Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו איבו.

תראה, בגדול, אני עובר טסט עם כל רכב. גם אם אני אתקין קסנון. אתה יודע, קומבינות. אבל אני מעדיף בלי זה. אני מעדיף שהרכב שלי יהיה בלי קיצורי דרך וקומבינות כאלה ואחרות פשוט בשביל שיהיה לי ראש שקט ואני לא אצטרך כל פעם מחדש להפעיל קשרים. ממש אין לי כוח לזה.

אני פשוט אחליף למנורה לבנה של חברה מוכרת בסגנון פיליפס או אוסרם.

אגב, ראיתי פה נורות פיליפס דיימונד ויז'ן ואוסרם נייט ברייקר. יש עדיפות לאחת מהם? אולי משהו אחר? משהו מומלץ?

שוב תודה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא מצליח לערוך שוב, השוואה קטנה שאני ועוד חבר בפורום שירוקו ערכנו לפני שנתיים פלוס, הוא היה עם cool blue intense , אני עם mtec superwhite.

הערה לגבי התמונה של עוצמת ההארה : זה נראה שהאוסרם טובה מהאמטק מהבחינה הזו וזה נכון, אבל צריך לקחת בחשבון כי האמטק משתווה בעוצמת ההארה ולא נופלת מהנורה המקורית שהגיע עם הרכב, זה היה הפרמטר הכי חשוב מבחינתי.

הגוון של האמטק לבן נקי (גם הdrl שהוספתי היה של אוסרם מאותה הסדרה).

הגוון של האוסרם הרבה יותר בהיר מנורה מקורית, אבל עדיין צהבהב.

בכל מקרה כרגע עם האוסרם, ומבסוט ממנה מאוד.

16-P1080301.JPG

05-P1080290.JPG

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

אם הבנתי נכון, הרכב הימני בתמונה, זה עם הנורה עם הגוון היותר לבן, ברכב שמספר הרישוי שלו מתחיל ב82, זה הMTEC?

זה הגוון שאני רוצה לרכב שלי. לא צהבהב, אלא לבן. ובהחלט עניין עוצמת ההארה חשוב לי מאוד, אני לא רוצה שעוצמת ההארה שלי תיפגע.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הבנת נכון זה ה-mtec, יכול להעיד שעל הפנס שלי, נורת h7, האירה אותו דבר כמו הנורה המקורית.

אמנם לקח לה שבוע עד שזה קרה (אין לי מושג למה, אבל הבנתי שזה נורמלי לחלוטין), אבל נסעתי איתה שנה וחצי ונהנתי מהעוצמה, לאחר מכן נתרמו לחבר פורום שעדיין איתן.

אקנה אותם שוב אחרי הטסט בטוח.

"יאללה בירי".

פורסם

מישהו ציין פה שבנורות H1 (להונדה אקורד) לא כדאי לקנות נורות "דמוי קסנון (MTEC)" כי התאורה ב H1 ניהיית גרועה.

עד כמה זה מדוייק?

פורסם

אז ככה לפני כשנה התקנתי קיט קסנון ברכב 6000K אבל היה משהו קטן שהפריע לי וזה המנורות חנייה שהם בצבע צהוב ולא משתלבות יפה עם הקסנון.

מכיוון שלא היה לי כוח להתסעק עם האינטרנט ואיביי אז לא הזמנתי את המנורות T10 לד בצבע לבן באינטרנט.

חיפשתי בכל מיני חנויות לרכב את המנורות עללו T10 אך המחירים היום מוגזמים מאוד 40-80שקל למנורה לד אחתblink.gif

לפני כמה ימים הייתי באיזה כפר ערבים נכנסתי לחנות של שיפורי רכב וכל זה ורכשתי מהם זוג מנורות T10 לד לבן ב15 שקל + מנורות ערפל בצבע לבן 40 שקל לזוג,אך המנורות ערפל לא מתאימות לרכב שלי הם H11 ושלי E1 מבאס קצת.

תמונה של לפני:

lwnzn4dealtd.jpg

כפי שאתם רואים המנורות חנייה צהובות ולא משתלבות יפה עם הקסנון

תמונה של אחרי:

dy1y4mmewmiz.jpg

עכשיו ניתן לראות את כל הפנס לבן שמשתלב יפה אחד עם השני ונראה מקורי מהחברה :smile:.

התקנה של פחות מ10דקות מאוד פשוטה תוצאה מדהימה.

פורסם
טוב אז אני מבין שמה שהמליצו לי על הפיליפס דיימונד, בגדול דיי מומלץ ואכן נותן אור לבן חזק וברור.

תגידו יש הרבה זיופים של הנורות האלה? אני בטוח שכן, כמה אמורה לעלות נורה כזאת מקורית?

אני חושב שאני יזמין מאיביי וזהו כדי לנסות לחסוך קצת בעליות.

איך אתה יכול לרשום שני דברים מנוגדים ולחשוב שזה הגיוני. יש המון זיופים לנורות DV (דיימונד ויז'ין) ועיקרם נמצאים באיביי. אז דווקא משם להזמין?!

רוצה לחסוך עלויות? מקובל אבל קח בחשבון WHAT YOU PAY IS WHAT YOU GET .

פורסם
מישהו ציין פה שבנורות H1 (להונדה אקורד) לא כדאי לקנות נורות "דמוי קסנון (MTEC)" כי התאורה ב H1 ניהיית גרועה.

עד כמה זה מדוייק?

לא יודע למה כתבו לך את זה פה על נורות h1 ,לי היו osram cool blue h4 בסוזוקי סוויפט 2008 שהיתה חדשה אצלי (יד 1) והתחושה היתה שהתאורה חלשה יותר מאשר הנורות הרגילות מאז לא ניסיתי אף דגם אחר כי חששתי להוציא עוד כסף על נורות לבנות יקרות אחרות.

אני מניח שאתה שואל על הונדה כמו שיש לי עכשיו, לאוטו הזה קניתי קסנון אך עדיין לא התקנתי כי לא מצאתי דרך להתקין את הקיט ללא קדיחת חורים להעביר את החוטים של הקסנון, לדעתי אם כבר רוצים אור לבן אז רק קסנון.

פורסם

דמוי קסנון תמיד יהיה חלש בכמה אחוזים מנורת הלוגן רגילה בגלל הציפוי כחול. בנוסף העין לא רגיחה לגוון וזה פחות בולט בעוצמות האלה.

נורות h1 דמוי קסנון ספציפית הן ממש לנהוג על עיוור.

כל השאר סביר

פורסם (נערך)
חיקוי.

תסתכל בשם החברה KALAWA.

לפחות המוכר הזה הגון ולא שקרן. הוא רק משתמש בשם הדגם ולא בשם החברה - פיליפס.

זוג נורות איכותיות אמורות לעלות בין 25-35 דולר.

עוד משהו קטן שנזכרתי בו: תוודא מה ה W שצריך להתקין אצלך.

אל תתקין וואט גבוה יותר. אם כתוב שצריך 55 אז תתקין 55W.

עריכה:

מצאתי לך משהו באיביי

http://www.ebay.com/itm/2-x-Philips-diamond-vision-5000-K-9006-HB4-Registered-mail-/281242087942?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item417b55b206

פחות מ100 ש"ח.

מצטער לא שמתי לב לתגובה שלך, עכשיו רק ראיתי, איך אני יודע שזה לא זיוף?

עריכה:

טוב הזמנתי את הסיני כבר, לא סומך על אף מוכר באיביי שזה מקורי

ומקורי עולה יקר, אני כולה רוצה אור לבן, כי יש לי אור צהוב ישן מגעיל כזה.

עריכה אחרונה על ידי civic07

• תוכן חדש...