Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , יש ברשותי הונדה אקורד שנת 2007 . רציתי להזמין לה קסנון מאיבי , איזה חברה טובה מומלצת שלא ישרף לי אחרי שבוע ? יעזור לי קישור .

ואם מישהו יודע איזה קסנון אורגינל היא יוצאת מהחברה ? 5000 ?

ראיתי את הקסנון הזה , איך הוא לדעתכם ? http://www.ebay.com/itm/CAN-BUS-H1-4300K-Germany-ASIC-chip-slim-HYLUX-Xenon-HID-conversion-kit-/380432166191?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5893862d2f&vxp=mtr

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך קיט can bus כי ברכב הזה , אם יש לך בדיוק כמו שלי אז אין התראה על נורה שרופה בלוח שעונים.

אני קניתי קיט H1 4300K ב 100 ש"ח באיביי אך עדיין לא התקנתי אותו.

פורסם

היי חברים אני רןצה לשאול אתכם שני שאלות קטנות,

1. הסתכלתי על הנורות crystal vision של פיליפס אהבתי את הצבע וראיתי את זה גם על איביזה של חבר (לי יש פולו) ביררתי קצת באינטרנט ולא הבנתי ממש אם הנורה הזו חוקית על הכביש או שלא?

2. אם אני מזמין מאיביי איך אני יכול לדעת שזה אורגינלי ולא זיוף?

תודה מראש ושבת שלום חברים :)

פורסם

הנורות הלבנות מאוד מסנוורות , לעוד מישהו מפריע שהסטיקי הזה מעודד "החלפת נורות לפני טסט" וכאלה?

בתור נהג לי מאוד מפריע שאוטו עם אורות לבנים עובר מולי או נמצא מאחורי , זה מסנוור ומסכן את הנהיגה..

פורסם

פתחתי אתמול שרשור לגבי הנורות , רציתי בסך הכל המלצה לנורות שיהיו חוקיות עם גוון לבן.

אחד המנהלים העביר את זה לשרשור שכבר נהיה דיון אבל עדיין לא הבנתי שום דבר ועכשיו אני לא רואה בכלל את ההודעה שלי אם מישהו ענה שם..

אז רציתי המלצה לנורה שתפיק אור לבן מגניב שתהיה חוקית בארץ.

ואם אני מזמין מאיביי אז איך אני יכול לדעת אם היא אורגינל ולא מזויפת?

פורסם

אין דגם שהוא לא מקורי שמאושר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כמו שאמר מעליי, קסנון לא חוקי כל עוד הוא לא מותקן מקורי על הרכב מהחברה, מה שכן להתקין קסנון בצבע 4300K כשיש עדשה בפנס הוא פחות מורגש, אצלי מותקן כזה למשך שנה ולא עצרו אותי עדיין לבדיקה, שוב, זה לא חוקי אבל פחות מורגש

עברתי לסקייטבורד

פורסם

שלום לכולם.

יש לי סיאט איביזה ספורט 2011

יש לי ברכב כרגע אורות חניה led 20SMD הזמנתי במיוחד no error canbus ועדיין נדלקה לי מנורת אזהרה של מנורה שרופה

שלחתי הודעה למוכר הוא אמר שאין מה לעשות במכוניות החדשות צריך גם להוסיף נגד.

השאלה שלי אם זה בסדר להשאיר את זה ככה, זה יכול לעשות נזק לרכב?

במידה ולא אני הזמנתי מנורות חניה t10 led 68 smd משהו מפלצתי!!

http://www.ebay.com/itm/2X-T10-W5W-168- ... a4&vxp=mtr

מה אתם אומרים?

יכול לעשות נזק או שזה בסדר?

תודה מראש.

פורסם

לא יהיה נזק אבל אם באמת תישרף לך נורה אתה לא תקבל את ההתראה הזאת...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

1. מה שהזמנת בקישור שאתה מציג הוא לא Canbus!

בכל מקרה יותר זול להזמין מהאתר Aliexpress.

http://www.aliexpress.com/item/4X-Error-Free-T10-Canbus-led-W5W-194-5050-13-SMD-13-LED-White-Light-Bulb/1598125310.html

אני יודע שמה שהזמנתי הוא לא CANBUS בגלל שכבר הזמנתי דגם שמתיימר להיות כזה וזה עדיין מדליק לי התראה ככה שאין צורך לשלם על זה יותר.

לגבי הלינק שנתתי מה אתם אומרים זה יכול לעשות נזק לשרוף איזה נורה?

פורסם

נזק זה לא עושה, מחשב הרכב מרגיש שאין מספיק התנגדות (צריכה) ויוצא מתוך הנחה שהנורה שרופה! זו ההתראה שנדלקת לך בלוח השעונים, כמו כן מחשב הרכב רושם הערה לעצמו, שאפשר אחר כך למחוק במוסך או עם כבל ,VCDS במקרה הכי גרוע המחשב יפסיק להדליק את הנורה!

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם (נערך)

והכי חשוב מה אתם אומרים על הנורה הזאת לאורות חניה

2X T10 W5W 168 Car High Power White 68 SMD LED Wedge Light Bulb Lamp 12V

נורה.jpg

זה אמור להיות חזק מאוד זה יכול לעשות לי נזק?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי tom708

• תוכן חדש...