Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ZX 1800 יעוץ ברכישה.

RenaultSport
שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם אני רוצה לרכוש לחברה שלי רכב .

סיטרואן zx מנוע 1800 אוטומט שנת 95 . 145,000 קילומטר.

הרכב נוח מאוד ונוסע נהדר.

איך האמינות שלו?

האים הוא שנרצה למכור אותו לא תאהיה בעיה? יש לו שוק?

מה צריכת הדלק שלו?

ואיך הוא בכללי?

תודה

Renault Clio RSI 1.8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזד איקס היא דוגמה קלאסית לטעמי של "הרבה אוטו בכלום כסף". כמו שהתרשמתה בעצמך היא נוחה מאוד הביצועים סבירים ב1.8 היא מרווחת וההתנהגות כביש שלה היא משהו שכבר מזמן לא יודעים לייצר היום.

להורי יש אחת כזאת שנת 96 עם 340K על מד האוץ! {כבר דיי מקרקשת אבל ללא תקלות רציניות לאורך כל התקופה.} לפניה היתה אחרת מבציר 95 . החסרון המשמעותי ביותר לטעמי בשנתון הנ"ל הוא המחסור במערכת ABS שהגיע רק ב96 פרט לוולקנים שצוידו בABS לאורך כל השנים. צריכת הדלק עומדת בממוצע על 1-9 /10 {באוטומט} תלוי באופי הנהיגה ובעיקר בגיר . הגיר האוטומטי בעל יחסים ארוכים שמסרסים את המנוע יחסית . הגרסה הידנית חסכונית ונמרצת הרבה יותר.

מבחינת שוק היום קצת קשה להתנבא אבל אני עדין מעריך שרכב שמור במצב טוב עם מנוע 1.8 או 2 ליטר ימכרו קרוב או מעל למחיר המחירון . צריך לקחת בחשבון שכבר לא נישארו הרבה רכבים כאלו במצב סביר ואם מצאת אחת כזאת שמורה עם הסטורית טיפולים מסודרת וק"מ יחסית נמוך אני ממליץ בחום!.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת נסיעה ונוחות. לא האמנתי הרכב מפנק ברמות. והוא מאוד שמור אצל בחורה 8 שנים כבר. חשוב לי רק שיהיה לה שוק שנרצה למכור אותה

Renault Clio RSI 1.8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דיברתי ברצינות כי הרכב עולה 6K ש"ח . לרוב המכוניות הנורמליות יש נפילת ערך שנתית , יותר גבוהה מ6K ש"ח .

אתה יודע מה ? אפילו לשכור רכב לחודשיים יעלה לך אותו דבר .

אם הרכב נראה טוב ומצא חן בעיניך אז תקנה לה מתנה ,

בא לך למכור ? תחשוב לעצמך שהמחירון נפל ב6K ש"ח , ואז אתה מרוויח את סכום הברזל .

תתחדש ותהנה מהרכב במקום להתעסק בסחירות . תחשוב בצורה חיובית , כל יום שהרכב זה נוסע , זה רווח נקי בשבילך ,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב לכולם אני רוצה לרכוש לחברה שלי רכב .

6K ש"ח זה כלום לעומת זה שאתה הולך לתת שירות כמו חברת ליסינג , ברור לך שאתה זה שתרוץ עם הרכב הזה ? :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...