Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי את הבלו וויזן, לא נותן אפקט כחול כמצופה ודי מאכזב לדעתי

+1 גם אני בניתי שזה יתן צבע כחול כמו של קסנון אבל זה יצא כחול ממש בהיר.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תריץ חיפוש דובר כאן על הנושא לא מעט.

אני אישית ממליץ על MTEC SUPERWHITE. חוקיות, נותנות גוון לבן ומאירות חזק יותר מכל פיליפס (חוץ מהאקסטרים).

1.איפה אתה קונה?

2.יש h7?

3.איך העמידות שלהן,מחזיקות הרבה או נוטות להשרף?

4.תודה מראש..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

ממליץ על הדיימונד ויז'ון הכי קרוב לXENON עוד הפעם למי שמחפש דימוי קסנון זה הכ מתאימם לו מבחינת הגוון לבן כחול מבחינת תאורת הכביש יש כאלו שיגידו שזה לא מאיר טוב ויש כאלו שיגידו שזה מאיר טוב,כל שאר הדגמים של פיליפס מביאות גוון צהוב פשוט אז לפי טעמי לא כדי ליקנות אותם כי באוטו דיפו יש זוג נורות גרמניות ב40 שקל שאפשר לקנות עם גוון צהוב ויהיה אותו אפקט המלצה שלי לקנות דיימונד באיביי הכי משתלם והכי כדאי.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

מנסיון על דיימונד וייזין נותן גוון יפהפה, מבחינת תאורה מאיר כמו מקורי פחות או יותר.

בלו ויזין נותן טיפלה גוון אבל עדיין יש הרבה צהוב מאיר יותר חזק ממקורי.

אין לי נסיון עם הmtec אבל שמעתי עליהם הרבה ביקורות טובות, כגון גם מהמנורות של osram הnight breaker.

אישית אני ממליץ על הדיימונד וייזין אבל תזהר כשאתה מזמין כאלו מebay

90 אחוז מהם זיוף.

פורסם
מנסיון על דיימונד וייזין נותן גוון יפהפה, מבחינת תאורה מאיר כמו מקורי פחות או יותר.

בלו ויזין נותן טיפלה גוון אבל עדיין יש הרבה צהוב מאיר יותר חזק ממקורי.

אין לי נסיון עם הmtec אבל שמעתי עליהם הרבה ביקורות טובות, כגון גם מהמנורות של osram הnight breaker.

אישית אני ממליץ על הדיימונד וייזין אבל תזהר כשאתה מזמין כאלו מebay

90 אחוז מהם זיוף.

איך אפשר לדעת מה מהם זיוף ? אני גם בדיוק רוצה להזמין

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

באיביי קצת סיבוך לראות מקוריות כעיקרון צריך להזמין ממוכר אמין, ועל האריזה צריכה ליהות מין מדבקה כסופה כזאת המעידה על מקוריות.

פורסם

Mtec h1

נותן תפוקת אור נוראית.

כאחד שמייבא אותם לארץ אני לא ממליץ להשתמש בשום נורות דמוי קסנון ל h1

אך ורק קסנון אמיתי לא תתחרט מניסיון

פורסם

ידידיי, מר אושריקו הגיע לעזרתכם.

http://WWW.POWERBULBS.COM

אתר אמין ביותר, בריטי, משווק של פיליפס ואוסרום. כשהזמנתי דיאמונד לפני שנה+, הגיע אליי תוך 6-7 יום.

באיביי יש המון זיופים מסיבה אחת:אורות הדמוי הקסנונים האלו נמכרים בעיקר מסין...

אפשר לקנות דרך פאייפל כמובן.

פורסם

מניסיון כל הנורות h1 שקניתי גם מחברות ידועות פשות נשרפו החוט להט שלהם דק ולא בשרני אחרי שבוע או אפילו יום יומיים ואין נורה.

• תוכן חדש...