Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: KIA Optima HYBRID

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיה מכונית מדהימה, נהגתי עליה בL.A AUTO SHOW בחודש שעבר, עיצוב פנים וחוץ מדהים, המכונית איכותית מאוד ומתעלה על האקורד והקאמרי.

haters will hate

פורסם

אם לא היה לה את הסמל של קיא בחזית, חופשי הייתי אומר שהעיצוב מזכיר את העיצוב של SAAB.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
הקיה מכונית מדהימה, נהגתי עליה בL.A AUTO SHOW בחודש שעבר, עיצוב פנים וחוץ מדהים, המכונית איכותית מאוד ומתעלה על האקורד והקאמרי.

וואוו, וואחאד הצהרה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק לי זה נראה כמו מונדיאו מאחורה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
וואוו, וואחאד הצהרה!

הטויטה קאמרי הינה מכונית בסיסית ביותר, גם ברמת האבזור הגבוהה, אין תחושה של עושר בסביבת המחיה, המנוע בסדר, הנוחות בסדר, הטויוטה היא למעשה מכוניות בסדר, לא לפה ולא לשם, עושה את העבודה ביעילות עם ריגוש של נסיעה בקלנועית.

לא אהבתי בקאמרי : מרגישה זולה, כשאתה טורק דלת יש צליל חלול כזה, אותו הסיפור עם הלקסוס ES שממש איכזבה אותי ואני אקח ניסאן אלטימה ולא את הES. במבחן סגירת הדלת אתה מרגיש את האיכות של הרכב, יכול להשמע דבילי אבל זה נכון, אני בודק את זה בכל רכב שאני נכנס אליו, האקורד כמו הקאמרי, מכונית די בסיסית, עיצוב הפנים הרבה יותר הרמוני מבקאמרי, קצת פחות רכב והתחושה יותר מוצקה, הקיה היא המודרנית ביותר, איכות החומרים גבוהה מאוד, עיצוב הפנים מצויין והחומרים נעימים , את מבחן הדלת היא עברה כמו האקורד, שזה קצת יותר מהקאמרי. בנוסף יש את סעיף המחיר ואת האחריות המצויינת וכשאתה רוכש רכב אתה רוכש את כל החבילה.

אני יודע שהאקורד בארץ שונה משמעותית מהאקורד האמריקאית, מה שנמכר בארץ כאקורד נמכר פה כACURA.

אני יודע שהסונטה החדשה נמכרת בארץ, לא יודע באיזה רמות גיטמור ועם איזה מנועים אבל המכוניות היא מכונית נהדרת , לטעמי היא מדורגת גבוה בין המתחרות.

haters will hate

פורסם
לא האמנתי שנרשמתי בשביל זה לפורום אבל חייב להגיד

WOW

גם הבפנים וגם הבחוץ חזקים ביותר!

מישהו יודע אם יש אותה בארץ? מחירים?

במהלך 2011 היא תגיע, ושוב כנראה נראה אותה יותר כמונית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...