Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא משהו,היה לי אותם והאור שלהם לא משהו בכלל, אצלי היו פחות טובים אפילו מהדיאמונד מבחינת עוצמה, זה 4000K, זה צהוב שמש עם גוון טיפה לבן. לבן טהור בחיים לא.

הכל גם תלוי בסוג הפנס וכל השאר אבל לא לשכוח שזה 4000K ו4000K לא אמור להיות לבן.

פורסם

הכי קרוב לקסנון זה הדאימונד ובגלל זה הם גם הכי יקרות ! מספיק לנסות למצוא משהו שלא יהיה , אין משהו יותר חזק מדאימונד חוץ מקסנון אמיתי

פורסם

לא יודע איך ואם אפשר לדעת דרך האתר אבל ברגע שזה נשלח הם שולחים אימייל שאומר שהפריט נשלח.

אצלי אישית הנורות הגיעו אחרי 4 ימים.

פורסם
איך דרך האתר של הפאוור בלבס אפשר לראות סטטוס שליחת מוצר ?

אם נישלח או לא וכדומה?

כשביצעתי את ההזמנה דרכם, אחרי שאישרתי הכל, קיבלתי מן הסתם הודעה מפייפל ומהם בכלליות שביצעתי הזמנה ולאחר כמה שעות קיבלתי מייל שהמוצר שלי נשלח.תוך 6 יום פתק לאיסוף המוצר הגיע אליי, מאוד אמינים ומאוד מהירים, מחזיקים במוצרים מקוריים, אבל על זולות מוצרים קשה לדבר.

פורסם

אז ככה,

קיבלתי את ההזמנה , האמת הייתי בהלם, תוך חמישה ימים שמותכם היה שישי ושבת קיבלתי את ההזמנה.

הכל ארוז כמו שצריך

הרכבתי את הנורות , והאמת , אני מאוד מרוצה.

wmrenmtzhnmt.jpg

פורסם

קיבלתי היום את הXTREME וויז'ן , עוד מעט אתקין ואצלם , אבל המנוולים שכחו לשלוח לי את אורות החניה שמקבלים חינם.

עכשיו לחכות לזה עוד שבוע.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

על איזו נורת לד אתם ממליצים ללוחית רישוי ? שתאיר טוב וחזק

יש פשוט כל כך הרבה סוגים, שטוחים, עגולים, מספר לדים(3,4,5,6,)

קישור למוכר וכדומה יתקבל בברכה

• תוכן חדש...