Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם התקנת את הטויטרים במיקום המקורי אז קרוב לוודאי שהשתמשת בכבלים המקוריים, הייתי מנסה כבלים יותר איכותיים לטוייטרים (אפילו לצורך בדיקה בלבד מבלי להשחיל אותם למיקומם הסופי)

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם הטויטרים במקומם היעודי אבל כבילה מקורית? ... אהה ממש.

בדיוק סוג העבודה שיוסי מוציא תחת ידיו .. (ברור לכולם שזה היה בציניות )

הכבילה למגבר היא על טהרת הקנוקונספט ולרמקולים כבילה איכותית שיוסי שם (והוא לא שם זבל )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עידכון נוסף בסאגה הבלתי ניגמרת.

בניגוד למרבית ההמלצות כאן.. החזרתי את הטוויטרים של האלפיין :

tweeteralpine.jpg

, אמנם על הקרוסים של המורל, הם קטנים יותר בקוטר , פחות בהספק והם חלק מסט ואין להם דגם ספציפי נפרד.

אני כותב את הדברים האלו בחשש, אבל זה נשמע הרבה יותר חלק . אולי זה סיפור העז , אולי בגלל שהסאונד כעת יותר מוכר לי ממקודם ואני מרגיש איתו "יותר בבית".

אין את החיספוס והצרידות שאיפיינו את ה MT-22.

השילוב עם המיד-וופר של הייבריד דווקא מפתיע לטובה. , אמנם לא הספקתי להאזין הרבה לאחר ההתקנה אבל בסה"כ התוצאה יותר משביעת רצון.

קצת מאכזב שזאת התוצאה מסט שנחשב טוב, עם קונצנזוס דיי רחב כאן בפורום , וזוג טוויטרים פשוטים יותר מצליח להוציא תוצאות טובות יותר. אציין כי שמעתי את המורל ברכבים אחרים אבל בצורה מוגבלת יותר, ואין לשמוע סט כמו במערכת שלך שאתה מכיר עם הטרקים שאתה מכיר, והשרשור שפתחתי על סט למוסיקה קלאסית שבו ההיבריד קיבל שבחים וצל"שים לרוב תרם לא מעט.

לא תמה המלאכה:

יש עוד לבדוק כיצד הקרוסים המקוריים של האלפין יעבדו עם השילוב הזה. ואו לכוון מחדש את הקרוסים של מורל הייבריד. ואו אולי לעבוד אקטיבית.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עופר

אני דווקא בכלל לא מתפלא - עד היום כל הרמקולים של אלפיין שיצא לי לשמוע הוציאו צליל שמזדהה עם האופי החם והנעים.

הMT22 עד כמה שהוא טוויטר טוב - אחרי כל הטוויטרים שעברתי עד היום ואחרי נסיון ארוך טווח שהיה לי עם הMT22 - הוא פשוט לא טוב מספיק, לא טוב כמו שעושים אותו.

אפשר עם עבודת כוונים רצינית להוציא ממנו תוצאה שהיא נעימה לאוזן אבל בסט שני חלקים ועוד פסיבי זו עבודה קשה מאוד - היחידי שעד היום הצליח להוציא מטוויטר מסדרת MT מתחת ל23 על סט שני חלקים פסיבי הוא ניר, גרין מונטסר.

אם לאחר כל הנסיונות שלך אתה תגיע לתוצאה שאתה מרוצה ממנה - תישאר ככה.

ואם לא - הייתי ממליץ לך לנסות PT27 של SEAS -> משהו באיך שאתה מתבטא לגבי סאונד גורם לי להאמין שזו המלצה טובה מאוד עבורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פייר? עשית לי חשק לשמוע את האוטו שלך. מהכרות עמוקה ביותר עם הסט הזה אין לי טיפת מושג ירוק על מה אתה מדבר. "חספוס", "צרימה" הם לא מושגים שמוכרים לי, בטח לא מההייבריד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא כל הנוצץ זהב ֿ! זה בטוח. הסט שיש לי של אלפיין מגיע מבית טוב ועל זה אני חושב שאף אחד לא יתווכח. ה spg-17cs הוא סט שתוכנן בשלוחה האירופאית (גרמניה) של אלפיין אין עליו יותר מידי נתונים אני לא יודע אפילו כמה הקרוס המקורי שלו חותך . אבל זה נשמע שזה נחתך יחסית נמוך. כמו הטמפו מדובר בסט שאמור להיות מופעל על הההגברה הפנימית של יחידת הראש (ככה ניתן להבין בפשטות מהמילים)

אבל בפועל מי שירפרף בשרשורים קודמים שלי , הוא לא נשמע כמו שצריך בלי הגברה בריאה אמיתית - ורק אחרי שהפעלתי את הסוני בגישור עליו לא קיבלתי את הפתיחות והעומק שהיו חסרים לי.

אין ספק שהסלסטרה גם שיפר - והוא באמת טוב לאין ערוך מהסוני . אבל לאחר עוד האזנה לקטעים מוכרים , אני יכול לומר בוודאות הטוויטר הזה הוא טוב יותר מהטוויטר של מורל הייבריד. (לפחות לטעמי )

צלול - זה שם התואר הכי קרוב שאני יכול למצוא כדי לתאר את מה שהיה חסר לי עם ה MT-22 , הקטעים שהייתי רגיל לשמוע לא נשמעו צלולים כמו שצריך או לפחות לא נשמעו צלולים כמו שהסט הקודם ניגן אותם. הפיזור שלהם גם יותר טוב (הטוויטרים חזרו למקומם הטבעי ) ההפרדה של הסטריאו טובה יותר.

ולהוכחה הניצחת!

אני ובתי בת ה 6 מאוד אוהבים לשמוע חיפושיות ברכב, הקטע שהיא הכי אוהבת הוא here comes the sun מתוך abby road . בעיצומו של הקטע יש שילוב של מחיאות כפיים , ואם הגעתי למצב שמחיאות הכפים האלו דעכו , ואני מקבל תלונה "למה לא שומעים את מחיאות הכפיים" מילדה שאוטו טו מלאו ל 6 ש בשבילה טוויטר זאת ציפור צהובה , ולאחר החלפת הטוויטרים חזרנו לשמוע ברור את מחיאות הכפיים בקטע כמו שצריך ( והיא שמה לב לזה. )אז מה ?

פורסם

עופר

אין שום צורך להתגונן

הטוויטר MT22 הוא טוויטר חד - יחסית לטוויטרים של מוראל - הוא לא ממש טוויטר חד במובן של סכין או משהו כזה, יש לו פשוט אופי או יותר נכון גוון קצת שונה משאר הטוויטרים של מוראל.

בסה"כ הוא טוויטר ששייך למשפחת מוראל והוא כן מוציא צליל חם ואנושי - אבל טיפה יותר חד מהאחים שלו.

אם אתה עובד עם הטוויטר הזה לא נכון - הוא בקלות יהפוך לצורם

כל מה שניתן להסיק מכאן הוא שאתה קנית סט על סמך המלצות של חברי הפורום ובסופו של דבר הסט לא קלע לטעמך - מבחינתך הסט במצבו המקורי לא מאוזן טוב ואין מה לעשות עופר - טעם וריח, אין מה להתווכח.

לגבי נושא הפירוט - הMT22 כמו שכבר ציינתי לוקה בחסר בנתון הזה וזו הסיבה שעברתי הלאה אחרי שהיה לי את הטוויטר הזה כמעט שנתיים.

אני רק יכול לאמר לך שאחרי שמיעה של אין ספור טוויטרים - למצוא טוויטר עם אופי צליל חם ומתוק ושגם יהיה בו זמנית מפורט מאוד וברור ובו זמנית יוכל לספוג התעללויות של ביט רייט מאוד גבוה (למי שאוהב ניסורי גיטרות למשל) - זו משימה קשה עד כדי גיחוך!

למשל יש לי את הCR101 של אומגה שהם נשמעים ממש כמו סופרימו של מוראל - פירוט אין מה לאמר - 10.

היענות אוף אקסיס יוצאת מן הכלל

סאונד נעים לאוזן שקשה לתאר במילים אולי אי אפשר

ברגע שאתה מגיע למוזיקת רוק כבדה בדיסטורשן - שלום על ישראל הטוויטר לא עומד בזה.

-----

תיקח את הL1PRO R2 שיש אצלי כרגע שהוא מהמדהימים שיצא לי לשמוע עד היום -

אין קצב של מוזיקה שהוא לא יעמוד בו - פשוט אין.

נקי וברור ברמה בלתי נתפסת

אפשר להוציא ממנו סאונד חם מאוד ואנושי מאוד - נעים לאוזן - מאוד נעים לאוזן.

אבל מה? יש לו את הנטיה הזו של טוויטרים של HAT בכל זאת להיות קצת יותר בהיר ממה שאני הייתי מגדיר כמושלם.

-----

T28 של זטק כמו שיש אצל יבגני או סקאן ספיק 6000 או הרץ מילה

בעיניי הטוויטר הזה הוא הפשרה המושלמת בין סאונד חם ונעים לבין יכולת לעמוד בביט רייט גבוה - הבעיה שלי כאן היא שכבר יצא לי מהאף הגוון הזה והספיק לי מזה בטוויטרים מבוססי מוראל שהיו לי.

-----

אודיסון תסיסס - הבעיה - המחיר :-D כל השאר - סוג של שלמות מבחינתי

--------

RT27 של סיז - אני התלבטתי מאוד בין הטוויטר הזה לבין הL1PRO R2 מ-א-ו-ד

הסיבה שבסוף לא הלכתי על הסיז היתה הרצון שלי ללכת על סט שלושה חלקים מאוזן - מאותו המותג.

הRT27 הוא לא פחות ממדהים ובגלל זה המלצתי לך על הPT27 שהוא בעצם העתק כמעט מושלם של הטוויטר הזה רק עם הבדל אחד - הRT27 מטופל באיזה 4 שכבות של חומר וודו כלשהוא שנועד לתת לממברנה תגובה טובה יותר - הטענה אפרופו של רוב האנשים ששמעו את הPT עד היום היא שהוא כמעט ולא נופל מהאח הגדול שלו בכלום.

------- סקאן ספיק רינג רדיאטור סדרת רווליטור

עוד טוויטר מדהים - בעיה - מחיר + גודל פיזי

כל הטוויטרים שרשמתי מעלה בעיניי - לא סופרים את הMT22, לא רואים אותו ממטר - הPT27 אפילו לא יקר ממנו בהרבה.

ואם להיות לגמרי כנה - הטוויטרים הקרמיים של טנג-בנד - עולים פחות ממנו ונשמעים טוב ממנו בכל פרמטר

עכשיו אני מחכה למטר של אבנים שיעוף עליי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממני לא תקבל אבנים, יש כבר כמה בלוקים של איטונג בבגאז' כהכנה למפגש הקרוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחד :-D

NEXT :-P

Pioneer TS-X150

פורסם
ולהוכחה הניצחת!

אני ובתי בת ה 6 מאוד אוהבים לשמוע חיפושיות ברכב, הקטע שהיא הכי אוהבת הוא here comes the sun מתוך abby road . בעיצומו של הקטע יש שילוב של מחיאות כפיים , ואם הגעתי למצב שמחיאות הכפים האלו דעכו , ואני מקבל תלונה "למה לא שומעים את מחיאות הכפיים" מילדה שאוטו טו מלאו ל 6 ש בשבילה טוויטר זאת ציפור צהובה , ולאחר החלפת הטוויטרים חזרנו לשמוע ברור את מחיאות הכפיים בקטע כמו שצריך ( והיא שמה לב לזה. )אז מה ?

אפשר להתווכח על נתונים טכניים (נק' חיתוך והספקים),

אבל לא ניתן לחלוק על התוצאה הסופית מבחינת המאזין,

בוודאי כשמדובר במאזין ניטרלי שמכיר את הטרק המסויים בצורה מיטבית.

חיים.

-

פורסם

אדי, אתה יודע שמזמן התייאשתי מלהגיב לך, אבל לא אפספס הזדמנות לרגום אותך באבנים :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שניים :-P:-P

NEXT :-D

סרול - מה דעתך לגבי הPT27?

Pioneer TS-X150

פורסם

לא בר השוואה ל MT22. יש לו יכולת מופלאה להיות מאוד צלול וחי, מאוד בהיר, ועם זאת- נעים מאוד לאוזן, לא כמו TN52 לדוגמא.

גם את רמת הבניה שלו לא ניתן להשוות לטוויטרים אחרים בקטגוריה (סט 2 חלקים עד 3000 שקל).

אם אתה יכול להרשות לעצמך להתקין אותו באון אקסיס- זו פשוט חוויה אחרת.

אם אתה מחפש משהו להשוות אותו אליו, הייתי שם אותו בין ה T26 ל T28 (זטק).

יש אותו למשה מאשקלון, ויש עוד בחור מאשקלון ששמע אצלו והחליט לרכוש גם, אבל הוא עוד לא התקין, אבל אני מאמין שבמפגשים הקרובים הם יתחילו לצוץ.

פורסם

נו... אז למה אתה רוצה לרגום אותי?

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

כי יש לי הזדמנות ! סיבות לא חסרות :)

בכל אופן, אני לא מבין ביחס לאיזה טוויטר ה MT22 חד, ביחס לדוטק? ביחס לפולס? ביחס לסופרימו? אני ממש לא מחבב את הטוויטר הזה, שמעתי אותו בהרבה סטאפים, ורובם היו גרועים, אך אני לא יכול להגיד עליו חד או צורם ולא משנה כמה אני לא אוהב אותו.

ולא נכנסתי לזה כי אני אצטרך להגיב לכל שאר הדברים שאמרת בשרשור הזה, ואח"כ אצטרך להגיב על עוד תגובות שלך שאני לא מסכים איתן, ואני אצטרך למצוא את עצמי כותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב וכותב עד שתצא לי הנשמה !

• תוכן חדש...