Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן סליחה טעות שלי פרוג'קטור אפרי להרכיב ..?

או שצריך להחליף פנס שלם ..?

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

היי, בדקתי היום בספר רכב שלי את סוג הנורות שלי ורשום: אור ראשי HB4 9006, אור גבוה HB3 9005, הונדה סיוייק 2007.

עכשיו אני מעוניין להחליף את המקוריות עם גוון האור הצהבהב, לאור לבן נקי חזק וברור, הנוטה לכיוון תאורת הקסנון

מישהו המליץ לי על נורות פיליפס דיימונד ויז'ן, אך הוא חשב כניראה שמדובר בנורות מסוג H7 מה שהתברר כלא נכון.

אשמח להמלצות ממכם מאנשים שהתקינו כבר נורות לבנות ברכבם, האם פיליפס דיימונד ויז'ן יתאימו לרכבי והם אכן מומלצים או שיש עדיפות לסוג נורות אחרות?

תודה.

פורסם (נערך)

גם ברכב הקודם שלי וגם בנוכחי, הזמנתי מאיביי נורות של חברת OSRAM הגרמנית, דגם night breaker plus.

ברכב הנוכחי אפילו התקנתי את הדגם החדש שלהם night breaker plus unlimited או משהו כזה אני כבר לא זוכר.

נורות מעולות, לא נותנות אור לבן ממש אבל נותנות אור לבן, צהבהב מעט, חזק שמאיר בצורה הרבה יותר טובה מהנורות הרגילות והדמוי לבנות.

אני לא אוהב את הנורות הלבנות, דמוי הקסנון, כי זה סתם מושך תשומת לב מיותרת.

ממליץ לך על הנורות של חברת אוסרם: osram night breaker.

כתוב ביוטיוב ותסתכל על הביצועים שלה דרך הסרטונים.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=OSRAM+Night+Breaker&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1311.R1.TR1.TRC0.A0.Xosram+night+breaker+HB&_nkw=osram+night+breaker+hb4&_sacat=0

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

לבן חזק וברור-קסנון

לבן-בדרך כלל סיני אך מאיר חלש

חזק ברור ויותר לבן מאור רגיל- אוסרם נייט ברייקר, פיליפס דיימונד וייז'ן וכל הדומים להם.

אם אינני טועה אז לכל מנורה יש אותה בכל מיניי חיבורים.

אם אתה מתכוון לקנות באוטוסטור התקשר ותברר אצלייהם.

אני משתמש באממטיק סופר וייט אם אני לא טועה והן מעולות.

יש לי בבית גם אוסראם נייגט ברייקר שהם גם ממש טובות אבל נשמרות בינתיים בצד לביטיחות כי לנורות האלו יש בדרך כלל חיים יותר קצרים להאור צהוב הרגיל.

פורסם

טוב אז אני מבין שמה שהמליצו לי על הפיליפס דיימונד, בגדול דיי מומלץ ואכן נותן אור לבן חזק וברור.

תגידו יש הרבה זיופים של הנורות האלה? אני בטוח שכן, כמה אמורה לעלות נורה כזאת מקורית?

אני חושב שאני יזמין מאיביי וזהו כדי לנסות לחסוך קצת בעליות.

פורסם

תגידו, מישהו מצליח למצוא את התקנות בחוק שקשורות לנורות האלה? זכור לי משהו על זה שאסור שהנורה תהיה כחולה (לא מפיצה אור כחול, אלא שהנורה עצמה תהיה כחולה) ושהאור יהיה מעל עוצמה של 5000K או 6000K. ניסיתי למצוא את לשון החוק ופשוט לא הצלחתי. יש למישהו מושג ויכול להכווין אותי למקום שבו זה רשום?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

חיקוי.

תסתכל בשם החברה KALAWA.

לפחות המוכר הזה הגון ולא שקרן. הוא רק משתמש בשם הדגם ולא בשם החברה - פיליפס.

זוג נורות איכותיות אמורות לעלות בין 25-35 דולר.

עוד משהו קטן שנזכרתי בו: תוודא מה ה W שצריך להתקין אצלך.

אל תתקין וואט גבוה יותר. אם כתוב שצריך 55 אז תתקין 55W.

עריכה:

מצאתי לך משהו באיביי

http://www.ebay.com/itm/2-x-Philips-diamond-vision-5000-K-9006-HB4-Registered-mail-/281242087942?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item417b55b206

פחות מ100 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם (נערך)
תגידו, מישהו מצליח למצוא את התקנות בחוק שקשורות לנורות האלה? זכור לי משהו על זה שאסור שהנורה תהיה כחולה (לא מפיצה אור כחול, אלא שהנורה עצמה תהיה כחולה) ושהאור יהיה מעל עוצמה של 5000K או 6000K. ניסיתי למצוא את לשון החוק ופשוט לא הצלחתי. יש למישהו מושג ויכול להכווין אותי למקום שבו זה רשום?

פה תמצא את לשון החוק, עמוד חמש ושש.

לא מדובר על צבע הנורה, אלא על צבע האור שיוצא מפנס החזית.

גם אני לא נתקלתי בחוק כזה או אחר שמדבר על נורה בצבע כחול, דיי בטוח גם שלא היה ולא יהיה תיקון לנורה שמצופה בצבע הזה.

בכל מקרה את החוק אפשר, במקרה הזה, לפרש באלף ואחת דרכים, יש כאלה שאומרים שכוונת המשורר היא שאם הרכב לא הגיע עם אור לבן מהמפעל, אסור.

אבל לא באמת ניתן לדעת בוודאות.

אני יכול רק להעיד על עצמי שהתניידתי שנה וחצי עם נורות לבנות שהיו בעל חותמת תקן אירופאית, כמו שדורשים בארץ, והאירו בצורה לא רעה בכלל ומעולם לא סינוורו איש(mtec superwhite h7).

ועדיין בטסט הייתי צריך לתת דין וחשבון "מזה ולמזה זה ככה", ורק אחרי דין ודברים שכללו הוצאה של הנורה והוכחה שאכן חרוט עליה תקן מתאים, עברתי.

(למען הסר ספק, מבחינת בהירות, חיתוך, וכל קריטקיון כזה או אחר, הנורה פיקס).

רק בגלל זה החלפתי את הנורות ל cool blue intense שאיתן אין בעיה בוודאות, חבל על הזמן להלחם כל פעם מחדש ב"אלוהימים" של מכוני הטסט.

באיחור של חצי שעה, עריכה : שכחתי לצרף את הלינק.

http://www.nevo.co.il/Law_word/law06/TAK-2486.pdf

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

וואו צ'יפופו, תודה על התגובה!

בקיצור, אני צריך להקפיד שלנורה שאני קונה יהיה את התקן האירופאי? זה הכל?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בגדול כן.

לצערי מכוני טסטים אוהבים לבלבל את המוח, ישר נדלקת להם נורה כחולה (תרתי) כשהם רואים רכב עם אור לבן שברור שזה לא קסנון.

אבל זה שלי הרימו גבה לא אומר הרבה, לא בטוח שלך או למישהו אחר זה יקרה, ובכל מקרה גם ככה בסופו של דבר עברתי אחרי דין ודברים.

אם שווה לך, לך על זה.

על איזה רכב מדובר?

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...