Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגיל זה הזמן לעשות את מבחן הרישוי השנתי, וכרגיל חוזרים להתעסק בשטויות כי לא באמת אכפת לבוחנים המצב המכני של הרכב (אלמלא יש לך איזה ציריה על סף שבירה) אלא מסתכלים על הנורות הלבנות ששמת בנורות החניה / בנורות המספר.

לכן לשאלתי, לפני שאני מפרק אותן (שזה 5 דק' אבל עדיין איכשהו אנחנו עצלנים בכל זאת) האם משהו השתנה במדיניות המטומטמת הזו?

מדובר על אורות חניה בלבד / ואור המספר שהוחלפו לנורות T5 לבנות, (הוחלפו גם נורות הדרך ל DIAMOND VISION אבל הן עוברות טסט חלק)

שנה שעברה הורדתי את הנורות הלבנות לא הסתכנתי בעקבות שלפני שנתיים הכשילו על נורות לבנות גם במספר וגם בחניה.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה. במקרה הכי גרוע יעבירו אותך בתנאי החלפה במקום.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
חחחחח גם אני לא יכול לפרסם קישורים.

חיפשתי אבל לא מצאתי אפשרויות לנורות DRL שאפשר להתקין ברכב של אבא שלי

נורת DRL הינה מסוג H15 ויש אותה בהרבה סדרות של VW AUDI SEAT וכו

זו הנורה שאתה צריך

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-OSRAM-H15-15-55W-12V-REPLACEMENT-BULB-OE-PART-NO-64176-/370899185947?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item565b50711b

יש אותה לעוד כמה יצרנים למשל

http://www.ebay.com/itm/Ring-R715-12v-55-15w-H15-PGJ26T-1-Halogen-Headlamp-Light-Bulb-Daytime-Running-/231006804755?pt=UK_Car_Accessories_Touring_Travel&hash=item35c9141b13

הנורה לא זולה כלל אך מחזיקה להרבה מאד זמן.

קובי

:-)

פורסם

אצלי ברכב רוב הלדים שהחלפתי הייתי צריך להחליף לCANBUS.

שרציתי לשים קסנון, חיברתי, הפעלתי אורות ואז המנורה הבהבה בלי הפסקה, אותו דבר קרה לי שחיברתי לדים שהם לא CANBUS אבל לרגע לא קישרתי שזה קרה ככה בקסנון כי הוא לא CANBUS מכיוון שאחרי שניתקתי וחיברתי שוב המנורה כבר לא עבדה בכלל אז הייתי בטוח שנשרפה.

אתמול שהלכתי לברר באיזה חנות הוא אמר שאני צריך קסנון CANBUS, יש דבר כזה?

מנורה H7.

תודה ושבת שלום.

• תוכן חדש...