Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חיה כזו אדוני.

זה לא אמור להאיר גבוה יותר, הפנס מאיר בצורה מסוימת אלא אם כן :

הנורה לא יושבת כראוי

או לחלופין אתה מדמיין שזה גבוה יותר.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדוני,שתי הנורות יושבות בדיוק במקום ואתה יכול לסמוך עליי בעיניין הזה.

פשוט מרכוז האור עלה לנקודה גבוהה יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תגיד לי למה אתה מתווכח , אין דבר כזה מרכז האור עלה. אתה מדמיין.

אני רק מתעסק בתאורה לרכביםמזה 4 שנים ומעלה. מרכז האור עלה ? מה זה המושג הזה ?

אתה מדמיין ומטעה.

פורסם

זה לא כל כך אכפת לי כמה זמן אתה מתעסק ברכבים,אני רואה שהאור מתמקד כלפי מעלה וכעת אני נוסע בלילה והאורות דרך מאירים לי שלטים מרחוק כמו אור גבוהה.

אז אל תתווכח איתי מה אני רואה ומה לא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בוא תלמד משהו לפני שאתה מתעצבן סתם. עעשיו מה שהסברת זה משהו אחר. הגוון הלבן של הנורה והחןמר הרפלקטיבי הולכים ביחד וכל מי ששינה לתאורת קסנון מדווח על ירידה בעוצמת התאורה אך שלטי רחוב ופסים בכביש וכו רואים מאוד חזק ומברור בגלל הגוון הלבן להבדיל מהצהוב.

כשאמרת עלייה במרכז האור,זה בעצם טומר העמדתי את הרכב מול קיר ועכשיו אני מאיר כמו ג'יפ בגובה.

בקיצור,אור לבן מאיר יותר טוב שלטי חוצות וחומרים רפלקטיבים לעומת צהוב שהוא אור יום ים שנותן קונטרסט ומאיר את הסביבה טוב יותר

פורסם
בוא תלמד משהו לפני שאתה מתעצבן סתם. עעשיו מה שהסברת זה משהו אחר. הגוון הלבן של הנורה והחןמר הרפלקטיבי הולכים ביחד וכל מי ששינה לתאורת קסנון מדווח על ירידה בעוצמת התאורה אך שלטי רחוב ופסים בכביש וכו רואים מאוד חזק ומברור בגלל הגוון הלבן להבדיל מהצהוב.

כשאמרת עלייה במרכז האור,זה בעצם טומר העמדתי את הרכב מול קיר ועכשיו אני מאיר כמו ג'יפ בגובה.

בקיצור,אור לבן מאיר יותר טוב שלטי חוצות וחומרים רפלקטיבים לעומת צהוב שהוא אור יום ים שנותן קונטרסט ומאיר את הסביבה טוב יותר

אתה טועה, מי שמחליף לקסנון מרגיש עלייה בעוצמת התאורה.

בדרך כלל מי שמחליף לנורות דמוי קסנון מרגיש ירידה בעוצמת התאורה.

פורסם

דיברתי על תאורת דמוי קסנון. זה ברור שקסנון זה עלייה ניכרת בתאורה זה כפול 3 לומנס מהלוגן.

מדובר על דמוי קסנון שכמובן שיש ירידה בעוצמת הארה בגלל הציפוי של הנורה אך הגוון הלבן נוטה להאיר שלטי חוצות יותר טוב מאור צהוב .ואת הדטח מסביב הוא מאיר חלש גם בגלל העוצמה שפחתה וגם בגלל הגוון שהוא נטמע בעוצמה כזו בסביבה.

לכן הוא חשב שזה מאיר יותר גבוה יותר.

פורסם

אתה צודק,הבנתי את ההסבר שלך.

סליחה שכתבתי בצורה בוטה.

פורסם

לא חושב שקסנון סיני ב 30$ זה כזה סיכון, אנשים כתבו פה שקנו בסביבות ה 100 ש"ח ושזה מחזיק להם.

אני קניתי קיט ב 100 ש"ח אך עדיין לא התקנתי אותו באקורד בגלל שלא רציתי לקדוח חורים במכסים של הפנס ואני עדיין מתלבט אם פשוט להשאיר את ה

בלאסטים בתוך הפנס (מצאתי באינטרנט גם מישהו שכתב שכך התקין).

מצד שני לקדוח חורים כדי להעביר את החוטים החוצה מהפנס יראה בכלל לא מקורי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?499339-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%93-2005

פורסם

תקשיבו רוב הקסנונים הפשוטים האלה הם סוועה מכמה בחינות :

1)אלומת אור לא יציבה,רועדת. רק מרחוק רואים את זה.

2) הבלאסטים עשוי ממתכת נחותה או פלסטיק או חצי חצי. הם נוטים להתחמם מאוד ולשנות צורה,להיות מותכים.

3) ב95% מהמקרים מצהירים עליהם 35w אך הם בעצם 55w ואף יותר.

4) המשפט אומר : "קמצן משלם פעמיים" . אם זה מתקלות או קצרים או כוויה ברפלקטור או כל דבר אחר.

לכן תעשו לעצמכם טובה,כנראה שאתה אוהבים את הרכב שלכם כי אתם פה בפורום אל תחסכו על האוטו שכל פיפס בו זה הוצאהיקאה כמו שאתם לא חוסכים על עצמכם.

קחו לצומת הלב.

ROEI-A

לא חייב לקדוח בפלסטיקים,אפשר לקדוח מתחת לפנס כמו בקסנון מקורי(מומלץ) אם לא אז חותכים חתיכה קטנה התחתית של הפלסטיק למעבר חוטים.

• תוכן חדש...