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא מדוייק, סדרת ה C5 אבולושן שלהם מיוצרת בגרמניה.

+1 לגבי המפגש בר"ג.

איתמר.

את זה לא ידעתי :-( טוב לומדים כל יום משהו חדש:-)

פורסם

http://mobile.jlaudio.com/products_components_pages.php?page_id=233

בפסקה האמצעית.

גם אני מופתע מזה. אני לא רוצה לחשוב איזה סאונד קר ויבש יש להם :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן צודק ראיתי את זה בסוף לכן גם ערכתי את הודעתי.

C5 woofers and tweeters are precision-built in Germany, incorporating JL Audio's exclusive DMA-optimized motor and patented Elevated Frame Cooling technologies. MIdbass capability is outstanding thanks to DMA and critically engineered suspension designs.

פורסם

מה, אני בטוח לא הבת היחידה פה..

וכן, אני יודעת שבעיקרון JL הם אמריקאים, גם אני הייתי מופתעת, אמרו לי שיש להם גם קומפוננטים גרמניים, בגלל זה אני בהתלבטות ביניהם לבין ה MBQ..

אז איפה נמצא המפגש בר"ג?.. אפשר סתם ככה לבוא להקשיב?

יש לכם איזה אזהרות מפני משהו, שאני צריכה לקחת בחשבון? המלצות למקום שמתקין טוב, וגם המחירים בו לעניין?

פורסם

לגבי המלצות על מתקין- זה אסור עפ"י כללי הפורום.

מה שאני כן יכול להגיד שאני מקווה שלא פוגע בכללים הוא שהייתי די מתרחק מרדיו מילאנו (שראיתי שאצלם קיבלת הצעת מחיר).

ממספר סיבות:

א.רדיו מילאנו הם מתקיני הבית של חברת צ'מפיון מוטורס (יבואני אודי סיאט פולקסווגן) מה שאומר שהם מבצעים את רוב ההתקנות המקומיות לרכבים שהיבואן מעלה לכביש. יצא לי לראות במספר הזדמנויות כולל תמונות שאנשים העלו פה בפורום של התקנות שלהם באיביזות החדשות, לדעתי ההתקנות האלה לא עומדות באותו קנה מידה חיובי כמו המוניטין הרב שיש לרדיו מילאנו. אני באופן אישי התניתי את קבלת האודי שהזמנתי לא מזמן בכך שהוא לא יעבור ברדיו מילאנו אלה כל ההתקנות המקומיות יבוצעו בקלאס A בלבד.

ב.רדיו מילאנו הם היבואנים של חברת JL AUDIO לישראל, הכל טוב ויפה רק מה?, התמחור של ארסנל המוצרים שלהם פשוט הזוי ותלוש מהמציאות, אני לא יודע בכמה הציעו לך את הסט הספציפי שאת מדברת עליו אבל הנה דוגמא קטנה ממני:

בזמנו רציתי את הסאב JL W6V2 סאב נהדר, אבל מה הבעיה- הוא עולה בארץ מעל 3000 ש"ח. מצורף בלינק המחיר שלו בארה"ב מחנות שמצאתי בחיפוש פשוט בגוגל http://www.woofersetc.com/p-2065-12w6v2-jl-audio-12-dvc-subwoofer.aspx (למתעצלים לפתוח את הלינק-400 דולר).

מציע לך לעשות בדיקה דומה עם הסט שהציעו לך.

לדעתי יש בארץ מגוון רחב של מוצרים נוספים (חלקם הוזכרו למעלה) שפערי המחיר שלהם בארץ לעומת חו"ל נמוכים יותר עקב תמחור הגון יותר של היבואנים.

ג. לאחר היחס שחבר הפורום קיבל מהם בשרשור הזה (אמנם על אחריות בינלאומית): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=357186&highlight=%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F+%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA

לא יודע כמה הייתי רוצה שהם יהיו "האבא והאמא" של המוצרים שאני קונה.

איזה סט של MBQ הציעו לך? הMBQ של היום זה די לא מה שהיה פעם, בעיקר בסדרות הנמוכות שהיצור שלהם עבר מזרחה. לעומת זאת סידרת הQ שלהם נהדרת אבל כנראה שגם עולה בהתאם (במידה והיא עדיין מיוצרת).

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

יש לך איטום ברכב? אני לא הייתי קונה קומפוננט מעל 1000 ש"ח בלי שיהיה לי איטום כי זה ישמע כמו קומפוננט זול ולא שווה את הכסף.

אני הייתי מציע ב-1000 ש"ח לעשות איטום + טבעת עץ בדלתות וב-1000 השני לחפש קומפוננט יד שניה ברמה גבוה או לקנות מורל דוטק חדש.

• תוכן חדש...