Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 17K, נפח 1.4-1.6, אוטומטי

yuvalp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מחפש רכב עם הנתונים הבאים:

- מחיר עד 17,000 ש"ח

- שנת 2000+

- 1400-1600 סמ"ק

- גיר אוטומט

- שיהיה אמין ככל הניתן

- שלא יזלול דלק (כמובן שהכל יחסי)

לפי לוחות רכב האופציות הרלוונטיות שמצאתי הן:

- סיטרואן קסרה - SX אוט' 1.6 (דגם 2) שנת 2001-2003

- רנו קליאו B - RXT אוט' 1.6/1.4 שנת 2000-2001

- רנו מגאן - EX אוט' 1.6/RTX שנת 2001-2002

- קיה ריו - RS אוט' 1.5/LS שנת 2002-2003

- פיאט בראבה - SX אוט' 1.6 שנת 2000-2001

אמנם יש לי הרבה בקשות בנושא אבל אני מקווה שתוכלו לעזור,

אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי עם פרטים כגון: העדפה, אבזור, צריכת דלק, תקלות ידועות, נוחות נסיעה, עלות חלפים ואם צריך לחתום קבע במוסך או רק לעבור פעם ב.. להגיד שלום.

תודה מראש,

יובל :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יובל, לפי הקריטריונים שרשמת, שרייד תפורה עליך. דגם סדאן עם מנוע 1.5 ייכנס בול לתקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכוניות שציינת, אמינות עם גיר אוטומטי לא תמיד הולכים היחד.

מבין רכבים האלו הייתי בוחר קסארה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קסארה היא רכב מאוד נעים לשבת ולנסוע בו. יש לי התרשמות מאוד חיובית ממנו. יצא לי לנסוע על דגם מילניום 88 סוסים - חלש בצורה מחרידה ו110 סוסים אחרי מתיחת הפנים - המנוע מרגיש הרבה יותר נעים אבל לא אוהב את החרטום.

בכל אופן, גיר האוטומטי של קסארה הוא מסוג al4 הידוע להשמצה.

לגבי ריאו, אם היא אופצייה לא מבין למה אתה לו שוקל את שרייד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל הדרישות:

מהרשימה הזאת היתי בוחר בקיה ריו - שנתון מתקדם למחיר נמוך, רכב בסך הכל אמין (כולל הגיר האוטומטי).

בקיצור, יונדאי אקסנט מוזל.

רק תמצא מכונית שמורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שבקיה למיטב זכרוני גיר אוטומטי 3 הילוכים בלבד כך שזה לא "תורם" לצריכת הדלק לפי הנתונים והבקשוץ שלך אני מצטרף לקודמי לך על שרייד (עדיף להתפשר על מראה אי אפשר לקבל הכל במחיר שציינת).

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שבקיה למיטב זכרוני גיר אוטומטי 3 הילוכים

אתה כניראה לא מעודכן מתקופת קיה ספיה ופרייד. אין חיה כזאת ריאו עם 3 הילוכים. הגיר הוא 4 הילוכים אוטומטי או 5 הילוכים ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 6 חודשים מאוחר יותר...
:-Dשלום לכולם אני חדש פה בפורום רציתי להגיד להציע לך ללכת על הריו לדוד שלי יש אחת כזאת ואני רוצה להגיד לך שהלוואי שהיה מוותר לי עליה מה גם שזה רכב שהרבה נהגי מוניות לוקחים והם כל היום עליהם אז אני לא חושב שהם היו מוותרים על היתרונות אני מקווה שעזרתי דבר שני אני רוצה יעוץ על איזו החלפה ואני לא יודע איך עושים את זה אם מישהו יכול לעזור לי איך מפרסמים הודעה\שאלה הודה לכם מאוד
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...