Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבנתי שכלמוביל לא מוכנים לייבא את הגרסה הזו (126 כ"ס, לא רע בכלל) אבל מצאתי אחת יד שניה, על הכביש מספר חודשים שזה כמו לקנות רכב חדש. העניין הוא שבעל הרכב מבקש 110,000 (19,000 מעל המחירון של יד2). הרכב נראה מעניין מאוד ומתאים בדיוק לצרכים שלי (קצר, חסכוני, חזק יחסית), אך לפני שאני נכנס למשא ומתן ובהתחשב בעובדה שגרסת ה5 דלתות באותה רמת גימור עולה 107,900 (חדשה) הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים ואילו אלטרנטיבות עומדות בפני (איביזה? פולו?) ברמת המחיר הנ"ל, מבחינת ביצועים, אבזור, הנאה מנהיגה וכו'.

תודה למשיבים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מוכן לשלם 110 כמובן וגם לא קרוב, ב113 אפשר לקנות פולו חדשה ויותר מתקדמת טכנולוגית.

אבל אם הרכב יימכר ב90, זו יכולה להיות עסקה לא רעה (לא הולך להחזיק את הרכב פחות משלוש שנים).

פורסם

מבדיקה קצרה עלה שהמוכר הוא משתמש בפורום הזה :)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=357773

כך שאתה יכול לדבר איתו גם כאן.

אגב, לאון היא גדולה מדי? יש לאון TSI ידניות חדשות במחירים בין 108-120K, אם אני לא טועה, תלוי במנוע.

פורסם

i20 1.6 ידני

יש ביונדאי למכירה קיבלתי הצעת מחיר עליה שלשום

עם הנחת "חבר" (לחודש ינואר) יוצא 1.6 הכי מאובזרת ב104k חדשה

עדכון : רק עכשיו ראיתי שאתה מתכוון ל3 דלתות

ואני בדילמה שלך אם להביא i20 או פולו

פורסם

ודאי פספסתי פה משהו, מחירון הרכב כחדש הוא 101 אלף, לא? יונדאי I20 מנוע 1.6 ליטר 3 דלתות, רמת גימור סופרים, ידנית.

איך הוא בכלל דורש 110 לרכב? יש בו משהו מיוחד? כי אם לא זה נשמע לי כמו בדיחה מאוד גדולה.

אם אתה מחפש משהו כזה חמוד קטן וחזק מאוד יחסית למרכב וידני? ניראה לי שזה באמת רכב מעולה. אולי לפולו יש תחרות מבחינת נתונים , אבל רק בגירסת ה1.2 טורבו, אחרת אין לה בכלל תחרות עם הדגם הזה.

גם, במחיר כזה חדש, תוכל להשתולל קצת עם תוספות וצעצועים שפשוט יוסיפו לך קצת לכיף שלך.

פורסם

עם כל הכבוד לייחודיות של I20 ידנית - אין שום סיבה לשלם עליה מחיר מופקע. מה כבר מיוחד ברכב הזה?

ה I20 שהציעו כאן נשמעת לא רע, ועם מנוע 1.4 ידנית (אם יש) היא תהיה אפילו יותר חסכונית.

גם הפולו החדשה נכנסת לך בתקציב. בצד הזול יותר של המחירון ממוקמות גם הסיאט איביזה (שמגיעה גם בגרסת 3 דלתות), סקודה פאביה ופיאט פונטו איבו. לדעתי את כולן ניתן לרכוש עם תיבת הילוכים ידנית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאון באמת קצת גדולה מדי. משפחתית שאין לי בה צורך כרגע, למרות המחיר האטרקטיבי.

הדרישה ל110 באמת מוגזמת, אבל כל מוכר מנסה למקסם את הסכום שיקבל (במקרה הזה הוא בונה על רווח) וברור שהוא ייאלץ להתפשר. לא רוצה לומר בדיחה, אבל קצת מוגזם.

1.4 חלש מדי.

לגבי הפולו, אכן התכוונתי ל1.2 (שעולה 113). נראה שזו, או הפאביה עם אותו מנוע (אל תתחילו עם פולו .vs פאביה, הקרב הוכרע בתיקו על דפי הפורום :-D ) האלטרנטיבה ההגיונית ביותר, אלא אם כן המוכר יתגמש למחיר ריאלי.

פורסם

לא נראה לי שההבדל בין 1.4 ל 1.6 ב i20 גדול כלכך

אם אתה מחפש רכב מהיר יותר תקנה באמת את הפולו TSI (באה רק באוטומט)

יוצאת אולי יותר יקרה מהפאביה

אך לדעתי נראית יותר טוב

פורסם
עם כל הכבוד לייחודיות של I20 ידנית - אין שום סיבה לשלם עליה מחיר מופקע. מה כבר מיוחד ברכב הזה?

מה זאת אומרת "מה מיוחד?" היא היחידה בארץ, לא קראת?

הבחור חי קצת בלהלה לנד. קנה את האוטו לפני חצי שנה ב101 ועכשיו מוכר אותו ב110... :roll::shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדרוש 110K על רכב יד שניה כאשר מחירון רכב חדש מהחברה הינו 102K... צריך לחיות בסרט ממש רע כדי לדרוש מחיר כזה. :loco:

כמו שפותח השרשור אמר, בפחות ניתן לקנות פאביה ספורט TSI /פולו TSI שעדיפות והן בטכנלוגיה והן באבזור.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ה I20 שהציעו כאן נשמעת לא רע, ועם מנוע 1.4 ידנית (אם יש) היא תהיה אפילו יותר חסכונית.

גם הפולו החדשה נכנסת לך בתקציב. בצד הזול יותר של המחירון ממוקמות גם הסיאט איביזה (שמגיעה גם בגרסת 3 דלתות), סקודה פאביה ופיאט פונטו איבו. לדעתי את כולן ניתן לרכוש עם תיבת הילוכים ידנית.

איתמר.

תתפלא אבל גרסת ה1600 יותר חסכונית מ1400 בקצב נסיעה דומה. המנוע החזק שלה נותן לה את האפשרות להתאמץ פחות ובכך ליצור תצרוכת דלק יותר משתלמת, כמובן שעם מנוע 1600 אם תפתח אותו כמו שצריך יצרוך קצת יותר דלק. אבל גם אני הופתעתי לנתון הזה ! 1.6 יותר חסכוני מ1.4 , מי היה מאמין...

גם 9.7 שניות מאפס למאה. נתון חמוד לרכב ששווה 102 אלף שקל. זריז, חסכוני, זול. אני לא רואה סיבה לא לקנות. אולי הסיבה היחידה, היא שיש רכבים בחוץ יותר מעניינים, ואני מאמין לכך, אני פשוט לא מתרגש מהם, אחרים כן. וזה לגיטימי לגמרי !

פורסם

אין מה להתפלא

רק חבל שהגיר של יונדאי מיושן 4 הילוכים

לעומת DSG של הפולו

זה גם תורם למהירות וגם לחסכון בדלק

אין לי כלום נגד ה i20

כמו שאמרתי לך אני עדיין בהתלבטות בין i20 לפולו , ראה לי הולך על הפולו למרות שאפשר להביא i20 הכי מאובזרת שיש בפחות כסף מהפולו

ד"א עשית נסיעות מבחן?

לך תעשה תראה מה נח לך יותר

פורסם

יש אופציות אחרות במחיר הזה.

קיה פרו-סיד יד שניה.

סיאט איביזה SC, בקרוב היא תקבל מנועי TSI חזקים יותר ואפילו תוכל לקנות חדשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פרו סיד מעניינת אבל אוטומטית רגילה (מעדיף ידני או רובוטי).

בסוף נגלה שהוא זרק את הרכב באיזה טרייד אין והתקדם לחדש כבר (למרות שהוא כתב שהוא עובר לרכב חברה).

אני אדבר איתו ואם תהיה התקדמות ורכישה אדווח (תמונות כבר אין מה להעלות).

• תוכן חדש...