Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסור להזמין נורות לרכב מאיביי!

רק על MTEC מאיביי אני סומך וזה גם אחרי מוכר בריטי אמין ועם פידבקים גבוהים וכי את האמת לא מצאתי זיופים לנורה הזאת.

כל הפיליפס וכל מיני נורות אחרות אסור מכיוון ש95 אחוז מהן או זיוף או מיוצרות לשוק הסיני\אסיאתי וזה לא באמת רמה גרמנית או משהו למרות השם. הזיוף יותר בעייתי.

http://WWW.POWERBULBS.COM

זה אתר אמין, בריטי ומומלץ וידוע להזמנת נורות לרכב.

משווק של פיליפס ואוסרום וגם משם אני הזמנתי דיאמונד ויז'ן , מומלץ מאוד לא רק בגלל האמינות אלא בגלל המהירות, 6 יום זה היה אצלי, אבל יקר, כן.

פורסם

אני לא מאמין שאני עדיין מחכה לנורות שלי :| כבר עבר חודש , שלחתי מייל לתמיכה עם בקשה למשלוח אקספרס

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

טוב אני גם אדחף קצת לנושא :)

לפני כמה חודשים החלפתי בפאביה TSI Sport את הנורות לבלו וויז'ין שהוזמנו בפאוורבאלבס, אחרי המון ביקורות טובות.

דיי התאכזבתי. במבט על המנורה, נותן גוון צהוב. לפעמים שאני עם האור דלוק וקרוב לקיר לבן, אני שם לב שהתאורה יותר לבנה, אבל לא מה שציפיתי.

כעת הזמנתי ב3.70 דולר 2 נורות לד לנורות חנייה וחייב לציין שאני מופתע מהאיכות ומהצבע. נותן את האפקט.

כרגע הבעיה שלי היא עם הבלו וויז'יין. אני שוקל לקנות דיימונד כדי שהתוצאה תהיה יותר טובה.

יש מישהו שרוצה לקנות בלו וויז'ין? :)

תמונות כדי שתבינו על מה אני מדבר:

הבלו וויז'ין עם הנורות החנייה המקוריות (שדרך אגב, הם צבועות בכחול):

20120327175349copy.jpg

עם נורת הלד החדשה (שימו לב לגוון הצהוב של נורת הבלו וויז'ין):

20120327175344copy.jpg

ושאר תמונות של נורת הלד (ההלוגן הכביכול מואר - מדובר בהחזר אור של הפלאש):

20120327204249copy.jpg

20120327204256copy.jpg

20120327204303copy.jpg

פורסם

תזמין דיאמונד ויז'ן, אמנם הן לא חוקיות אבל סביר להניח שברכב כזה לא תהיה משיכה של שוטרים או משהו יותר מדי,

בכל אופן שתדע שהדיאמונד לא חוקיות ולא מאירות כל כך חזק, אמנם לדעתי לא ברמה של סיכון אבל עדיין לא מאירות טוב, בלילה(תלוי איפה) ובגשם אתה תראה את זה.אצלי הדיאמונד ויז'ן צהובות ואני רואה בהם לא רע אבל עדיין מאוד חלשות יחסית.

הלד נראה יפה מאוד וזה אמור להשתלב טוב מאוד עם הדיאמונד.

• תוכן חדש...