Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שמכיר את הענף מקרוב אני ייתן פה כמה תיקונים.

כיום נהג מונית ירכוש רכב שמתאים לו מבחינת העבודה ונפח העבודה שלו , נהג שיש לו נתח עבודה מספיק טוב ואיכותי ולא מוכן להתפשר על איכות יקנה מרצדס והם מס' אחד כיום כל הרכבים שמנסים להיות מרצדס לא מתקרבים לא לרמת הרכבים , לא לרמת האמינות והעמידות של הרכב ולא לרמת השירות שמרצדס נותנים למוניות , וגם במרצדס בהפרש המחירים בין ה-C ל-E קלאס אפשר לקנות קיה ריו .

ה-C קלאס החדשות מאוד מוצלחות והמחיר שלה גם סביר בהחלט סביבות ה-25-30 אלף שקל הבדל בין אוקטביה ל-C קלאס וההבדל הוא שמיים וארץ.

ה-E החדשה היא כבר עולם בפני עצמו המחיר שלה מתקרב ל-200 אלף שקל לדגם הבסיסי , אם אין עבודה בנפח מתאים אין הצדקה להשקיע סכום כזה ברכב כזה.

כל החברות היום נותנים שנתיים אחריות אבל גם פה מניסיון האחריות של מרצדס זה לא האחריות של צ'מפיון , בצ'ימפיון יוציאו את המיץ על כל חלק שהם צריכים להחליף במהלך האחריות כולל ניסיונות התנערות מכל מיני חלקים לעומת כלמוביל שפשוט עושים מה שצריך ואפלו יותר מבלי להתווכח.

מחירי המוניות עלו מאוד בשנים האחרונות , וביחד על עליית מחירי הדלק , ושינוי יחסית לא גדול במחירים הביא למצב שאנשים מחפשים את החיסכון , ובגלל זה כיום רואים כבר פחות ופחות מרצדסים ויותר קיות וסקודות , הריו למשל עושה 1 ל-18 כמעט .

ואפרופרו קיות , המג'נטיס נמכרות בכמות יפה יחסית בהתחלה אבל אם תשימו לב אין כמעט מג'נטיס חדשות על הכביש מהסיבה שהם התבררו כלא אמינות במיוחד וכזוללות דלק.

פורסם

אני לא מסכים עם העובדות הללו.

אוקטביה רכב נהדר, ה TDI חזק, חסכוני והרכב בסך הכל עמיד בפני הנזקים הפוטנציאלים שצפויים למונית.

אז במקרה הזה הבחירה של נהגי המוניות טובה.

אבל, למשל, הקיה ריו, שנכנסה חזק לשוק המוניות, נבחרה ע"י אלפי נהגי מוניות ללא ידע מוקדם באיך הרכב, איכותו, עמידותו, אמינותו וכו'..

היא נבחרה מסיבה אחת ברורה, והיא המחיר המ-אוד נמוך ביחס לרכב מרווח ולא מיני.

אני בא מתחום ההסעות, יצא לי לדבר עם נהגי מוניות, רובם ככולם קנו את הקיה ריו עקב המחיר הזול.

כששאלתי "מה עם אמינות ?" אמרו שהם מסתמכים על האחריות, ממילא כשתגמר הם ימכרו ויקנו אחת חדשה.

רכב קונים עפ"י צרכים אישיים, עפ"י מה שהלב אוהב ועפ"י מה שהכיס מאפשר.

בהצלחה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...