Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאף אחד לא אכפת מהנורת חנייה, כמות הרכבים שעדיין יש להם בנורת חניה הלוגן רגיל ולא לד שמחזיק בערך פי 4-5 זמן מההלוגן כל כך גדולה שאם היו צריכים להוריד את כל הרכבים האלה מהכביש יוצא שיכולת לסוע את כל איילון ב8 בבוקר בלי פקקים :lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כאלה שיש להם גם תאורת חנייה לד,מאוד בהיר על גבול הכחול ונראה לי שגם זה בסדר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

משטרה זה לא מעניין אותם, אבל טסט יכול להיות בעייתי ברכב טיפה ישן (מניסיון יבקשו ממך להחליף את נורה לצהובה).

פורסם

למשטרה לא אכפת אבל בטסט ביקשו מאבא שלי להחליף לנורות רגילות (היו לדים לבנים).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני כבר קרוב ל 3 שנים עים סט של DIAMOND VISION קרוב ל 3 שנים.

כלומר טסט עברתי איתם פעמיים בלי שום בעייה.

הבעייה היחידה שהבוחן אמר לי כמה פעמים "תדליק אורות!" ואני צעקתי לו "דולקים,תבדוק!"

וכשהוא בדק הכל היה טוב.

ככה שאין שום בעיה עים הסט הזה.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם
אני כבר קרוב ל 3 שנים עים סט של DIAMOND VISION קרוב ל 3 שנים.

כלומר טסט עברתי איתם פעמיים בלי שום בעייה.

הבעייה היחידה שהבוחן אמר לי כמה פעמים "תדליק אורות!" ואני צעקתי לו "דולקים,תבדוק!"

וכשהוא בדק הכל היה טוב.

ככה שאין שום בעיה עים הסט הזה.

הם נמכרות בארץ?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

יש לי סובארו אימפרזה שנת 2003 הדגם החדש והפנסים כבר דהוים מבפנים וגם מבחוץ ביררתי לגבי פנסים כאלו חדש מקורים וזה אמון כסף הסתכלתי בebay וראיתי שאין בכלל מקורי ועם כן זה יקר ולא שווה ראיתי פנסי קסנון

אני לא יכול להעלות קישורים אז מי שיכול להסתכל בebay קוראים לזה ככה :

04-05 Impreza Chrome Halo LED Projector Headlights Front Lamps L+R Replacement

ואני דווקא אהבתי את איך שהם נראים ואני ישים להן מנורות רגילות ככה שאני לא יסנוור השאלה עם זה מותר וחוקי

זה יוצא בערך 1000 שקל כולל משלוח

תודה לעוזרים

פורסם

יש לי סובארו אימפרזה שנת 2003 הדגם החדש והפנסים כבר דהוים מבפנים וגם מבחוץ ביררתי לגבי פנסים כאלו חדש מקורים וזה אמון כסף הסתכלתי בebay וראיתי שאין בכלל מקורי ועם כן זה יקר ולא שווה ראיתי פנסי קסנון

אני לא יכול להעלות קישורים אז מי שיכול להסתכל בebay קוראים לזה ככה :

04-05 Impreza Chrome Halo LED Projector Headlights Front Lamps L+R Replacement

ואני דווקא אהבתי את איך שהם נראים ואני ישים להן מנורות רגילות ככה שאני לא יסנוור השאלה עם זה מותר וחוקי

זה יוצא בערך 1000 שקל כולל משלוח

תודה לעוזרים

פורסם

נשרפה נורה ראשית לאור מעבר ("אור נמוך") מסוג H7 ברנו מגאן I שבמשפחה. הנורה שנשרפה הייתה GE רגילה. הייתה ברשותי H7 סתמית סינית להחלפה. התפקוד - סביר , אך לא מספק. החלטתי לשדרג. השאיפה - שיפור התאורה למול H7 פשוטות סיניות בנורות משופרות אך חוקיות לשימוש. לא חשוב לי האפקט והרושם אלא שיפור יכולת התאורה.

בעבר היו לי פיליפס אקסטרים וויזן - היו טובות מאוד, היו לי גם אוסרם נייט ברייקר פלוס - טובות בהחלט.

עשיתי מחקר אינטרנטי באתרים בחו"ל והחלטתי לנסות דגם חדש , או בעצם משודרג של יצרן מוכר.

הזמנתי ב EBAY זוג אוסרם נייט ברייקר אנלימיטד -(OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED).

הדגם החדש לפי היצרן הגרמני משופר בביצועיו ביחס לדגם הקודם :

http://www.osram.com/osram_com/news-and-knowledge/automotive-special/automotive-performance-lamps-full-power-of-light-for-your-vehicle/night-breaker-unlimited-product-details/index.jsp

נטען ל : 110% יותר אור מנורה רגילה, 40 מטר יותר טווח תאורה , 20% אור לבן יותר.

הנורות בתקן אירופי DOT E1 וחוקיות לשימוש , גם בארץ , למרות ציפוי תכלת עדין חלקי על הנורות.

בהגינות מצויין על התווית - בערך חצי מאורך החיים של נורה רגילה (ראו בתמונה).

הזמנתי זוג בקופסא קשיחה - 25 יורו כולל משלוח מרופד שהגיע תוך 8 ימים מאנגליה.

התוצאה - אור מאוד חזק ובהיר , שיפור משמעותי למול H7 סתמיות. קשה לי לשפוט אם אכן עדיף על הדור הקודם או מול הפיליפס.

תמונת מהמוצר להתרשמות :

rsz_pb281180.jpg

rsz_pb281182.jpg

rsz_pb281183.jpg

rsz_pb281184.jpg

rsz_pb281185.jpg

rsz_pb281186.jpg

rsz_pb281187.jpg

rsz_pb281190.jpg

פורסם

רכשתי באיביי פנסי לד אחוריים לגולף GTI MK6 בדיוק כמו אלו שמגיעים עם הגולף R:

IMG_2365.jpg

אפשר לעבור טסט עם פנסים כאלה? צריך אישור מיוחד?

• תוכן חדש...