Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קסנון + התקנה + חוקי ממש לא הולך באותו משפט.

יותר מזה. סביר להניח שכל שינוי שתעשה עלול לגרור בעיות בין אם פה או שם.

בארץ כלום לא קל , אםנאתה מחפש לנהוג בראש שקט אז זה לא בשבילך.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קסנון + התקנה + חוקי ממש לא הולך באותו משפט.

יותר מזה. סביר להניח שכל שינוי שתעשה עלול לגרור בעיות בין אם פה או שם.

בארץ כלום לא קל , אםנאתה מחפש לנהוג בראש שקט אז זה לא בשבילך.

אז כלומר עדיף להשתמש במנורות MTEC ולהיות רגוע יותר.? כלומר זה משו שפחות יצרוב לשוטרים בעניים ויגרום להם לעצור אותי. ויקל עליי בהחלפת המנורה לפני הטסט בצורה פשוטה ומהירה בכדי להעביר תרכב טסט ? או שהרכבה יכול לעבור טסט גם אם מנורות האלה ?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

תראה , אני לא לוקח אחריות אבל מניסיוני אין לשוטרים שום בעייה עם תאורה לבנה בכלל.

ל mtec יש את הסופרוויט שהם חוקיות כמו כל נורה צהובה אחרת.

אבל עוצמת הארה טובה ולא יותר. קסנון זה לא.

יכול להתקין קסנון לבן ויפה וכנראה שהבעיות שתיתקל בהם יהיו בטסט לרכב.

פורסם

ולהחליף את כל העניין הזה של פנס הקסנון לפני טסט זה דבר קל או קשה ?

אם להחליף נורה יפתור תעניין ויבצע תעבודה בספק שזקוק לקסנון.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

גבריאל, אתה טוחן מים.

רד מהסיפור הזה. רוצה קסנון אמיתי? תציב מטרה להבא לרכוש רכב שהאבזור שלו כולל קסנון.

אתה לא רוצה לוותר?

לך לרכב שלך תבדוק אם יש לו עדשה בפנס כמו שהעלתי בתמונות קודם לכן. אם יש עדשה,

רכוש נורות דיימונד ויז'ין או אחרות מאותה המשפחה בעלות של כ 200-250 ₪ לזוג. ותרכיב. תקבל אלומה עם אפקט של קסנון אך מעט חלשה יותר. ואם מדובר על הרכב שבחתימה שלך הוא שנתון חדש , אף אחד לא יעשה לך בעיות.

רוצה נורות חזקות יותר ולא אכפת לך מאפקט הקסנון?

גם טוב. פה אתה לא חייב עדשה, נורות אלו יראו טוב עם/בלי עדשה,

כנס לאתר הבריטי פאוורבולבס ורכוש נורות למקסימום ביצועים. תקבל אור פחות צהוב , ואלומה מעט חזקה יותר (על הנייר, לא מנסיון).

תגובה הבאה שלך אני רוצה לראות "תודה הזמנתי/ והרכבתי" . מספיק לטחון מים.

פורסם

מניסיון אישי ברכב שלי, Philips Diamond Vision 5000K מאוד מומלצות, מאירות בלבן עם אפקט קטן של כחלחל. ממש מזכירות קסנון וזה הכי קרוב שאפשר להגיע אליו. באוטו דיפו זוג עולה 200 ש"ח אבל אני קניתי מאיביי זוג H4 ב85 ש"ח.

פורסם

אני מעוניין להחליף את נורות החניה לנורות לד. ברכבים בהם מגיעים אורות לד מקוריים הם בגוון לבן. הבעיה היא שכל הנורות שהזמנתי באיביי עד היום התגלו אחרי ההרכבה כבעלי גוון כחול מעט. אשמח לקבל קישור לנורות באוכל להזמין שבמציאות יהיו בגוון לבן כמו הנורות המקוריות המגיעות ברכבים ולא בעלות גוון כחלחל. אשמח לקבל קישור לאתר ממנו ניתן להזמין או כיוון כלשהו איך לחפש כאלה. תודה מראש!

פורסם

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 רציתי להשים קסנון ברכב...

הבנתי שזה לא חוקי וצריך להוציא לזה אישור ממשרד התחבורה וזה לא כזה קל להוציא..

רציתי לדעת האם יש משו שהוא איכותי ממש כמעט כמו קסנון ושהוא חוקי לשים אותו ברכב??

עם כן אפשר בבקשה אתר שאפשר לקנות ממנו את הנורות או לגשת אליו להרכבה?

תודה ואחלה לילה

פורסם
יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 רציתי להשים קסנון ברכב...

הבנתי שזה לא חוקי וצריך להוציא לזה אישור ממשרד התחבורה וזה לא כזה קל להוציא..

רציתי לדעת האם יש משו שהוא איכותי ממש כמעט כמו קסנון ושהוא חוקי לשים אותו ברכב??

עם כן אפשר בבקשה אתר שאפשר לקנות ממנו את הנורות או לגשת אליו להרכבה?

תודה ואחלה לילה

כל השרשור מדבר כאן על תחליפי "נראות" שונים לקסנון. לרוב עוצמת ההארה מעט פחותה, ואם אין לך עדשה אז כל נורה עם ציפוי כחול היא אינה חוקית ולא תעבור טסט בקלות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 רציתי להשים ברכב דמוי קסנון או מנורות לבנות איכותיות שיתנו פחות או יותר את אותה עבודה...

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על משו??

ואפשר לדעת איזה סוג מנורה אני צריך וכמה מנורות אני צריך כי אי לא ממש יודע הבנתי שבכל אוטו זה שונה..

• תוכן חדש...