Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד היום ממה שראיתי כל הלדים שהם CANBUS אז החיבור שלהם הוא כזה:

http://www.ebay.com/itm/2X-T10-W5W-8-LED-5050-SMD-CREE-Q5-CANBUS-LED-LAMPADA-LUCE-BIANCO-1-5W-DC-12V-/350949984382?pt=Ricambi_automobili&hash=item51b63fc87e&vxp=mtr

היום נתקלתי בלדים האלה:

http://www.ebay.com/itm/2x-10-LED-Canbus-SMD-T10-501-CREE-STYLE-HIGH-POWER-WHITE-5630-HEATSINK-10v-30v-/181217441520?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a3166b6f0

החיבור שלהם הוא חיבור כמו של כל לד רגיל ולא CANBUS אבל רשום שהם CANBUS.

יש סיכוי שלמרות שהחיבור רגיל הם כן CANBUS? אני לא רוצה להזמין סתם ואז הם יעשו לי שגיאה ויהבהבו.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

מישהו יודע אולי איזה סוג נורה אני צריך לסיאט איביזה FR 2014.

יש שם שני נורות בינוניות ואחת קטנה , עושה רושם שזה H4 אבל אני לא בטוח ככה שאני רוצה לוודא.

הנורה שאני רוצה לקנות היא PHILIPS EXTEME VISION היא לבנה ונותנת את התוצע הטובה ביותר נכון ?

תודה.

2017 Type R

פורסם

המנורות שיש לך, כמה הן גדולות יותר מרגילות?

זה לא מנורות שיתאימו ללוחית רישוי?

פורסם
H7 אור ראשי ואור גבוה

T10 אור חנייה

אתה בטוח שזה H7 , עד כמה שאני זוכר H7 זה אותה הנורה גם לגבוה וגם לנמוך , אצלי יש שניים...

תודה.

2017 Type R

פורסם
אתה בטוח שזה H7 , עד כמה שאני זוכר H7 זה אותה הנורה גם לגבוה וגם לנמוך , אצלי יש שניים...

תודה.

H7 אור רגיל

H7 אור גבוה

H15 DRL

נורות חניה - T10 או W5W

לגבי נורות ללוחית רישוי - אצלי בגולף יש נורה אחרת - אתה צריך לברר מה יש לך.

קובי

:-)

פורסם

אור גבוה וראשי ביחד זה H4.

איבזיה FR 2014 :

אור ראשי H7

אור גבוה H7

אור חנייה T10 או בשם נוסף W5W

זה הכל . תהנה

פורסם

9e6upy8y.jpg

נורות סיניות מאיבי,יעני קסנון...

אגב הלד לא באמת כחול,פשוט הוא והמצלמה של האייפון לא מסתדרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם במציאות האור הראשי הרבה יותר צהוב ממה שנראה בתמונה כי המצלמות תמיד הופכות את האור ללבן יותר. השאלה היא בכמה נפגעת הראייה בלילה מהנורות האלה.

פורסם

הגוון דווקא די נחמד,לא לבן כמו בתמונה אבל לא רחוק.

הראות לא נפגעה בכלל אבל אני חושש שהנורות יכולות לסנוור כי משום מה הן מאירות גבוהה יותר מהרגילות.

אגב הלד הזה באור חניה די הורס לי כי הוא לבן-תכלת ואני לא מצליח להגיע לגוון זהה לפסי לדים שיש לי למטה...אני חושב שהפנס עצמו מוציא את הגוון הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שמתי אותה בדיוק במקום והיא מאירה מעולה רק גבוהה יותר מהרגילה.

• תוכן חדש...