Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נורה לאור דרך, זה ל-drl, אורות חניה וכו.

יש לי אורות דרך של osram cool blue intence h7 , בהשוואה לנורה מקורית, גוון הרבה יותר בהיר, אבל לחלוטין לא לבן כמו שקיבלתי מ- mtec super white.

האוסרם מאירה טוב יותר מנורה מקורית ומשמעותית יותר טוב מ-mtec.

"יאללה בירי".

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה סתם מנורה, אתה יכול ללכת לקנות באוטודיפו.

מסכים. אין צורך לשבור את הראש ולהתעסק עם אתרים וזמני משלוח.

קפוץ לאוטו דיפו שם יתאימו לך נורה מתאימה לרכב.

בתור אחד שהחזיק ברכב הקודם זוג פיליפס דיימונדס

כשנה, אוכל להגיד לך שזה יפה ולא פרקטי.

כל נורה המצופה בצבע תחליש מעוצמת האלומה.

נורה שיש בה פחות ציפוי, תאיר חזק יותר אך פחות גוון לבן/כחלחל.

נורה שיש בה ציפוי עבה יותר תשבור יותר את הצהוב הטבעי של הנורה אך האלומה תאיר למרחק ובפיזור נמוך יותר.

הדיימונדס היו ממוקמים איפשהו באמצע, הם העניקו מראה לבן/כחלחל והאירו בצורה סבירה מינוס.

רק אל תקנה זבל מס(ין)נוור בבקשה.

פורסם

טוב אז שלום לכולם , הזמנתי לאחרונה מאיביי נורות קסנון לבנות לרכב. השאלה אם יאשרו לי אותם !

זה השם שלהם H4 XENON-HALOGEN 6000K Car Super White Light Bulbs/Bulb100W Headlights Headlamp

ואיך הם נראות לכם מישהו התנסה ?

3930.jpg
פורסם
טוב אז שלום לכולם , הזמנתי לאחרונה מאיביי נורות קסנון לבנות לרכב. השאלה אם יאשרו לי אותם !

זה השם שלהם H4 XENON-HALOGEN 6000K Car Super White Light Bulbs/Bulb100W Headlights Headlamp

ואיך הם נראות לכם מישהו התנסה ?

אני לא מצליח לגשת לקישור אבל כנראה שאלו נורות סיניות פשוטות.

מבחינת הגעה אלייך, יגיעו ללא בעיה מגיעות דרך דואר ישראל.

הבעיה הגדולה היא שאלו נורות 100W שלא מתאימות לרכבך, ויפגעו לך גם ברפלקטור שלך וגם בצמת החשמל שלך.

אתה צריך נורת 55W/60W.

אין צורך בחתימה....

פורסם

לא עדיף 35W?

אצלי ברכב רוב הלדים שהחלפתי הייתי צריך להחליף לCANBUS.

שרציתי לשים קסנון, חיברתי, הפעלתי אורות ואז המנורה הבהבה בלי הפסקה, אותו דבר קרה לי שחיברתי לדים שהם לא CANBUS אבל לרגע לא קישרתי שזה קרה ככה בקסנון כי הוא לא CANBUS מכיוון שאחרי שניתקתי וחיברתי שוב המנורה כבר לא עבדה בכלל אז הייתי בטוח שנשרפה.

אתמול שהלכתי לברר באיזה חנות הוא אמר שאני צריך קסנון CANBUS, יש דבר כזה?

ואיפה אפשר לרכוש באיזור קריות-חיפה?

מנורה H7.

פורסם

טוב, אין לי כ"כ מזל עם הנורות חניה האלה, הזמנתי כבר 3 פעמים וכל פעם משהו אחר לא בסדר, פעם ראשונה זה המחשב שדחה אותם, פעם שניה הן הגיעו בצבע לבן\צהוב, ועכשיו נראה שהאחרונות שהזמנתי הן קצת גדולות מדיי לחריר הקטן של נורת החניה בפנס הקידמי.

למישהו יש כאן גולף\ג'טה MK5 ויכול להמליץ לי על נורות לבנות, עדיף לד חזק לנורות חניה קידמיות ? שלא יתנו ERROR במחשב וגם יכנסו לחריר הקטן שם ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

שלום

יש לי יונדאי I20 ורציתי להתקין עליה נורות קסנון במקום הלוגן שהגיע עם הרכב , לא בגלל סיבות של פוזה אלא כי הלוגן דוהה מהר הפנס כבר ניהיה דהוי ובמקום לחדש אני מעדיף אורות יותר חזקים .

השאלה שלי היא אם אני אקנה את

(זוג) Philips H1 - BlueVision

12V 55W

בהירות אור 4000K

אני יודע שאסור מעל 55W ומעל 4400K נדמה לי

עכשיו השאלה שלי היא אם הבית מנורה של הרכב מתאימה לקסנון ולא צריך להחליף את כל הפנס , האם זה חוקי או שצריך אישור מיוחד ברישיון הרכב בשביל זה ואם זה הגיוני שזוג אורות קסנון יעלו 150 שקל ופשוט אני צריך לפתוח תפנס ולהחליף בין הלוגן לקסנון כמו שמחליפים נורה שנשרפה בבית ?

והאם שווה גם לחדש את הפנסים עצמם לפני שמרכיבים קסנון

תודה

פורסם

חידוש פנסים תמיד שווה לעשות. פשוט כי זה נראה יותר טוב.

אתה כנראה מדבר על מנורות *דמוי* קסנון. או בקיצור, מנורות לבנות.

למה? כי קסנון זו מערכת שלמה שכוללת את הנורות, ממירי מתח ועוד. זה עולה הרבה, זה מסובך להרכבה (לדעתי) ואם זה לא הגיע ככה מהיצרן אז זה שינוי שאסור לבצע לפי החוק.

לגבי הנורות הלבנות, תבדוק שהנורות שאתה רוצה לקנות אכן עומדות בתקן (אני לא יודע להגיד לך בדיוק מהו), תבדוק שמדובר באותו סוג נורה כמו ברכב שלך, ותחליף את הנורה.

באופן כללי, זה אמור להיות די פשוט. לפתוח את הפנס, לשלוף את הנורה שלך, להכניס את החדשה, לסגור את הפנס.

איך פותחים את הפנס? משתנה מרכב לרכב. בדוק בספר הרכב שלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ערב טוב לכולם,

אחרי חיפוש מקיף בפורום ראיתי כמה המלצות כגון : osram / philips / mtec .

יש לי התלבטות בין כמה סוגים - 4350k - mtec super white

5000k - philips diamond vision

5000k - osram cool blue hyper

philips blue vision - 4000k

אלו הנורות הכי טובות נראות לי , אני רוצה להתייעץ איתכם ולשאול אם הם מאירות מספיק חזק ונותנות גוון של אור לבן , כי ראיתי רק מעל 4000k זה מתחיל לתת גוון של לבן , וגם לדעת אם זה לא שורף את הפלסטיק / חוטים של הבית נורה . האוטו שלי פורד פוקוס 2009

תודה לעוזרים מראש 8).

פורסם

ברכב שלך אתה פותח 2 ברגים שמחזיקים את הפנס ושולף אותו החוצה.

לדעתי אתה צריך לחפש נורות שמבטיחות תוספת בהארה ולא צבע לבן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
חידוש פנסים תמיד שווה לעשות. פשוט כי זה נראה יותר טוב.

אתה כנראה מדבר על מנורות *דמוי* קסנון. או בקיצור, מנורות לבנות.

למה? כי קסנון זו מערכת שלמה שכוללת את הנורות, ממירי מתח ועוד. זה עולה הרבה, זה מסובך להרכבה (לדעתי) ואם זה לא הגיע ככה מהיצרן אז זה שינוי שאסור לבצע לפי החוק.

לגבי הנורות הלבנות, תבדוק שהנורות שאתה רוצה לקנות אכן עומדות בתקן (אני לא יודע להגיד לך בדיוק מהו), תבדוק שמדובר באותו סוג נורה כמו ברכב שלך, ותחליף את הנורה.

באופן כללי, זה אמור להיות די פשוט. לפתוח את הפנס, לשלוף את הנורה שלך, להכניס את החדשה, לסגור את הפנס.

איך פותחים את הפנס? משתנה מרכב לרכב. בדוק בספר הרכב שלך.

אני חייב לתקן אותך בנוגע לקסנון, אתה סתם מפחיד אנשים..

קסנון לא עולה הרבה, לא מסובך להרכבה (כל אחד שמחליף נורה רגילה ידע להתקין קסנון), וזה תלוי מאוד באיזה רכב מותר ואסור.

אצלי לא הגיע קסנון מהיצרן, אבל הרכב מגיע עם קסנון ברמות גימור אחרות שלא משווקות בארץ.

אחד מהאינדיקטורים הפשוטים לזהות רכב שתואם קסנון זה שפריצרים לפנסים..

פורסם
ערב טוב לכולם,

אחרי חיפוש מקיף בפורום ראיתי כמה המלצות כגון : osram / philips / mtec .

יש לי התלבטות בין כמה סוגים - 4350k - mtec super white

5000k - philips diamond vision

5000k - osram cool blue hyper

philips blue vision - 4000k

אלו הנורות הכי טובות נראות לי , אני רוצה להתייעץ איתכם ולשאול אם הם מאירות מספיק חזק ונותנות גוון של אור לבן , כי ראיתי רק מעל 4000k זה מתחיל לתת גוון של לבן , וגם לדעת אם זה לא שורף את הפלסטיק / חוטים של הבית נורה . האוטו שלי פורד פוקוס 2009

תודה לעוזרים מראש 8).

אף אחת מהן!

כולן פשוט חלשות. אם אתה מחפש עוצמת הארה שלא תיפול מנורת הלוגן רגילה אבל תיתן לך אור לבנבן, ממליץ לך ללכת על ה-OSRAM COOL BLUE INTENSE. חוקיות ונותנות גוון אור של 4200K.

אין צורך בחתימה....

פורסם

יש לי שאלה , אם אני מזמין MTEC Super White H7 55W 4350k יש מצב שזה פוגע לי בעדשת פלסטיק של החזית פנס הראשית , מבחינת חום ועוצמה ? האוטו פוקוס 2009

• תוכן חדש...