Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני קניתי philips x-treme vision h4

השתכנעתי אחרי 10 שעות של חפירה בשרשורים שונים, שאם רוצים תאורה טובה, וגם מראה לבן, וגם כמה שיותר חוקי, זאת המנורה האולטימטיבית.

וקיבלתי מתנה גם אורות חניה: Philips Blue Vision Ultra W5Ws

עלה לי 190 ש"ח כולל משלוח, בחנות הזאת:

http://www.carbulbsdirect.com/product/philips-xtreme-vision-h4-car-headlight-bulbs

נראה לכם אתר אמין? זה אתר בריטי

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההמלצה שלי היא להחליף יחד עם האורות הרגילים את אורות החניה.

אחרי ההחלפה תראו שהאור הצהבהב שהיה לכם נעלם, והוחלף ללבן.

אם יש לכם נורת לד לבנה, עוד יותר טוב. ואני מדגיש, לבנה! לא כחולה.

אצלי ברכב יש את ה- OSRAM NIGHT BREAKER שנותנת אור חזק יותר

מהנורה הרגילה, והיא נותנת אור לבן. אבל שנורות החניה היו צהובות, זה

היה פחות מורגש. אחרי החלפה לנורות לד לבנות, זה הפך לבן לגמרי.

פורסם
שמע לי ולא תתאכזב הDIMOND VISION אצלי פשוט עושים את העבודה אני באמת נהנה מהם ! אני יעלה תמונה בלילה של הפנס יודע מה אני הולך עכשיו לצלם

0aw3mztgizet.jpg

mmjjjnjunit2.jpg

djyn4jyjowvv.jpg

נראה כמו קסנון

פורסם

יש למישהו המלצות לנורות חניה לד שישתלבו עם הדיאמונד ויז'ן? לא מוצא שום דבר נורמלי.

פורסם

יש גם תמונה של דאימונד ייג'ן על הC4 שלי שם בכלל זה יצא מהמם .

והנורות האלה שהיו מותקנות על האיביזה יש לי אותן ואני מוכר אותן ב100 שקל או למרבה במחיר

הן עובדות פיקס ! יד שניה אבל עובדות מעולה ואני מתקין ברכב שלא אחר כך ישרפו אותן ואז יגידו לי תחזיר את הכסף .

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אני לא חושב שעם מלאי כזה גדול של שרשורים לגבי הנושא אנחנו צריכים עוד אחד. אבל אם עדיף שרשור חדש, אז בבקשה, תפרידו את ההודעה משרשור זה.

אז לפני כמה חודשים החלפתי רכב. בקודם היו מותקנים פנסי קסנון 6000K לבנים עם עדשות והאירו את הכביש בצורה מעולה. עכשיו יש לי פנסים רגילים ברכב עם נורות צהובות רגילות.

למרות הרצון להשאיר את הרכב כמה שפחות נזרק לעינים הירידה מהקסנון לאור הצהוב פשוט נותן לי הרגשה שאני לא רואה כלום בלילה ומוריד מאד מהרגשת הבטיחות בנהיגה בלילה, לכן אני שוקל לשדרג את הנורות. אני לא מחפש לקבל אפקט יפה יותר, כי זאת לא המטרה, אבל אם כבר אז למה לא?

מאד חשוב מבחינתי להישאר חוקי למהדרין וגם להשאר בטווח ה55W כדי לא להרוס את בית הפנס והחיווט ברכב עם מנורות חזקות יותר.

ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה עם נורות כמו Night Breaker של OSRAM מבחינת משטרה וטסט, נכון? והאם ההבדל ביניהן לנורות הפשוטות באמת מורגש ושווה את ההוצאה? אני רואה שבאיביי אפשר לקנות נורות כאלה בערך ב$20 עם משלוח מאנגליה (מה שאומר שהן אמורות להיות מקוריות\חוקיות). האם זאת עסקה כדאית?

אין לי מה להחביא ברכב אבל גם לא בא לי שיעצרו אותי שוטרים לבדיקות בכל פעם שרואים אותי :p

מה לדעכם יהיה הפתרון הכי טוב בשבילי?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים,

ברצוני לדעת אילו נורות יותר טובות ויותר מומלצות?!

Philips diamond vision

Philips crystal vision

Philips bluevision ultra

Philips extreme vision

יש לי מזדה 3 שנת 2009 - מנוע 2000 סמ״ק.

ואיזה סוג אני צריך H1,H4,H7 ? ומה זה בכלל האותיות האלה מסמנות?!

האם כול הנורות חוקיות ועוברות טסט? אין בעיה עם שוטרי תנועה?

תודה רבה רבה לכול מי שמבין ויעזור זה מאוד חשוב לי !!

פורסם
בלו ויז'ן והאקסטרים חוקיות לגמרי.

הדיאמונד והקריסטל הן נורות פוזה דמוי קסנון שלא חוקיות(טוב, ככה כתוב על הנורה לפחות) אבל מוציאות גוון דמוי קסנון.

על מה אתה ממליץ ??

והאם רואים יותר טוב בדגמים של הדיאמונד והקריסטל?!

פורסם

תריץ חיפוש דובר כאן על הנושא לא מעט.

אני אישית ממליץ על MTEC SUPERWHITE. חוקיות, נותנות גוון לבן ומאירות חזק יותר מכל פיליפס (חוץ מהאקסטרים).

• תוכן חדש...