Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם לידע הכללי שלי, וכמובן יותר לשקט הבריאותי שלי.

כמה אמור לעלות לייצר שני צינורות ברקס (בערך 30 ס"מ כל אחד).

אני לא מחפש התחייבות :-D אלא יותר לקבל טווח +\- לראות שמה שמחייבים אותי הגיוני (עדיין לא קיבלתי את ההצעה מהמוסך, אבל רציתי להגיע מוכן בידיעה מה העלות בערך).

וכמובן תודה על העזרה.

פורסם

אני שיכפלתי צינורות ברקס גמישים אצל "אחים סמי" ביפו תמורת 100 ש"ח לצינור.

צינורות ברקס קשיחים ב"מרכז הצנרת" באורך מטר כ"א עלו 80 ש"ח ליחידה.

פורסם

בקיבוץ גלויות מעט אחרי ספרקו

שילמתי לפני שנתיים 80 שקל לצינור במזומן

חשוב מאוד לראות רק את תאריך יצור הצינור

אני חייבתי אותו לפתוח לי גליל חדש כי מה שהיה פתוח היה בסוף והיה כבר בן שנתיים והחדש היה בן חצי שנה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

עקרונית, בצנרת נחושת אין. אבל לייצר כדאי תמיד רק מצינור טרי, אשר בו הנחושת עדיין רכה ועוד לא התקשתה (מה שקורה לה עם הזמן).

הסיבה: כאשר מקודדים את הקונוס של האטימה (פלייר), הוא יוצא טוב יותר והסיכוי שיקבל סדק קטן על פני שטח האטימה הוא קטן יותר.

פורסם
עקרונית, בצנרת נחושת אין. אבל לייצר כדאי תמיד רק מצינור טרי, אשר בו הנחושת עדיין רכה ועוד לא התקשתה (מה שקורה לה עם הזמן).

הסיבה: כאשר מקודדים את הקונוס של האטימה (פלייר), הוא יוצא טוב יותר והסיכוי שיקבל סדק קטן על פני שטח האטימה הוא קטן יותר.

תגיד לי השתגעת ?

צינור ברקס מנחושת ????

צינור ברקס קשיח עושים רק מפלב"מ

בנוגע ללחיצות לא עושים פלייר עושים דבל פלייר וזה כבר לא מכשיר שעושים בו הברגות לגז שיש בבית

חוץ מזה הוא דיבר על צינור גומי , וכן יש חשיבות לתאריך יצור הגומי . כי זה גומי .

בנוגע למה שאווו ספידומטרים אמר

הוא צודק , בגלל זה עכשיו הזמנתי 2 צינורות מחול , שאתה יודע שהם מגיעים עם תו תקן אמריקאי ולא איזה מפעל שלוחץ לך בארץ ולא עושה בדיקות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מקובל להשתמש בצנרת נחושת במקומות בעולם שבהם יש תקן מיוחד לאיכות החומר המיועד לשימוש בכלי רכב.

בישראל עד כמה שאני יודע אין תקן שכזה ולכן משתמשים בצנרת פלדה.

פלייר או דאבל פלייר תלוי בחיבורים השונים, המצויים על הקו.

פורסם
תגיד לי השתגעת ?

צינור ברקס מנחושת ????

צינור ברקס קשיח עושים רק מפלב"מ

בנוגע ללחיצות לא עושים פלייר עושים דבל פלייר וזה כבר לא מכשיר שעושים בו הברגות לגז שיש בבית

אני לא השתגעתי עדיין (אבל אולי זה יבוא מתי שהוא) - אתה כבר השתגעת?

אי הידיעה שלך או הבורות שאתה מפגין בנושא בטיחותי זה לא גורמת לך להיות צודק.

אני לא יודע בן כמה כבודו, אבל ממרום שנותיי שלי ראיתי גם ראיתי כאלה, ולא מעט. הדבר דווקא די נפוץ (לא יודע אם בארץ, אבל ראיתי כבר הרבה באנגליה ובשוויץ) משום שצינור הנחושת לא מחליד ולא רגיש ללחות כמו צינור הפלדה. כמובן שלא מתכוונים בנחושת נקיה או כמעט נקיה (לא יודע מאיפה שלפת את ענין צנרת הגז; ידעת שמייצרים עוד דברים מצינורות נחושת, חוץ מאשר לגז?), אלא מנתך של נחושת (ניקל?).

לא זכור לי חוק עולמי שאומר ש"צינור ברקס קשיח עושים רק מפלב"מ". זאת כניראה גחמה פרטית שלך.

• תוכן חדש...