Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב עדכון,

תקציר הפרקים הקודמים: חיברתי את הסט האחורי (מורל טמפו ) ועבדתי רק איתו והייתי מזועזע מהתוצאה עד שמהר מאוד החזרתי את הסט הקדמי והפעם לעבודה עם 4 ערוצים יחד עם ההיבריד והתוצאה היתה מאוד מפתיעה.

ולכן אחרי מספר ימים שבהם האזנתי בצורה הזאת , המשכתי עם תחושת הבטן שהטמפו האלו מקומם אינם ברכב והיום הוחלפו הוופרים של הטמפו בוופרים של האלפיין spg-17cs

ונכון שסט שמותקן על המדף מאחור אינו נשמע כמו סט קדמי .- אבל כל מה שכתבתי על סט האלפין הזה בזמן האחרון, רק יותר חיזק את דעתי המאוד חיובית עליו

אני יודע שהטמפו הוא רמקול entry level מוערך בפורום הזה ואני לא מזלזל בו, אבל אני חושב שהאלפין הזה הוא רמה אחת אם לא מעל אם לא יותר ! רק החלפת המיד-וופרים במדף האחורי לאלו של האלפיין כאשר הטוויטרים נשארו של הטמפו וגם הקרוסים. העמיקו את הסאונד, הביאו אותו לדרגת איזון וטונליות שאני מאוד מתחבר אליה, אמנם כיוונים פה ושם צריך (בעיקר גיינים ) ויש עוד קצת עבודה אבל בהחלט זה ניראה כיוון טוב ואפילו טוב מאוד. אני שוקל גם להעיף את הטוויטר הזה לטובת ה MT-12 שיש לי עם קרוסים של דוטק.

או לחילופין להצמיד לו את הטוויטרים המקורים של הסט (שכיום מותקנים מקדימה) כאשר אלו יוחלפו בטוויטרים שישביעו את רצוני (או MT-23 או SEAS ששמעתי עליו , אבל עוד חזון לששון ..)

וכמובן עוד נישאר המעבר לאקטיבי שיגיע בהקדם - אבל כרגע יש סאונד ברכב בצורה שאני מאוד אוהב, חם עמוק דיי צלול , עם פיזור סטריאו מצויין .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני בדיוק לפני רכישה של מורל הייבריד ולא מעוניין להיכנס לסרט שעופר עובר שידרוג מגבר (אחרי שאתמול רכשתי JBL1004)

וסדרות של כיוונים, אין לי ניסיון בזה.

השאלה: האם זה נכון לקנות את ההייבריד עם המגבר הנ"ל או שעדיף אחר?

להלן האפשרויות:

מורל הייבריד יד 2 - 1000 ש"ח.

פוקל K2power חדש - 950 ש"ח.

מורל דוטק חדש - 750 ש"ח.

פורסם

יש לך הונדה מהצורות חדשות?

לא מציק לך איפה שדחפו את הטוויטרים?אתה שומע אותם טוב?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ל AVI_Z , לא יודע מה לענות לך, אבל אסור בתכלית האיסור להסיק מהשרשור הזה שההיבריד הוא סט לא טוב, מה שכן הוא כן דורש מגבר טוב , עד שלא חיברתי את הסלסטרה למערכת בבית כדי שיהיה לי איזה סוג של רפרנס לא הבנתי במה מדובר. והוא באמת רמה אחת מעל המגברים בסגנון ה JBL למינהם (אצלי הוא היה מחובר לסוני שאינו נופל מה JBL , והוא נרכש אחרי התלבטות בינו לבין ה D6400 של פיונייר שמצאתי עליו לא מעט ביקורות אוהדות בחו"ל )

לכל אחד יש דרישות אחרות וטעם שונה בסאונד, וגם סוג הרכב והאקוסטיקה שבו שונים מהאקוסטיקה שיש בקופסת פח כמו ההונדה שלי ועל אחת כמה וכמה שאין לי איטום בדלתות , למרות שעם התקנה של יוסי זה מחזיק יפה 8). ואם תבדוק לעומק את השרשור תראה שפחות ביותר הבעיה התמקדה בטוויטרים . וקיבלתי לא מעט עצות, לעבור לאקטיבי (כמעט בצורה גורפת ) , סרול וגילי שיעצו להסיר את ג'מפר ההגנה בקרוס. וכיוונים שונים של הטוויטר.

מה שמביא אותי לשאלתו של אליאל:

הטוויטרים בסיוויק 4D הנוכחית הם במקום שאני הכי אוהב ברכב super off axis , עמוק בדשבורד עם הפנים לכיוון השמשה עם השיפוע החד שלה , והשמשה מפזרת את הסאונד יפה. כך גם לא מקבילים את הטוויטר צווח לך באוזן.

וצדק מי שאמר (אדי אם אני לא טועה ) שהטוויטרים של מורל דורשים להיות ON AXIS , יכול להיות שמשם גם התעוררה הבעיה, ויוסי בזמן ההתקנה אמר לי שיכולה להיות בעיה כזאת והוא לא היה בעד ההתקנה במקום המקורי , אני זה שהתעקשתי על מיקום מתחת לגרילים המקוריים .

היום המצב שהטוויטרים הם אלו של האלפיין שיודעים לתת מענה OFF הרבה יותר טוב מהמורל , אבל הגברה אקטיבית להייבריד אני כן רוצה וגם רוצה להשאיר את הסט האחורי שלי פעיל , מה שאני אצטרך עוד מגבר וסידור שונה, שעדיין אני לא יודע איך לעשות אותו.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...